Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

بلد نیستم.بی زحمت اموزش این کارو بهم بگو و یاد بده :d:x

قبل شروع بازی، یا بعد از مردن و در صفحه‌ی Deploy کلید R1, L1 رو بزن برو تب Boost، کلاسی که باهاش بازی میکنی رو انتخاب کن و از بین Boost های موجود Elimination Boost رو انتخاب کن که مربوط به کیل میشه، بوست ها 25%, 50%, 100%, 200%ـی هستن. که با باز کردن Battlepack ها به دستشون میاری...

Sent from my iPhone 6 Plus

سلام به دوستان بتل باز یه سوال.
توی بخش انلاینش مقداری از اسلحه ها قفل هست میخواستم بدونم چجوری باید انلاک شون کنم.لطفا منو راهنمایی کنید مرسی.

سلام به دوستان بتل باز یه سوال.
توی بخش انلاینش مقداری از اسلحه ها قفل هست میخواستم بدونم چجوری باید انلاک شون کنم.لطفا منو راهنمایی کنید مرسی.
یه سری اسلحه که عکس قفل روشون هست رو با انجام دادن یک سری Assignment مربوط به اون کلاس باز کنید، که البته این Assignment (ها) معمولا سخت و وقت گیر هستن.
مثلا برای بازی کردن اسلحه‌ی Knockout 300. کلاس Professional شما باید Professional Syndicate Assignment رو انجام بدین. اسلحه های قفل زیر قسمت Stats تفنگ نوشته Unlock Criteria که نشون میده چه کاری باید انجام بدین،
برای اینکه یکی از Assignment های مربوط به تفنگ رو انجام بدین میتونید تو گوگل سرچ کنید تا مراحل دقیق گرفتن و آنلاک کردن اون تفنگ رو پیدا کنیدو

یه سری اسلحه که عکس قفل روشون هست رو با انجام دادن یک سری Assignment مربوط به اون کلاس باز کنید، که البته این Assignment (ها) معمولا سخت و وقت گیر هستن.
مثلا برای بازی کردن اسلحه‌ی Knockout 300. کلاس Professional شما باید Professional Syndicate Assignment رو انجام بدین. اسلحه های قفل زیر قسمت Stats تفنگ نوشته Unlock Criteria که نشون میده چه کاری باید انجام بدین،
برای اینکه یکی از Assignment های مربوط به تفنگ رو انجام بدین میتونید تو گوگل سرچ کنید تا مراحل دقیق گرفتن و آنلاک کردن اون تفنگ رو پیدا کنیدو
اقا علي ميشه لطف كنيد بريد صفحه 41 پست 610 رو نگاه كنيد و جواب كامنتم رو اگر ميدونيد بگيد؟؟؟

سلام.
بچه ها میگم توی بخش مولتی پلیر دستبند برای پلیس ها نیست یا من پیدا نکردم؟؟؟؟ اخه 2تا از تریلرهای مولتی رو که قبلا دیدم دستبند داشتن تو بازی ولی الان هر کلاسی رو نگاه میکنم اصلا دستبند نداره !
هیچوقت من همچین چیزی نشنیدم و ندیدم !‌ مطمعنی تریلر برای مولتی بوده!؟

هیچوقت من همچین چیزی نشنیدم و ندیدم !‌ مطمعنی تریلر برای مولتی بوده!؟
بله مطمنم.فكر كنم تريلر رو هم خودتون ديديد.همون اولين تريلر گيم پلي مولتي پلير كه 6 دقيقه بود و توي نميشگاه e3 پارسال توي كنفرانس ea پخش شد رو ميگم.دقيقه اخرش پليس با دستبند خلافكار رو دستگير ميكنه.
يه تريلر ١ دقيقه اي هم ٢ ماه پيش اومد مولتي بود باز با دستبند دستگير شد خلافكار.

بله مطمنم.فكر كنم تريلر رو هم خودتون ديديد.همون اولين تريلر گيم پلي مولتي پلير كه 6 دقيقه بود و توي نميشگاه e3 پارسال توي كنفرانس ea پخش شد رو ميگم.دقيقه اخرش پليس با دستبند خلافكار رو دستگير ميكنه.
يه تريلر ١ دقيقه اي هم ٢ ماه پيش اومد مولتي بود باز با دستبند دستگير شد خلافكار.

با اون اسلحه non lethal که اسمش t62 ه وقتی به دشمن بزنی میتونی بری بالاسرش بعد یه دکمه میاد زده بازجویی که بهت پوینت اضافه میده اگه انجام بده ولی دستگیر کردن درکارنبود...اون تریلرها احتمالا قدیمی و جنبه تبلیغاتی داشتن یا برای سینگل پلیر بودن به احتمال زیاد

دوستان یکی اگه میتونه راهنمایی کنه

من اول بازی (قسمت داستانی) رو که میرم بعد از نمایش تیزر اول میزنه بازی در حال نصب به زور بعد از یک ساعت نوشته FULL GAME 27%
یعنی چی؟
چرا اینجوریه؟

دوستان یکی اگه میتونه راهنمایی کنه

من اول بازی (قسمت داستانی) رو که میرم بعد از نمایش تیزر اول میزنه بازی در حال نصب به زور بعد از یک ساعت نوشته FULL GAME 27%
یعنی چی؟
چرا اینجوریه؟
بازی کامل نصب نشده فقط 27 درصد نصبه.باید بزاری بقیش نصب بشه.دیتا را بزار انتقال بده از تو information بازی معلومه داره انتقال میده یا نه.

دوستان من اصلا مولتی پلیر این بازی و یا کالاف رو نمیتونم بازی کنم .نمیدونم من استعدادی توشون ندارم:d یا کلا بازیش اینجوریه که کلا ادم زیاد میمیره
مثلا دیگه خیلی تو مپ دووم بیارم یک دقیقه میشه ( که هیچوقت نمیشه و زیر 30 ثانیه میمیرم) از یه طرف دیگه هم چون بازی خیلی شلوغه نمیدونم باید اصلا چکار کنم:d
میخوام بدونم قلق خاصی داره ؟ شما چجوری میتونین بازی کنین ؟ از چه تفنگی استفاده میکنین ؟

دوستان يكي بايد بشه به اسم REZA-GTX اين جا هم هست ولي نميدونم توي اين تاپيك و بازي سنتر ديگه مياد يا نه
ويدئوي بازيش رو اپلود كرده بود تو اپارات براش يه چندتا توصيه دارم اينجاست ؟!

رفيق وقتي فضاي جلوت بازه و سنگر نداره و ميدوني رو به روت دشمن هست همينطوري نرو جلو خوب كشته ميشه خيلي راحت :| يا مثلا" كسي همينطوري جيپ با كاليبر 50 دشمن جلوش باشه شروع نمي كنه فرار كردن اون هم فرار كردن از تو كاور به اون خوبي :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or