Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

خوب شد گفتي داشتم بتلفيلد ميگرفتم
شما بلادبورن رو بازي نكردي؟ نظرت در مورد اون چيه؟
خواهش میکنم
نه متاسفانه هنوز بلادبرن رو بازی نکردم
اما زیاد تعریفش رو شنیدم
اما اگر احله انلاین بازی کردن هستی همون advanced رو بگیر

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

هه یارو خوشش نیومده از بازه میگه امسال خراب کرده
آخه مرد حسابی چرا اطلاعات غلط میدی به ملت
الان بره کال ادونس بگیر پرواز کنه اون خوبه ؟؟ کال جز پرواز چیزی داره امسال ؟؟
ما داره هفته ها بازی میکنیم ایرادی ندیدیم تو این بتل اما با فاطعیت هم حرف از خوب بودن نمیزنیم اما یه چند نفر مثل همین یوسر راحت فکر خودشو میخواد کاری کنه بگه نظر همه اینطوریه
جز رو اعصاب بودن یه عده چیزی دیگه ندیدیم تو این تایپک
و اینکه کسی میخواد بتل رو بگیره و برا مولتیش میخواد تا خودش بازی نکنه متوجه نمیشه
من که خیلی با این بتل حال میکنم و کلا نسبت به بتل 4 خیلی بهتر بوده برام

هه یارو خوشش نیومده از بازه میگه امسال خراب کرده
آخه مرد حسابی چرا اطلاعات غلط میدی به ملت
الان بره کال ادونس بگیر پرواز کنه اون خوبه ؟؟ کال جز پرواز چیزی داره امسال ؟؟
ما داره هفته ها بازی میکنیم ایرادی ندیدیم تو این بتل اما با فاطعیت هم حرف از خوب بودن نمیزنیم اما یه چند نفر مثل همین یوسر راحت فکر خودشو میخواد کاری کنه بگه نظر همه اینطوریه
جز رو اعصاب بودن یه عده چیزی دیگه ندیدیم تو این تایپک
و اینکه کسی میخواد بتل رو بگیره و برا مولتیش میخواد تا خودش بازی نکنه متوجه نمیشه
من که خیلی با این بتل حال میکنم و کلا نسبت به بتل 4 خیلی بهتر بوده برام
جناب manicho
این دوستمون استاده
با ایشون مشورت کنید

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

این حرف من نظره شخصیمه.
بازی نسبت به قبلی تفاوت خاصی تو گیم پلی نداشته بلکه اسلحه هاشم کمتر شده ولی مپهاش خیلی کوچیک شدند و دیگه نمیشه تو سرور 64 تایی رفت من به شخصه تو سرور 32 تایی میرم و همون حس و حال بتل 4 رو دارم ولی وقتی توی سرور 64 تایی بودم حالم داشت بهم میخورد ولی الان حس بهتری دارم ...
گرافیک هم یکجاهایی پیشرفت نداشته و یکجاهایی پسرفت هم داشته. کلا ارزش یک تجربه جدید رو میتونه داشته باشه ولی بازم میگم کاملا سلیقه ای هست

خوب شد گفتي داشتم بتلفيلد ميگرفتم
شما بلادبورن رو بازي نكردي؟ نظرت در مورد اون چيه؟
BL خیلی بازی خوبی هست اما این بتلفیلد رو بخر در صورتی که bf4 رو بازی نکردی یا کلا زیاد سری Bf رو بازی نکردی چون پسرفت داشته بازی کلا پیشرفتشم اینه که سینگلش یکم بهتر شده ولی خوب اینا رو وقتی متوجه میشی که سری رو بازی کرده باشی اگرنه شاید خوشتم بیاد خیلی زیاد COD:AD رو هم بگیری خوبه حال میده اونم برای خودش داستان جدایی داره.اگه bfh رو خریدی حتما برو 32 نفره بازی کن که همون اول کاری از بازی زده نشی.

BL خیلی بازی خوبی هست اما این بتلفیلد رو بخر در صورتی که bf4 رو بازی نکردی یا کلا زیاد سری Bf رو بازی نکردی چون پسرفت داشته بازی کلا پیشرفتشم اینه که سینگلش یکم بهتر شده ولی خوب اینا رو وقتی متوجه میشی که سری رو بازی کرده باشی اگرنه شاید خوشتم بیاد خیلی زیاد COD:AD رو هم بگیری خوبه حال میده اونم برای خودش داستان جدایی داره.اگه bfh رو خریدی حتما برو 32 نفره بازی کن که همون اول کاری از بازی زده نشی.

بتلفيلد هيچ كدومو بازي نكردم چون با كالاف ديوتي حال ميكردم
الان چون سبكش دزدو پليسي شده ميخواستم ببينم با حال شده يا نه...
ولي فكر كنم از اينا بهتر بلادبورن باشه احتمالا همونو ميگيرم
مرسي از راهنماييت

بتلفيلد هيچ كدومو بازي نكردم چون با كالاف ديوتي حال ميكردم
الان چون سبكش دزدو پليسي شده ميخواستم ببينم با حال شده يا نه...
ولي فكر كنم از اينا بهتر بلادبورن باشه احتمالا همونو ميگيرم
مرسي از راهنماييت
صد درصد حس دزد و پلیسی رو القا نمیکنه ولی یکجاهایی حس می کنی این حال و هوا رو. در هر صورت به نظر من کپی است از بتل 4 اینگار یکسری مپ جدید برا بتل 4 دادند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or