Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

احساس می کنم اسلحه های cop ضعیف هستن . میشه چندتا اسلحه و گدجت به درد بخور یکی معرفی کنه؟
اتفاقا همه مینالن که چرا پلیس ها اسلحه هاشون بهتره‌! :d

Operator که M16A3 رو داره که به نظر من از M416 سر تره یکی از پر طرفدار ترین تفنگ هاست.
Enforcer هم که Scar-H داره که اگه بتونی کنترلش کنی و بهش عادت کنی اسلحه‌ای فوق‌العاده قدرت‌مند و عالیه، خودم کلی خاطرات خوش باهاش دارم. :d
Mechanic هم که K10 عزیز دل من رو داره ( :d )که به جرعت میتونم بگم قوی ترین، نابود کننده ترین و OPترین اسلحه تاریخ BF هست، که البته سازنده گفتن میخوان تو پچ بعدی Nerfـش کنن.
Professional هم که یه Scout Elite داره که برای هر دو گروه از اول هم باز هست که تفنگ بالانس و خوبیه.

پیشنهاد من اینه که کلاس Mechanic رو بگیر با K10 یا P90 برای دزد ها یه Armored Insert هم برای گجت بذار ترکیب بسیار خوبی میشه.

این Top 5 Guns من‌ـه به نظرم هرکدوم از اینا به نسبت عالین اگه بهشون عادت کنی.

سلام دوستان عزیز.من زیاد به مبحث چگونه آنلاین بزنیم وارد نیستم برای همین سوال داشتم.
میگم امکان داره مثلا خودمون سرور بشیم بعد از دوستامون یا بچه های همین سایت دعوت کنیم که پینگمون پایین باشه و هم حال بیشتری بده.اگه میشه کسی حاضر هست؟یعنی یه بازی برای خودمون.

سلام دوستان عزیز.من زیاد به مبحث چگونه آنلاین بزنیم وارد نیستم برای همین سوال داشتم.
میگم امکان داره مثلا خودمون سرور بشیم بعد از دوستامون یا بچه های همین سایت دعوت کنیم که پینگمون پایین باشه و هم حال بیشتری بده.اگه میشه کسی حاضر هست؟یعنی یه بازی برای خودمون.
همچین چیزی امکان نداره، یعنی مثل CoD که یک نفر Host میشه و بقیه به اون Join میشن نیست.
قابلیت اجاره سرور در آپدیت بعدی اضافه میشه ولی باز هم سرور ها در خارج ایران قرار دارند.
البته دوست عزیز سرور های بازی بسیار Stable هستن و با پینگ متوسط هم به راحتی میتونید بازی کنید و مشکل لگ، لتنسی در بیشتر مواقع اصلا احساس نمیشه و اذیت نمی‌کنه.

دوستان سينگلش چه طوره؟ آنلاين باز نيستم وقتشو ندارم. از بتلفيلدهاي قبلي بهتره؟ قبليها درسته به سينگل كالاف نميرسيد ولي باز سرگم كننده بود. ارزش داره بگيرم؟ گرافيكي هم پيشرفتي داشته؟

دوستان سينگلش چه طوره؟ آنلاين باز نيستم وقتشو ندارم. از بتلفيلدهاي قبلي بهتره؟ قبليها درسته به سينگل كالاف نميرسيد ولي باز سرگم كننده بود. ارزش داره بگيرم؟ گرافيكي هم پيشرفتي داشته؟

ای بدک نیست سلیقه ای هست دزدا پلیس دوست داری بگیری اندکی سرگرمت میکنه :d

گرافیکی پیشرفت خیلی چشم گیری نداشته :)

من خودم برا انلاينش گرفتم که اونم خیلی خوب نیست بدم نیست ;;)انتظارم بیشتر از اینها بود/:)

اشتباه نکنی ها برای کمپین میخوایی بگیری دورش یه خط قرمز بکش بدترین کمپین fps عمرم بود با فاصله :dخیلی کمپینش فاجعست

آشغالترين بخش داستاني كه اين نسل بازي كردم و يكي از آشغالترين ها در تمام دوران ( براي من ) :d
2تا اپيزود رفتم ديگه نشد ادامه بدم !
آنلاينش هم خوبه فقط ٦٤ نفرش خيلي خر تو خوه
تا Respawn ميشي ٢نفر جلوتن :))
ولي خيلي فانه ، حال داد

آشغالترين بخش داستاني كه اين نسل بازي كردم و يكي از آشغالترين ها در تمام دوران ( براي من ) :d
2تا اپيزود رفتم ديگه نشد ادامه بدم !
آنلاينش هم خوبه فقط ٦٤ نفرش خيلي خر تو خوه
تا Respawn ميشي ٢نفر جلوتن :))
ولي خيلي فانه ، حال داد

سلام
دقیقاً من هم در مورد بخش داستانی همین عقیده را دارم. برای Visceral که عنوان Dead Space و ساخت و سینگل پلیر فوق العاده ای بود، BF H یک فاجعه است. هیچ روحی در بخش کمپین نیست. یه چیز تکراری و .... اصلاً لغتی پیدا نمی کنم در وصف اش، اینقدری که بد هست. من هم از دو یا سه اپیزود بیشتر نتونستم بازی کنم. تا اونجایی که با قایق توی آب دنبال مدارک می گردند. یکی نیست به سازنده ها بگه از این بخش کسل کننده تر نبود بسازن؟ خودتون بازی کردید خواب تون نگرفت .
در مقایسه با بتل4 که برای بخش سینگل کلی انتقاد داشت، من شاید 10 بار روی درجه سختی های متفاوت بازی را تمام کردم و کلاً اولین بازی عمرم بود که پلاتینیوم کردم.
بخش مولتی پلیر فان هست. اخیراً بیشتر TDM بازی میکنم اما نهایت 1 ساعت بعدش دیگه خسته می شم. بتل4 و من نزدیک 700 ساعت گیم پلی دارم و هنوز هم با بچه ها بازی می کنیم، اما هارد لاین به 30 ساعت نرسیده دل من و زده. ارزش 60 دلار و نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or