Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

call of duty : hardline
به امید یه بتل متفاوت رفتم ولی هرچقدر بیشتر بازی کردم بیشتر از بازی بدم اومد.مهم ترین مشکل بازی اینه اصلا بتلفیلد نیست و کاملا اون مواردی که از cod متمایز ـش میکرد رو از دست داده(اون موارد هم مهمترین دلیلی بود که بتل رو دوست داشتم).
مدهای بازی برای اولین بار که واردشون میشید ممکن ـه گیج کننده باشه ولی بعد از مدتی راه میفتید.مد conquest هم برای بتل باز های قدیمی گذاشتن که در مقابل conquest بتلفیلد 3 واقعا شوخی زشتی بود.
اکشن بازی خیلی خیلی سریع شده و شاید بتونه طرفدار های cod رو جدب بکنه.شاتگان هم داشته باشید کسی جلودارتون نیست.
گرافیک بازی در مقابل بازی های 2015 اصلا حرفی برای گفتن نداره و بعید میدونم تا زمان عرضه تغییر خاصی بکنه.(در حد نسل 7 ـه)
در کل بتا یک خوبی داشت که باعث شد پولم رو هدر ندم و کاملا از فکر خرید بازی منصرف شدم:|
امیدوارم بتلفیلد بعدی bad company باشه و dice نزاره ea هرکاری با بتلفیلد بکنه:|

داداش کاملا برعکس همیم.... من خیلی باهاش حال کردم. بتل های قدیمی رو فقط به خاطر این که کند بودند زیاد لول آپ نمیتونستم بکنم. بتل های قبلی هیچ کودوم یه فریم ریت ثابت نداشتند اما بتل هاردلاین حتی در کانکوعست نیز 60 ثابت هستند.(البته من رو ایکس باکس وان بازیش کردم) امتیاز رو با دلار جای گزین کردن برای همین حس بهتری برای من ایجاد می شد. سرور هاش واقعا عالی بودند. گرافیکش اگر پیشرفت نکرده باشه پسرف هم نکرده (البته من 1% هم گرافیک بازی مولتی برام مهم نیست( مثلا گرافیک باز.ی evolve فوقالعاده هست اما به نظر نده واقعا مزخرف هست. )
در کل من به عنوان کسی که از cod 4 به بعد و ازbf bad company 2 به بعد انلاین هاشون رو بازی می کنم از بتل هارد لاین خیلی خوشم اومد.

سلام
در مورد سرویس پریمیوم بازی سوالی داشتم.
این سرویس باعث میشه که هر چی dlc و چیزهای اضافی برای بازی منتشر شد من بتونم رایگان بگیرمش؟

سلام
در مورد سرویس پریمیوم بازی سوالی داشتم.
این سرویس باعث میشه که هر چی dlc و چیزهای اضافی برای بازی منتشر شد من بتونم رایگان بگیرمش؟
بله سرویسه premium به این صورت هست
توی 4 که event داشت برای 2x exp و جعبه های gold میدادن و اینا
dlc ها هم بود
همچنین کاربرهای pre توی الویت بودن توی وارد شدن به سرورها.

یه سوالی همش ذهن من رو درگیر کرده ممنونم میشم از استاید یه نفر من رو روشن کنه:
بتا امار دانلود خیلی بالایی داشته.به خاطر این چندجا خوندم همه و حتی سازنده هاش میگن انتظار دارن این بازی فروش بالایی خواهد داشت.حالا سوال من اینه که چه ربطی داره؟؟؟؟ یه بتا دادن که رایگان بوده و همه ملت دانلود کردن ببینن ارزش داره بخرن بازی رو یا نه و قطعا هم یه سری که بتل باز نبود میخواستن ببین این تغییر سبک جریانش چی بوده و ایا میتونن علاقه مند شن به این سبک ,بدون هزینه بتا رو دانلود کردن و ....
حالا همه این ها دلیل که نمیشه بگیم بازی فروش بسیار بالایی خواهد داشت !

نسخه دولوكس چي داره نسبت به معموليش؟
محتویات نسخه معمولی:
b2uxhr1okpuuvy8w7oly.png

محتویات نسخه Deluxe:
d6yamo5jkzb7cfoq2j34.png

*این عکس ها مربوط به نسخه Xbox One ولی تا اونجایی که من می دونم تفاوتی با نسخه PS4 نداره و محتویات نسخه های بازی روی هر دو کنسول یکسان.

آخرین ویرایش:
كاش داستانش ٢ تا باشه هم پليس باشي هم دزد كه ٢ بار بتوني تمام كني بازي رو... تريلرش كه شبيه gta نشون داد بازي رو با شماره هاي قبل خيليي فرق كرده

كاش داستانش ٢ تا باشه هم پليس باشي هم دزد كه ٢ بار بتوني تمام كني بازي رو... تريلرش كه شبيه gta نشون داد بازي رو با شماره هاي قبل خيليي فرق كرده

اينجور نيست و ما هميشه پليس هستيم و شخصيت بازي هم يك نفره فقط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or