Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

خب ما هم بالاخره خریدیم گیم را بدک نیست در کل حال داد :d

فقط گرافیکی به نظرم خیلی اون پیشرفتی که باید میداشت را نداشته مثلا حتی نیامدن اون انعکاس واقعی تصویر تو جاهایی که آب هست را بعد از چندین شماره درست کنن/:)

به نظرم بازی زیاد بالانس نیست و بدترین مپ ها رو تو کل تاریخ سری داری واقعا اینا چه مپاییه اخه ؟!!!! و کلا بازی برای تعداد پلیر بالا مناسب نیست و خیلی بی دلیل شلوغه. در کل بنظرم یه بازی متوسط رو به پایین حساب میشه تنها پیشرفتی که من تو بازی دیدم قسمت سینگل پلیر هست که خیلی بهتر شده.

به نظرم بازی زیاد بالانس نیست و بدترین مپ ها رو تو کل تاریخ سری داری واقعا اینا چه مپاییه اخه ؟!!!! و کلا بازی برای تعداد پلیر بالا مناسب نیست و خیلی بی دلیل شلوغه. در کل بنظرم یه بازی متوسط رو به پایین حساب میشه تنها پیشرفتی که من تو بازی دیدم قسمت سینگل پلیر هست که خیلی بهتر شده.
مپاش هم خیلی تاریک وبیخود وهم شلوغیش بیش از حد و با نتی که ماها تو ایران داریم بهتر طرف این بازی نریم من قشنگ یه 30تا تیر خالی میکنم رو طرف خم به ابروش نمیاره:d

مپاش هم خیلی تاریک وبیخود وهم شلوغیش بیش از حد و با نتی که ماها تو ایران داریم بهتر طرف این بازی نریم من قشنگ یه 30تا تیر خالی میکنم رو طرف خم به ابروش نمیاره:d

خو برایتنس تی وی رو ببر بالا :دی شلوغه بازی قبول و یکم باعث هرج و مرج میشه گاهی ولی بهتر از BF4 به نظر من که ۲ ساعت باید توش دنبال دشمن بگردم که نصفی سوار تانکن نصفی سوار هلیکوپتر باقیم با اسنایپ کمپ کردن.
من اولین باریه که به نظرم پینگش خیلی خوبه حداقل واسه ی من! 3-4 تا تیر میزنم به ملت میوفتن راحت.شده با یه خشاب 3 4 نفر هم بندازم.
پ ن: من کلا کندی BF4 شدید روی مخم بود.از سواره نظام هم اصلا خوشم نمیاد سره همین این بازی خوده پیاده نظامه و سلیقه ی من شدید میپسنده.

Battlefield: Hardline | PS4

بازی ای که خوب باشه همیشه شلوغ هست و همه بازی می کنن...ما که داریم لذت می بریم از آخرین بتلفیلد

بذار چن ماه بگذره ببين خلوت تر از بتل هاي ديگه ميشه يانه...الان بتل ٤ اكثرا سرور هاش پر ان

Sent from my iPhone using Tapatalk

خو برایتنس تی وی رو ببر بالا :دی شلوغه بازی قبول و یکم باعث هرج و مرج میشه گاهی ولی بهتر از BF4 به نظر من که ۲ ساعت باید توش دنبال دشمن بگردم که نصفی سوار تانکن نصفی سوار هلیکوپتر باقیم با اسنایپ کمپ کردن.
من اولین باریه که به نظرم پینگش خیلی خوبه حداقل واسه ی من! 3-4 تا تیر میزنم به ملت میوفتن راحت.شده با یه خشاب 3 4 نفر هم بندازم.
پ ن: من کلا کندی BF4 شدید روی مخم بود.از سواره نظام هم اصلا خوشم نمیاد سره همین این بازی خوده پیاده نظامه و سلیقه ی من شدید میپسنده.
دقیقا همینه من bf4 رو روی ps3 بازی کردم و اصلا حال نکردم . . . اما این گیم پلی یه مقداری سریع تر شده . . . مپ ها و مود ها خوب شدن . . .
پینگ هم که واسه من خوبه دقیقا با یه خشاب شاید 3-4 نفر بشه کشت و اصلا لگ یا چیزی نداره . . . .:d

دقیقا همینه من bf4 رو روی ps3 بازی کردم و اصلا حال نکردم . . . اما این گیم پلی یه مقداری سریع تر شده . . . مپ ها و مود ها خوب شدن . . .
پینگ هم که واسه من خوبه دقیقا با یه خشاب شاید 3-4 نفر بشه کشت و اصلا لگ یا چیزی نداره . . . .:d

گيم پلي ه سرعتي اگه دوس داريد AW كه خيلي ميتونه با سليقه ي شما سازگارتر باشه...هرچند كه هاردلاين سرعتي نيست فقط بخاطر اين كه مپ ها كوچيكه و بجا تانك از ماشين استفاده ميكنيد اين حس دست ميده وگرنه حركاته سربازا همون bf4 ه تقريبا

اگه سینگل و حذف میکردن و 30$ میزاشتن قیمشو عالی بود. اصلا 60$ دلار نمیارزه.
هر کلاس کلا سه چهار تا اسلحه داره.
مود هات وایر که همش ماشین سواریه بقیه هم یه جا با c4 کمپ کردن.
فقط مود heist و blood money ارزش بازی کردن داشت.crosshair و rescue مپ جدا براش طراحی نشده.

تعداد مخالفان و بد گو های BF HL اینجا از کسانی که دارن بازی میکنن هم بیشتره :)) چه دلیلی داره از چیزی خوشتون نمیاد رو به بقیه هم تحمیل کنید؟ الان باید به جای اینا توی تاپیک BF4 باشید! من نمیگم نیاید اینجا، اما دلیلی نداره که چیزی که با سلیقه شما جور نیست رو به کسی تحمیل کنید. سلیقه یه چیز شخصیه و هر کسی نسبت به اون از چیزی لذت میبره. اینو واسه این میگم چون تعداد نفراتی هستن که از اولین روزی که تاپیک باز شده، هر صفحه دارن میکوبن بازی رو! این دلیلش چیه؟ واسه آینده این سری نگرانی؟ بازی ای که یه spin off محسوب میشه و حتی به دست خود DICE هم ساخته نشده؟ یا قضیه چیز دیگست؟

تعداد مخالفان و بد گو های BF HL اینجا از کسانی که دارن بازی میکنن هم بیشتره :)) چه دلیلی داره از چیزی خوشتون نمیاد رو به بقیه هم تحمیل کنید؟ الان باید به جای اینا توی تاپیک BF4 باشید! من نمیگم نیاید اینجا، اما دلیلی نداره که چیزی که با سلیقه شما جور نیست رو به کسی تحمیل کنید. سلیقه یه چیز شخصیه و هر کسی نسبت به اون از چیزی لذت میبره.

ببين عزيز خب ما هم به اندازه كافي بازي كرديمش كه داريم نظر ميديم تا هم سليقه هاي خودمون حساب كار دستشون بياد

ببين عزيز خب ما هم به اندازه كافي بازي كرديمش كه داريم نظر ميديم تا هم سليقه هاي خودمون حساب كار دستشون بياد

شما از کجا میدونی که طرف سلیقه اش چطوریه؟ الان یه مثال میزنم. یکی از دوستان اومده میگه که پیاده نظام با درگیری های سرعتی رو دوست داره و این بازی با سلیقه اش سازگار بوده. خوب تا اینجای کار مشکلی نیست. اما یه یکی دیگه میاد در جواب ایشون میگه بورو COD AW بازی کن!!!

1- گیم پلی این 2 تا کلا فرق داره باهم! و کسی که از قدیم BF بازی کرده نمیتونه با گیم پلی CoD کنار بیاد.
2- کسی نمیتونه کتمان کنه که سرعت بازی رفته بالا. این ربطی به کوچیکتر بودن مپ ها نسبت به BF4 نداره.

الان شما به من بگو این چه پیشنهادی بود؟ این چه پیشنهاد سلیقه ای بود؟ یکی هم که میاد میگه همه C4 گذاشتن کمپ کردن!!! الان از کسانی که بالای 100 ساعت این بازی رو انجام دادن بیاید نظر سنجی کنیم و صحت این قضیه رو متوجه بشیم! نمیدونم این حرفا رو چه اساس زده میشه.

Battlefield: Hardline | PS4

شما از کجا میدونی که طرف سلیقه اش چطوریه؟ الان یه مثال میزنم. یکی از دوستان اومده میگه که پیاده نظام با درگیری های سرعتی رو دوست داره و این بازی با سلیقه اش سازگار بوده. خوب تا اینجای کار مشکلی نیست. اما یه یکی دیگه میاد در جواب ایشون میگه بورو COD AW بازی کن!!!

1- گیم پلی این 2 تا کلا فرق داره باهم! و کسی که از قدیم BF بازی کرده نمیتونه با گیم پلی CoD کنار بیاد.
2- کسی نمیتونه کتمان کنه که سرعت بازی رفته بالا. این ربطی به کوچیکتر بودن مپ ها نسبت به BF4 نداره.

الان شما به من بگو این چه پیشنهادی بود؟ این چه پیشنهاد سلیقه ای بود؟ یکی هم که میاد میگه همه C4 گذاشتن کمپ کردن!!! الان از کسانی که بالای 100 ساعت این بازی رو انجام دادن بیاید نظر سنجی کنیم و صحت این قضیه رو متوجه بشیم! نمیدونم این حرفا رو چه اساس زده میشه.

من هنوز نميتونم درك كنم منظر از سرعتي شدن بازي چيه...سرعت راه رفتن و تير زدن كه همونه...

نگفتم حتما برو كاد بازي كن گفتم اونم خوبه...من خودم هم كاد بازي ميكنم هم بتل٤ و هم هاردلاين ربطي به عادت كردن نداره

خب شما كه بالاي ١٠٠ ساعت بازي كردي چيز جديدش كه ما بتل بازا رو بتونه هايپ كنه چيه؟ اصل بازي مثل قبله فقط بعضي اسلحه هاش نياز به بالانس دارن چون واقعا كشتن باهاش راحته(شايد دليلتون توي سرعتي شدن همين سرعت كشتنه)

من كه زود خسته شدم چون با ٧٠ ساعت بازي به هرچيزي كه ميخواستم توو بازي رسيدم جز اون اساين منت هاي سايندي كيت كه يه جورايي تقريبا غير ممكن بود
دقت كردين مثلا داري ميدويي يهو بزني بخوابه با چه سرعت عملي ميخوابه و تير اندازي ميكنه...يه زماني سوژه بتل بازا واسه كوبيدن كاد همين مورد بود ...

فقط فقط ميخوام ديگران پول زيادي واسه بازي ندن و توقعاتشون از اين نسخه كمتر باشه تا حداقل اگه بازي كردن بهشون بچسبه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or