Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

آیا میدانستید برای Pre Order ها بازی 3 روز بعد قابل اجراست؟ :دی فردا هم دانلودش شروع میشه. یعنی 17 مارچ بازی استارت میخوره. همین الان بازی رو پیش خرید کردم و کلی ذوق مرگ شدم :دی

بازی ارزش خرید داره؟ دوستان که بتا رو تست کردن بازی خوب از آب درومده؟
من بتا رو بازي كردم.اشكالات كه داشت اما خوشبختانه همه اشكالاتش جوري هستن كه در اينده نزديك ميتونن با پچ و اپديت حل شن.در مورد بازي هم بايد بگم يه بازي پليسي با هيجان بسيار بالا و به خصوص پرسرعت هستش.چند صفحه قبل رو مطالعه كني توي چند پست راجع بهش توضيح دادم اما در كل قطعا بهت پيشنهادش ميكنم.
بيشتر بازي روي پياده نظام تاكيد داره.ديگه خبري از خمپاره انداز و اون وسايل جنگي يا هليكوپتر كبرا يا تانك نيست چون به تمش نميخوره به خاطر اين خيلي ها از جمله خودم بتل نميدوننش و به چشم يه شونر مجزا نگاهش ميكنن و يه مقدار خودشو به كال اف چسبونده.
در كل مگر ميشه از swat بازي گذشت اخه :D

خب با اینکه من نسخه ps4 بازیو سفارش دادم نتونستم صبر کنم و بازیو بر روی ps3 تست کردم:d نمیخوام اسپویل کنم چند نکته بگم که دوستان با بازی بیشتر اشنا بشن ( البته من فقط حالت تک نفره بازی کردم)
1- گرافیک از نظر من فرق چندانی نداشت ولی محیط های بازی روشن تر و شاد تر بودن نسبت به نسخه های قبلی بتلفیلد
2- مدت زمان گیم پلی از نسخه های قبلی خیلی بیشتر شده که این نکته خیلی خوبیه
3- پیشرفت های زیادی در گیم پلی اعمال شده صحنه های سینماتیک و هیجانی درش بیشتر شده ولی روی کنسول های نسل هفت افتضاح بودند
4- این بتلفیلد با بتلفیلد های قبلی از زمین تا اسمون فرق میکنه من نمیخوام از این بازی بد بگم ولی بتل 4 از نظر من بهتر بود
در اخر من انلاین بازیو برای ps4 کنار گزاشتم فقط بگم تو تک نفره نکته جالبی نداشت فکر بکنم بدن دست همون DICE بهتر میسازه

خب با اینکه من نسخه ps4 بازیو سفارش دادم نتونستم صبر کنم و بازیو بر روی ps3 تست کردم:d نمیخوام اسپویل کنم چند نکته بگم که دوستان با بازی بیشتر اشنا بشن ( البته من فقط حالت تک نفره بازی کردم)
1- گرافیک از نظر من فرق چندانی نداشت ولی محیط های بازی روشن تر و شاد تر بودن نسبت به نسخه های قبلی بتلفیلد
3- پیشرفت های زیادی در گیم پلی اعمال شده صحنه های سینماتیک و هیجانی درش بیشتر شده ولی روی کنسول های نسل هفت افتضاح بودند
4- این بتلفیلد با بتلفیلد های قبلی از زمین تا اسمون فرق میکنه من نمیخوام از این بازی بد بگم ولی بتل 4 از نظر من بهتر بود
در اخر من انلاین بازیو برای ps4 کنار گزاشتم فقط بگم تو تک نفره نکته جالبی نداشت فکر بکنم بدن دست همون DICE بهتر میسازه
شما نسخه ی ۴ ر بازی کردی که میگی این نسخه شاد شده شاید بارز ترین ویژگی این نسخه برگشتن به اتمسفر خاکستری و استفاده کمتر از رنگ ها هست

داداش در مورد گرافيکش رو پى اس ترى بيشتر توضيح ميدى؟
تو تکنفره قابليت سوار ماشين شدنو داره؟
گرافيکش مثل نسخه4 رو پى اس ترى افتضاحه؟

ممنون داداش توضیحات خوبی بود.

فقط در مورد جمله آخرت خود DICE هم این بخش تک نفره بتلفیلدهایی که ساخته به نظرم من زیاد جالب نبودن ولی با دیدن تریلرهای این هاردلاین به نظرم میشه رو تک نفرش و حداقل هیجان انگیز بودنش حساب کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or