Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

بعضی از پستای این اواخر و خوندم یکم دلم گرم شد !! فکر میکردم مشکل از منه که اصلا نتونستم با این هاردلاین کنار بیام !
از طرفی حرص خوردن از اینکه با چه شوقی فقط به اعتبار اون اسم بتلفیلد روز اولی ۲۳۰ هزارتومان پول بی زبون و ربختم دور ...فک نکنم بیشتر از ۳-۴ روز کلا بازی کردم و بیخیال شدم ، و کماکان همون BF4 عزیز توو کنسوله و واقعا نمیتونم از مولتیش دل بکنم ...
جالبه خیلی از مواردی که اذیتم میکرد و توو پست های بچه ها دیدم ، مثل گرافیک بد ، دیپلوی شدن وسط دل دشمن و زرتی مردن !!! اسلحه ها و مود‌های بی‌ربط ، آنبالانس بودن تیم ها و .....
خداحافظ BFH o:-)

واقعا درسته. بنظرم بازی bf:cod edition هست اصلا هیچ اصالتی از bf توش دیده نمیشه.ولی بازی برای یه 100 ساعت خوبه بیشتر کشش نداره .

تا پارسال که همه تو تایپک bf 4 فحش میدادن الان شده بهترین بازی ؟؟عجب
این بتل هم سال دیگه میشه بهترین ..
مولتیش خدایی قشنگه اینقدر به خودتون گفتین بده بده که دیگه کلا 20 مین بازی میکنید این حرفارو میزنید
جز چند تا ایراد کوچیک که با آپدیت مطمئنن حلش میکنن الان چ ایرادی داره واقعا
bf 4 یادتونه چه باگای مزخرفی داشت پارسال...؟؟
من به شخصه پیاده نظام خوشم میاد چون اونجوری مسخره میشه و باید دو ساعت بگردی یکیو پیدا کنی ...مپ ها هم که یه کشور بود اصلا
آخه وقتی بالانس نیس اونجور مپا ارزش نداره و میشه BF4
حالا شما خوشتون میاد دو ساعت بگردی یکیو پیدا کنی بکشی اوکی مشکلی نیس اما دیگه چرا تو این تایپک خاطرات bf 4 رو تعریف میکنید ؟؟
از اون روزی که بازی اومده هر صفحه فقط میگن این باتل نیس و بتل 4 خوب بود ..بازی نکن دوست عزیز..الان شما بازی نکنی بر شکست نمیشن که
----------
مولتیش خدایی قشنگه
کسی بخواد یه ذره بازی کنه متوجه میشه
الانم لول 40 هستم و بعد این همه مدتم دلمو نزده
در کل ارزش داشت نسبت به قیمتش ;)

به نظر من علت تنفر یه سری از بچه ها از این بازی یه چیزه...یهو نشستن بازی رو جوییدن توی یه مدت زمان کم مثلا 50 لول گرفتن! بازی تکراری شده واسشون... بعد نمیدونم هدف بازی انلاین بازی کردنه یه سری دنبال تروفی و ازاد سازی و ... هستن که خوب زود تموم میشه اینا.
من که لول 20 هستم حدودا و انقدر وقت نمیکنم واقعا بیوفتم روی بازی...ولی هر بار که بازی میکنم هنوز واسم جدیده و گیج میزنم توی بازی...

این بازی Dedicated Server داره؟ تو ایران سروری براش هست؟ پینگ من برای سرورهای خارجی اصلاً خوب نیست. Call of Duty رو گرفتم بخاطر پینگ افتضاح کلاً یکساعت آنلاین بازی کردم...

این بازی Dedicated Server داره؟ تو ایران سروری براش هست؟ پینگ من برای سرورهای خارجی اصلاً خوب نیست. Call of Duty رو گرفتم بخاطر پینگ افتضاح کلاً یکساعت آنلاین بازی کردم...

سرورای بتل فرق میکنه با کال اف و همیشم همه جور نتیو جواب میده.سرور خاصی نداره ولی هرسروی بری جواب میده اذیت نمیکنه!

The following features and fixes are included in Patch 1.02 release for PlayStation 4.

Battlepacks
- Bronze packs – changes made to the last slot drop to improve the chances of collectibles and vouchers rather than boosts.
- Silver packs - made the first 3 slots like a Bronze pack, and removed any chances of getting standard drops and increased the chances of collectibles for the last slot.
- Gold packs - made the first 4 slots as Silver pack, and removed any chances of getting standard items, drops advanced vouchers and greatly increased the chances of - getting superior or distinguished items.

Battlepickups
- Adjusted the RPG to only have 1 ammo when picked up from a vehicle trunk and to have less splash damage.

Crash Fixes
- Fixed a crash related to some specific Nvidia based video cards.
- Fixed crashes in multiplayer based on data from BugSentry (internal crash tracking tool for live servers).

Gameplay
- Bullet impacts near the player no longer cause camera shake in certain cases.
- Fixed an issue in the Hollywood Heights map that allowed players to grab cash through a roof in the Blood Money game mode.

Modes
- Fixed an issue where the Hotwire game mode was showing as available for the Hollywood Heights MP map.
- Adjusted Team Death Match spawns so player is closer to friendlies and further from enemies.
- Adjusted tickets to 600 for Conquest Small and 999 for Conquest Large.
- Added Conquest Large to the Growhouse map.

Servers
- Fixed an issue with server customization settings for certain game modes.
- Rent-a-Server functionality added.

Shortcuts
- Shortcut Kits added.
- Updated game to support all items granted in Shortcut Kits.

Squads
- Fixed an issue were a squad leader gets disconnected and the new leader cannot kick members of the squad or disband the squad.

UI
- Fixed an issue where players could bypass the timer at the beginning of the round during Rescue and Crosshair.

Vehicles
- Reduced the health of the couch and reduced the rate at which it can be repaired.
- Adjusted the criminal and law enforcement variants of the sedan so that they now take the same damage per bullet from weapons.

Weapon Tuning
- K10 - reduced start damage to 33 and end damage to 8
- Saiga, PTR 91, HCAR, and HK51 - reduced the amount of vertical recoil
- RO993 - increased the rate of fire to 850
- Jury 410 - increased the amount of damage per pellet to 20
- FMG9 - increased max damage to 25
- Battle Rifle ammo - increased min damage to 25
- AKM - bullet min damage decreased to 24

سلام

به نظر شما کدوم از این ۳ بازی بهتره و ارزش بازی برا کسی‌ که هیچ کدومو بازی نکرده داره:
battlefield hardline - callof duty advanced warfare - bloodborne

شما يعني هر دو رو بازي كردي؟ بتلفيلد خوب نيست؟
با اینکه اثلا تمایل ندارم این حرف رو بزنم
بتلفید امسال خراب کرده و ارزش بازی کردن نداره
شما همون advanced warfare رو بگیر سرورهاش هم همیشه پره و راحت میتونی انلاین بازی کنی

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

با اینکه اثلا تمایل ندارم این حرف رو بزنم
بتلفید امسال خراب کرده و ارزش بازی کردن نداره
شما همون advanced warfare رو بگیر سرورهاش هم همیشه پره و راحت میتونی انلاین بازی کنی

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

خوب شد گفتي داشتم بتلفيلد ميگرفتم
شما بلادبورن رو بازي نكردي؟ نظرت در مورد اون چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or