Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

بتا خيلي حال ميده. واقا باحاله! معتاد دارم ميشم!

نكته جالبش اينجاست كه پدر گراميم تو اين ٦ ماه رفتن به نسل جديد هيچ بازي اي نبود كه بگه گرافيكش خيلي خوب يا عاليه ولي سر اين نتونست ديگه تحمل كنه و تحسين كرد! بتا عاليه! نسخه اصلي رفت تو ليست خريد (البته نه روز اول! احتمالا ميزارم تابستون تا مولتي هم بزنم)

به بابایی THE ORDER رو پیشنهاد بده :دی

نسخه ps4 رو نمیدونم اما نسخه pc مثل اینکه خیلی خوب هست. Levelcapgaming که از فوق حرفه ای های بازیهای بتل هست تو ویدیوی تازش خیلی تعریف کرد از بازی. می گفت یکی از بهترین بتلفیلدهای ساخته شده هست!
نکته خیلی خوب گان پلی بسیار شبیه به نسخه سوم هست. من که خیلی مشتاق شدم. اما مثل اینکه این تخریب پذیری تو نقشه ها خیلی متفاوته بعضی نقشه ها خیلی تخریب پذیری خوبی دارند و هر چیزی رو میشه ترکوند ولی بعضی ها هم کلا تخریب پذیری افتضاحی دارن!

نسخه ps4 رو نمیدونم اما نسخه pc مثل اینکه خیلی خوب هست. Levelcapgaming که از فوق حرفه ای های بازیهای بتل هست تو ویدیوی تازش خیلی تعریف کرد از بازی. می گفت یکی از بهترین بتلفیلدهای ساخته شده هست!
نکته خیلی خوب گان پلی بسیار شبیه به نسخه سوم هست. من که خیلی مشتاق شدم. اما مثل اینکه این تخریب پذیری تو نقشه ها خیلی متفاوته بعضی نقشه ها خیلی تخریب پذیری خوبی دارند و هر چیزی رو میشه ترکوند ولی بعضی ها هم کلا تخریب پذیری افتضاحی دارن!
ما ت بعضی از بچه های ر داریم که bf4 ر بهترین نسخه ی bf میدونن levelcap باید بره جلو بوق بزنه:d

حالا من كاري ندارم يه سري دوستان بازي رو تا حد عرش بالا بردن ولي چيزي كه براي من به شدت خوب بود اين بود كه بالاخره يكي بعد چندين سال فهميد كه ملت ميخوان بدونن مپ بعدي چي هست و اخر كار كه SCORE هارو نشون ميده بايد بزنه مپ بعدي و مد بعدي چيه كه اين بار توي هاردلاين يكي اين فكرو كرد و گذاشت :|

حالا من كاري ندارم يه سري دوستان بازي رو تا حد عرش بالا بردن ولي چيزي كه براي من به شدت خوب بود اين بود كه بالاخره يكي بعد چندين سال فهميد كه ملت ميخوان بدونن مپ بعدي چي هست و اخر كار كه SCORE هارو نشون ميده بايد بزنه مپ بعدي و مد بعدي چيه كه اين بار توي هاردلاين يكي اين فكرو كرد و گذاشت :|

مگه تو بتل 4 نبود؟تو بتل لاگ داخل بازی نکست مپ رو نشون میده خب!

امشب ساعت 7-8 رفتم دیدم سرورا بستن! حیف شد! قرار نبود تا اخر 9فبریه باشه؟
قرار بود تا 9فبریه باشه ولی نه اصلا قرار نبود تا ثانیه اخرش باشه:dسرور ها ساعت 17:30 بسته شدن.فکر کنم اگر امکانش بود بتا برای همیشه بود کلا تن به خرید نسخه اصلی نمیدادی و همین بتا رو تا اخر عمر میرفتی:dحالا اگر خیلی خوشت اومده برو بتلفیلد4 دایس رو بخر کاری میکنه سمته هاردلاین نری.البته الان یه سری میان باز اسلحه میکشن میگن بتل 3 بهتر بود:|البته خب هر کسی یه نظری داره دیگه , طبیعیه.برای این که اون دسته هم ناراحت نشن dlc اسالت بتل 4 رو که 4 تا از مپ های بتل3 توش هستن رو بگیر:dالبته باز الان میگم گیم پلی اون کجا و این کجا پس کلا هر چی خودت نظرته انجام بده:|

قرار بود تا 9فبریه باشه ولی نه اصلا قرار نبود تا ثانیه اخرش باشه:dسرور ها ساعت 17:30 بسته شدن.فکر کنم اگر امکانش بود بتا برای همیشه بود کلا تن به خرید نسخه اصلی نمیدادی و همین بتا رو تا اخر عمر میرفتی:dحالا اگر خیلی خوشت اومده برو بتلفیلد4 دایس رو بخر کاری میکنه سمته هاردلاین نری.البته الان یه سری میان باز اسلحه میکشن میگن بتل 3 بهتر بود:|البته خب هر کسی یه نظری داره دیگه , طبیعیه.برای این که اون دسته هم ناراحت نشن dlc اسالت بتل 4 رو که 4 تا از مپ های بتل3 توش هستن رو بگیر:dالبته باز الان میگم گیم پلی اون کجا و این کجا پس کلا هر چی خودت نظرته انجام بده:|
نظر شما واقعا محترم
ولی خدایی bf3 بازی کردی؟؟؟؟
بخدا ما طرفداری الکی نمیکیم :d
دوستا فکر میکنن من گفتم bfh یک bf فوقالعادست من هیچوقت منظورم نبود که ایده آل هست ولی میگم با این نسخه به آینده ی سری امیدوار شدم
bfh یه bf محدود هست مشکلاتش هم محدود هست برا همین میگم از bf4 بهتر هست چون مشکلات زیادی که توی وسایل bf4 بود کلا تو این نیست چون وسیله ای نیست (امیدوارم منظورم ر فهمیده باشید):d
مشکلات bf4 خداوکیلی هر عقل سلیمی این ها ر قبول داره:d
۱-ایربست : هیچی در موردش نمیگم
۲-aa اتماتیک: اصلا روشی شده برای نوب ها بکشنت بالا سره aa در حالی که bf3 سالی یه بار شاید یه نفر میشست توش تازه اگه دقیق بهت میزد و من اکثرا به راحتی تیراش ر منحرف میکردم
۳-اتمسفر فاجعه و حال بهم زن بازی که من به شخصه تو سری bf این اتمسفر که نماد اسکی رفتن از روی cod هست ر ندیده بودم (دقیقا همون اشتباهی که moh کرد و نابود شد خواست شبیه cod بشه)
۴-لگد اسلحه فاجعه بد هست توی سری bf و تمام بازی هایی که تو عمرم بازی کردم هیچکدوم به این حد لگد ندارن به خدا arma شبیه ساز جنگ واقعی هست به اندازه ی bf4 اسلحه هاش لگد ندارن
۵-طراحی مپ های خیلی بد هیچکس نیست که noshar و firestorm و bazar ر به شانگهای که توی آسانسور هاش و ساختمون اصلی پره پره کمپر هست و به راحتی به سر و صورت تانک های فرود میا تازه ایم مپ جزو بهترین مپ های بازی هست
۶-تانک ها فاجعه ترکوندنشون راحتن تا یه rpg میخوره شروع میکنه به تق تق یعنی نوب یه وری هم میتونه یه تانک ر راحت شتک کنه
۷- ایگلایی ها خدایی میکنن طرف هیچ مهارتی توی جت چاپر little bird و ... نداره فقط یه دکمه ی l2 r2 ر بلد باشه انقدر میتونه ر اعصاب یه حرفه ای راه بره که طرف بیخیال جت باشه
۸ـماشالاه ایگلا aa اتماتیک بس نبودن یه aa دیگه هم راه انداختن که اگه یه بنده خدا از دست اون دوتا در رفت نوب گرامی بتونه با یه وسیلی دیگه دهنش ر سرویس کنه خدا وکیلی مهرات خاصی هم نمیخواد فقط اگه طرف فلج نباشه یا چشماش ببینه راحت میتونه هیلی و... ر تجیزی کنه
۹- هلی: نقش تاکسیش خیلی سنگین تر هست تا حمله ۱۰-hvm : ماشالاه این نوب ها همه جور وسیله ای ر دارن تو بازی برا از بین بردن یه پرو فقط کافیه طرف انتخاب کنه

البته تو همین هاردلاین استینگر دقیقا نقش HVM II رو بازی میکنه و حتی به مراتب راحت تر از HVMــه چون لاک کردن نمیخواد و فقط کافیه طرف ECM نداشته باشه و تو ریلیز کنی!تمام...

کل وسیله های بازی چه زمینی چه هوایی بی ارزش و مضخرف طراحی شدن !اون از هلی که انگار آفتابه رو کنترل میکنی!اون هم از ماشین و موتور که هندلینگشون خنده داره!

داخل بازی هم 60 درصد پلیرها کلاسشون ریکان هست چون واقعا اسون شده شکار با اسلحه های این کلاس! (حالا نمیدونم تو هاردلاین اسم این کلاس چی بود)

مگه تو بتل 4 نبود؟تو بتل لاگ داخل بازی نکست مپ رو نشون میده خب!

يه چيز سر راست ميخواد ادم نه اينكه يه ساعت بري فلان جا و فلان جا بگردي
و گرنه توي سرور ستينگز هم ميتوني امار كل مپ هارو دربياري

اقا اين بحث خوب و بد بودن رو ول كنيد و اصلا" اسم بتل3 و 4 نياريد و گرنه حالا باز يه سري ميان با نظراتشون مارو روشن مي كنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or