Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

آخرین ویرایش:
لانچ تریلر بازی که روی آن آهنگ Imagine Dragons - I'm So Sorry هم هست
لینک
GTA V عایا؟ :|
موقع دیدن تریلر بیشتر حس میکردم دارم GTA میبینم تا Battlefield. به عنوان یه طرفدار قدیمی این سری همچنان معتقدم اسم بازی به هیچ عنوان نباید BF میبود.
اگه اسم رو در نظر نگیریم به نظر میاد عنوان Fun ـی باشه، ولی احساس میکنم سر نمره ضربه میخوره (هرچند امیدوارم اینطور نشه).
پ.ن. پرچم Imagine Dragons بالاس. آهنگاشون خوراکه بازیاس (چه تریلر چه in-game). :x

من دو تا مرحله مربوط به کمپین نسخه EA Access بازی کردم و خوشم اومد از این دو مرحله. البته دو نسخه قبل مراحل بازی از اول به آخر افت می‌کرد و اواسط بازی کلا با مراحل اول قابل مقایسه نبود (چه از لحاظ داستان، شخصیت پردازی، گیم‌پلی و...). از این که بگذریم کلا به نظر میرسه مشکل شخصیت پردازی ضعیف تو این شماره حل شده و هر کدوم از شخصیت‌های بازی دارای پیشینه و شخصیت خاص خودشون هستند. داستان هم کلا دزد و پلیسی شده و شما در نقش پلیس وظیفه دارین تا با گروه‌های مختلف مواد فروشی در بازی درگیر بشین. هر چند با توجه به اولین کات سین بازی به نظر میرسه از اواسط داستان بازی خیلی جالب میشه.
گیم پلی بازی هم نسبت به BF4 خیلی عوض شده و بر خلاف اون که تو جنگ‌های بزرگ قرار می‌گرفتی BF: H حالت بسته‌تری داره و حتی میشه به صورت مخفی‌کاری و بدون کشتن یک نفر ماموریت بازی تموم کرد. رانندگی هم کلا تو بازی نقش پر رنگی داره و تو هر دو مرحله بازی رانندگی قرار داده شده. البته نمی‌دونم در ادامه روند بازی عوض میشه یا نه ولی تو این دو مرحله به این صورت بود.
گرافیک هم تقریبا همون BF4 و به نظر من فقط motion capture و اسکن چهره شخصیت‌های بازی پیشرفت کرده. تخریب پذیری هم محدود به در ها و کاور ها شده و دیگه خبری از خراب کردن ساختمون و ... نیست.
در کل بخش تک نفره به نظرم خوب کار شده و از BF4 بهتره.
بخش چند نفره هم هنوز بازی نکردم.
چند تا اسکرین‌شات و ویدیو از بازی گرفتم که البته اسکرین‌شات نمی‌تونم قرار بدم (کنسول اجازه نمیده:| ) ولی ویدیو تو یوتیوب آپلود کردم:d
Battlefield Hardline - Prologue

از YouTube حداقل یک ساعت از گیم پلی Hardline و دیدم. متأسفانه نسخه Beta را باز نکردم. اما تصمیم گرفتم هاردلاین و بخرم . گیم پلی سریع و هیجانی، و با نبود وسایل نقلیه زمینی، بازی برای پیاده ها بالانس هست. اما اسلحه های اسنایپر خیلی قوی شده، و مطمئن هستم که map پر خواهد شد از کمپر های اسنایپری . امیدوارد در آپدیت این قضیه را حل کنند. شاید در نسخه اصلی بهتر شود.

از YouTube حداقل یک ساعت از گیم پلی Hardline و دیدم. متأسفانه نسخه Beta را باز نکردم. اما تصمیم گرفتم هاردلاین و بخرم . گیم پلی سریع و هیجانی، و با نبود وسایل نقلیه زمینی، بازی برای پیاده ها بالانس هست. اما اسلحه های اسنایپر خیلی قوی شده، و مطمئن هستم که map پر خواهد شد از کمپر های اسنایپری . امیدوارد در آپدیت این قضیه را حل کنند. شاید در نسخه اصلی بهتر شود.
پس بيژن اونجا هم ميبينمت تو بتل ٤ اينقدر شلوغ بود صاف نديديم همديگه رو:d
نه زياد نگران كمپر نباش.اينقدر اين بازي سرعتش بالاست كه كسي بايد خنگ باشه به كمپ فكر كنه چون چيزي گيرش نمياد و دخل خودش مياد مخصوصا توي مد هات وير كه ماشين ها پرچم هستن كه ديگه اونجا نهايت سرعت و هيجانه.در مورد قدرت اسنايپر هم اشتباه ميكني چون من بتا رو بازي كردم اصلا از اين خبرها نبود.تير ميزدم توي دست و يا پاش نميمرد بايد يا ٢ تا ٣ تير ميزدم كه ميمرد يا هدشاتش ميكردم.شايد اون اسلحه اي كه تو ديدي فقط اون يكي يكمي قوي بوده.
منم اين بازي رو روزه اول ميخرم اما به خاطر عيد فكر نكنم تا بعد ١٣ فروردين بتونم بازيش كنم :(

- - -ویرایش - - -

28 اسفند
28 اسفند تاريخ عرضه توي اروپاست.توي امريكا 26 اسفند يعني همين سه شنبه هست.در ضمن اصلا اين ها واسه ما ملاك نيست قطعا تا شنبه نهايت يكشنبه بازي دبي پخش ميشه و تا دوشنبه ايرانه.

- - -ویرایش - - -

شده gta اصن :|
آنلاینش خداکنه خوب باشه چون این دیگه خوب نباشه نمیشه تا مهر صبر کرد

فدات شم gta كجا بود :D
چون تم gta سرقت هست مخصوصا اين محتواي اخري يعني هيست به بازي اضافه شده شما رو ياده اون ميندازه وگرنه زمين تا اسمون اين ٢ بازي با هم فرق دارن.
اي كاش ميشد رانبو سيكس و gta و هارد لاين رو با هم تلفيق كرد.از لحاظ ازادي عمل gta از لحاظ تجهيزات هاردلاين و از لحاظ اون حركات و انيميشن هاي swat كه مثلا از ديوار با طناب ميان پايين رانبو سيكس.اين ٣تا كنار هم باشن خداييش معركه ميشه.

دوستان سلام. من میخوام بازی رو بخرم، حجم بازی مشخص نشده؟ الان پیش خرید کنم چه امتیازایی داره؟

حجم بازي روي ps4 دقيق مشخص نشده ولي روي ايكس باكس وان حدوده 46 گيگ هست پس روي پلي٤ هم تقريبا همينه.در مورد ويژگي ها يا صفحه قبل رو مطالعه كن يا بروي توي استور دقيق اونجا نوشته.
اميدوارم نسخه دالوكس گير بياد اينجا.

مرسی از پاسختون. عذرخواهی میکنم که صفحه قبل رو نخونده سوال پرسیدم.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام. من میخوام بازی رو بخرم، حجم بازی مشخص نشده؟ الان پیش خرید کنم چه امتیازایی داره؟
حجم بازي روي ps4 دقيق مشخص نشده ولي روي ايكس باكس وان حدوده 46 گيگ هست پس روي پلي٤ هم تقريبا همينه.در مورد ويژگي ها يا صفحه قبل رو مطالعه كن يا بروي توي استور دقيق اونجا نوشته.
اميدوارم نسخه دالوكس گير بياد اينجا.

پس بيژن اونجا هم ميبينمت تو بتل ٤ اينقدر شلوغ بود صاف نديديم همديگه رو:d
نه زياد نگران كمپر نباش.اينقدر اين بازي سرعتش بالاست كه كسي بايد خنگ باشه به كمپ فكر كنه چون چيزي گيرش نمياد و دخل خودش مياد مخصوصا توي مد هات وير كه ماشين ها پرچم هستن كه ديگه اونجا نهايت سرعت و هيجانه.در مورد قدرت اسنايپر هم اشتباه ميكني چون من بتا رو بازي كردم اصلا از اين خبرها نبود.تير ميزدم توي دست و يا پاش نميمرد بايد يا ٢ تا ٣ تير ميزدم كه ميمرد يا هدشاتش ميكردم.شايد اون اسلحه اي كه تو ديدي فقط اون يكي يكمي قوي بوده.
منم اين بازي رو روزه اول ميخرم اما به خاطر عيد فكر نكنم تا بعد ١٣ فروردين بتونم بازيش كنم :(

- - -ویرایش - - -

28 اسفند تاريخ عرضه توي اروپاست.توي امريكا 26 اسفند يعني همين سه شنبه هست.در ضمن اصلا اين ها واسه ما ملاك نيست قطعا تا شنبه نهايت يكشنبه بازي دبي پخش ميشه و تا دوشنبه ايرانه.

- - -ویرایش - - -

فدات شم gta كجا بود :D
چون تم gta سرقت هست مخصوصا اين محتواي اخري يعني هيست به بازي اضافه شده شما رو ياده اون ميندازه وگرنه زمين تا اسمون اين ٢ بازي با هم فرق دارن.
اي كاش ميشد رانبو سيكس و gta و هارد لاين رو با هم تلفيق كرد.از لحاظ ازادي عمل gta از لحاظ تجهيزات هاردلاين و از لحاظ اون حركات و انيميشن هاي swat كه مثلا از ديوار با طناب ميان پايين رانبو سيكس.اين ٣تا كنار هم باشن خداييش معركه ميشه.

من 100 دلار تهیه کردم واسه خرید بازی به صورت آنلاین. اما بازی را به صورت پروفایل هم میفروشند که 100 یا 110 تومان درمیاد. اطلاع دقیقتر اگر دارید ممنون میشم توضیح بدید. مثلاً اگر بازی را به این صورت بخریم برای پرمیوم کردن مشکلی پیش نمیاد؟

من 100 دلار تهیه کردم واسه خرید بازی به صورت آنلاین. اما بازی را به صورت پروفایل هم میفروشند که 100 یا 110 تومان درمیاد. اطلاع دقیقتر اگر دارید ممنون میشم توضیح بدید. مثلاً اگر بازی را به این صورت بخریم برای پرمیوم کردن مشکلی پیش نمیاد؟
اگر بصورت شيرينگ بخواي بخري فكر كنم مشكل پيش بياد هم توي پرميوم هم پلاس چون اكانت بين ٣ نفر مشترك هست تازه اصلا بعدا نميتوني بفروشيش.اما اگر اكانت اكبند بخري نه فكر نكنم هيچ مشكلي باشه چون پسورد دست خودت هست و ديگه صاحب خودتي كاملا و بعدا هم ميشه بفروشيش.متاسفانه من تا الان نتونستم تست كنم اين روش اكانت رو چون مشكل نت تايپ3 دارم و براي انتقال ديتا از pc به ps4 حتما بايد نت تايپ يا ١ باشه يا ٢ پس بايد با همين نسخه هاي فيزيكي بسازم.
اما من موندم چطور دارن همين اكانت هاي اكبند رو ١٢٠ ميفروشن ! اخه قيمت بازي ٦٠ دلار هست.با چه قيمتي بازي رو خريدن كه با سودش دارن اين قيمت به من و شما ميدن! شايد يه محدوديتي وجود داشته باشه توي قسمت انلاين كه من بي خبرم اخه بي دليل كه قيمت بازي اينقدر پايين نيست و قاعدتا باید قیمت بالاتر از این قیمت ها بود و به ما بیشتر بفروشن اخه عاشق چشم و بروی ما کسی نیست که بخواد بازی رو اروزن بده !در كل پيشنهاد من اينه كه يا از يه ادم كاملا كاربلد جريان رو بپرسي يا اگر ميخواي بخري بهتره يه بازي ديگه اي رو با اين روش اول بخري ببيني چطور در مياد بخش انلاينش و محدوديت داري يا خير ، نه اينكه با بتل كه همه تكيش به بخش انلاينه شروع كني كه خدايي نكرده با محدوديت مواجه شي پولت حروم شه !

آخرین ویرایش:
پلاس که مشکلی پیش نمیاد ولی پریمیوم رو 2 نفره میشه انجام داد و دیگه 3 نفره نمیشه چون یکی از اکانت ها نباید آنلاین شه.
من با نت تایپ 3 هم آپدیت انتقال دادم و حتی آنلاین هم بازی کردم(فیفا 15).
در مورد بعضی ها هم که اکانت اکبند می فروشن باید از خودشون سوال کنی ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست.
نمیشه بازی محدودیت داشته باشه که قیمتش کمتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or