سلام.ندیدم کسی خبرش رو بزاره توی فروم و اینجا هم کسی نگفت پس خودم میگم:d
از دیشب کاربران پرمیوم دوبل شده xp که میگیرن.تا کی هست معلوم نیست ولی سری قبل که 2 روز بودش اما من سری قبل به خاطر گشت و گزار های عید 1مین هم نتونستم بازی کنم
اما این سری من دیشب یه کلی بازی کردم و امروز صبح هم یه کلی دیگه بازی کردم لول رو رسوندم به 30 .ظهر هم میخوام بکوب بشینم پاش. به هر حال یادتون باشه فقط برای پرمیوم دارها هست نه عموم ! گفتم بهتون بگم هرکس خواست نهایت استفاده رو بکنه.
کاش پول ها رو هم دوبل میکردن.به جای اینکه هر کیل 100 دلار بده 200 دلار میداد میشد نور الی نور :d
- - -ویرایش - - -
یکی مودا رو جز blood money و tdm و conquest ها توضیح بده
خب 3تا مد رو که بلدی.من نوشته انگلیسیشونو درست بلد نیستم فارسی مینویسم.
موده *هیست* که دزدها 2 بسته رو میخوان بدزدن و بسته ها رو باید به هلیکوپتری که تحت هوش مصنوعی کنترل میشه برسونن و پلیس ها فقط کارشون دفاع هست و نباید بزارن این 2بسته خارج بشن.
مود *کراس شیر* هم که یکی از دزدها به تیمش خیانت کرده و به همراهی پلیس ها میخواد از منطقه فرار کنه.پلیس ها وظیفشون اینه که اسکورت کنن همون دزد خیانت کار یا همون VIP رو و تیم دردها هم باید VIP رو قبل از فرار از منطقه بکشنش.( توی این مد رسپانسیو نداریم)
مود *ریکیوز* هم دو نفر گروگان توی محل هست که پلیس ها باید نجاتشون بدن و دزدها هم باید مانع این کار بشن.(توی این مود رسپانسیو نداریم)
مود * هات وایر * هم تقریبا مثل کانکوست هست فقط پرچم ها ماشین هستن.هر دو تیم باید ماشین های علامت گزاری شده رو سوار شن و تا میتونن با نهایت سرعت بروننش و امتیاز ها رو کسب کنن.تیم مقابلم ییه تعدادیشون باید مشغول روندن باشن و یه تعداد دیگشون باید ماشین های تیم حریف رو منفجر کنن که مانع کسب امتیاز شن.