Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

خود منبع شما هم که نوشته bf4 از bfh بیشتر پلیر داره خوب پس حرف من ر تا حدودی تایید میکنه
این امار مربوط به افرادی هستن که دارن انلاین بازی میکنن.
در مورد اینکه بتل4 از هاردلاین بیشتر پلیر داره بله میدونم من این کامنت رو در جواب طرفداری بیش از حد شما از بتل3 دادم همین.من خودم اکثر وقتی که بتل 4 بازی میکنم dlc داراگون رو که مپ های بسته تری داره بازی میکنم پس طبیعتا هاردلاین بیشتر پسندم هست چون گیم پلی 4 یمقدار خشکه به خاطر بزرگی اما باز بسیار لذت بخشه.

سینگلش یعنی به کالاف ادونچ نمیرسه؟؟؟ از نظر درگیری و داستان و مقداره مراحل و ساعت بازی؟؟؟؟
من کالاف بازی نکردم ولی هیچ وقت سینگل بتل به کال نمیرسه ! نظر من اینه برا سینگل میخای بگیری نگیر ولی برا انلاین میرزه !

این امار مربوط به افرادی هستن که دارن انلاین بازی میکنن.
در مورد اینکه بتل4 از هاردلاین بیشتر پلیر داره بله میدونم من این کامنت رو در جواب طرفداری بیش از حد شما از بتل3 دادم همین.من خودم اکثر وقتی که بتل 4 بازی میکنم dlc داراگون رو که مپ های بسته تری داره بازی میکنم پس طبیعتا هاردلاین بیشتر پسندم هست چون گیم پلی 4 یمقدار خشکه به خاطر بزرگی اما باز بسیار لذت بخشه.
ببخشید این ر میگم ولی شما داری بحث ر میپچونی
شما اولش گفتی که bfh از bf3 روی نسل قبل بیشتر پلیر داره که خوب اون سایت که معرفی کردم و همین چارت خودت حرف من ر کامل تایید میکنه بحث من نسل قبل هست وگرنه خوب معلومه وقتی bf3 روی نسل حاضر عرضه نشده مگه میشه پلیر آنلاینی داشته باشه که بخوایم کلی حساب کنیم
من نمیخوام اینجا چیزی ر ثابت کنم چون بازی یه اسپین آف هست و قطعا توان رقابت با نسخه های اصلی ر نداره

آقایون من بازیرو بخرم برا بخش سینگل پلیرش ارزش داره؟؟؟ 7 8 ساعتی سرگرمم میکنه بخشه سینگلش؟؟ جذابیت و اکشن هایه درگیر کننده داره؟؟
لطفا راجبه آنلاینش و اینکه آنلاینش خوبه و این چیزا نگین من بازی سینگلش خوب باشه میخرم حالا شاید آنلاین هم زدم اما اگر آفلاینه سرگرم کننده داره بگین تا من هم بخرمش تو این 1 2 روزه و 7 8 ساعتی بازیش کنم و از آنلاینش لذت نبردم زود بفروشم بره....
اصلا این بازی و کلا هر بتلفیلدی رو هیچکس فکر نکنم برای سینگل بگیره یه چند ساعت خیلی متوسط هیچ چیز خاصی هم نداشت از نظر من خیلی هم حوصلم سر رفت! اما از آنلاینش هر چی بگم کم گفتم یه شوتر فوق العاده که مد های جذابش ماه ها میتونه سرگرمت کنه

اصلا این بازی و کلا هر بتلفیلدی رو هیچکس فکر نکنم برای سینگل بگیره یه چند ساعت خیلی متوسط هیچ چیز خاصی هم نداشت از نظر من خیلی هم حوصلم سر رفت! اما از آنلاینش هر چی بگم کم گفتم یه شوتر فوق العاده که مد های جذابش ماه ها میتونه سرگرمت کنه

آنلاینش چجوریه؟؟؟ من تا حالا شوتر آنلاین بازی نکردم فقط فیفا...لگو اینا که نداره؟؟ مثله کالاف برا آنلاینش دانلود لازم داشت اینم دانلود داره چند گیگی؟؟؟
به دو گروه دزد و پلیس تقسیم میشیم تو آنلاین ؟؟ و هدف گروه دزدی پیروزی در عملیاته آره مثلا بانک زنی و اینها یا چیز دیگه و پلیس ها هم جلوشونو میگیرن؟؟
ی سوال کلیه دیگه اگه من آنلاین بازی کنم چجوریه اگه بخوام تو یک گروه دزد باشم و مثلا تو اون گروه نقشم ی چیزی باشه سرورها چجوری منو وصل میکنن تو بازی آیا وقتی آنلاین میشم و میخوام بازی کنم مثله بخشه pro club فیفا هر کسی تیم خودش پستشو مشخص میکنه اونجا مثلا مهاجم رو یکی زود رزرو میکرد دیگه نمیشد اینجا هم همینطوره؟؟؟؟
یا اینکه با دوستات حتما باید یک گروه بشین؟؟
شرمنده ها کلا همیشه آفلاین بازی میکردم نسل پیش هم 360 داشتم کلا آنلاین فقط فیفا بازی کردمو بس....

آخرین ویرایش:
دوستان كاري ندارم كدوم بهتره ولي واقعا بعد از اين همه ريمستر به نظرم خيلي خوب ميشه بتل ٣ رو واسه اين نسل بدن :d واقعا يكي از خاطره انگيز ترين بازي هاي عمرمه ، نميدونم چرا واسه من هيچ شوتري توي انلاين به بتل ٣ نميرسه با اينكه اگه بخوايم با بتل هاي جديد مقايسش كنيم خيلي ساده هستو تجهيزات و گجت هاش كمترن ولي فك كنم همين سادگيشه كه باعث جذابي ميشه :d

چیزی بدتر و مضخرف تر از ballistic shield coins وجود نداره...اخه چطوری میشه تو این بازی سریع گرفت..امیدوارم با پچ بعدی این پیش نیاز Double B... بردارن...

چیزی بدتر و مضخرف تر از ballistic shield coins وجود نداره...اخه چطوری میشه تو این بازی سریع گرفت..امیدوارم با پچ بعدی این پیش نیاز Double B... بردارن...
برو مپ Everglades مد TDM یه تپه مانند هایی داره دور مپ که دو تیم معمولا اونجا با هم روبرو میشن اونجا وایسا دشمن هارو که دیدی یهو شیلد رو در بیار حداقل تو بازی یک کوین میگیری، من خودم تو یه راند سه تا کوین گرفتم.

اقا اینجا کسی دوتا اسلحه double barel و mac 10 رو باز کرده بتونه کمک کنه واسه اون تروفی menz in the hood ؟ فکر کنم نیم ساعت بیشتر طول نکشه :d
اونی که داره اسلحه رو بندازه ما ورش داریم باهاش 25 تا ادم بکشیم :d

سلام
برای پلت کردن بازی چقدر زمان نیاز هست ؟
چند بار باید بازی رو تا آخر بری ؟

2 بار باید بازی تموم بشه. یه تروفی سخت آنلاین هم داره که بسته به مهارت خود شما توی آنلاین یا بوست کردن با دوستانتون هستش!

تو بخش تروفی تاپیک مربوطش رو باز کردم و توضیح دادم باید چیکار کرد.

بعد از 100 ساعت بازی کردن + نابود شدنِ K/D Ratio بالاخره این 15 تا Ballistic Shield Coin تموم شد! :| واقعا فقط همین مورد هست که منطقی نیست!
فقط باید شانس بیاری چند تا لِوِِل پایین بیان جلوت تا شلیک کنن. وگرنه بقیه تا ببینن نارنجک میندازن!
برای Rep level 4 اگه دوستی نداشتین که هکر باشه برید مود هات وایر. یه سرور خلوت انتخاب کنین. بوست 50 یا 100% بزنین و فقط رانندگی کنین.حواستون باشه منفجر نشید! :d
+ برای Camera Coin هم TDM بازی کنید. روی زمین و در و دیوار دوربین بذارید و بعدش از اون منطقه دور شید تا بقیه دشمن رو سلاخی کنن!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or