Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

و

هنوز هیچی معلوم نیست امیدتو از دست نده :)
ایشون گفتن که بخش کمپین رو رفتن نه مولتی پلیر

دیگه اگه بخوان اینم عین زمان لانچ بتل4 بدن واقعا باید تخته کنن برن...
اتفاقا یه خبری اومده بود که Visceral اطمینان کامل داده این بازی مشکلات لانچ BF4 رو نخواهد داشت.

آقا اگر میخواید معنای واقعی بتلو بفهمید فقط آنلاین :دی
من چند ساله که دارم مولتی بتل بازی میکنم و تاحالا نشده ازش خسته بشم!
الانم بی صبرانه منتظر هاردلاینم.

این بازی بیاد بخش آنلاینش سرور اختصاصی هم داره؟ COD:AW که انگار نداره. البته زیاد بازی نکردمش. ولی پینگم خیلی تو اون بازی داغونه. کلاً پشیمون شدم از خریدش ...

این بازی بیاد بخش آنلاینش سرور اختصاصی هم داره؟ COD:AW که انگار نداره. البته زیاد بازی نکردمش. ولی پینگم خیلی تو اون بازی داغونه. کلاً پشیمون شدم از خریدش ...

بله داره همه بتل ها اينجورن و لگ رو تا حد صفر ميرسونن البته بازم به نت بستگي داره.

1 روز و 19 ساعت به شروع بازی مونده هنوز از Pre load خبری نیست 8-| این سیستم Pre load سونی واقعا مسخره است. مهم نیست حجم بازی چقدر باشه، شما 1 روز مونده اجازه دانلود دارید. حالا این بازی میخواد 45 گیگ باشه یا 5 گیگ.

1 روز و 19 ساعت به شروع بازی مونده هنوز از Pre load خبری نیست 8-| این سیستم Pre load سونی واقعا مسخره است. مهم نیست حجم بازی چقدر باشه، شما 1 روز مونده اجازه دانلود دارید. حالا این بازی میخواد 45 گیگ باشه یا 5 گیگ.

فردین معمولاً پری لود 2 روز قبل از ریلیز بازی شروع میشه. الان 15 ـمه ولی ساعت ما جلوتره میوفته واسه عصر امروز.نگاه به این نکن که چقدر دیگه بازی playable میشه :دی اون پایینش که یه تاریخی زده واسه شروع دانلود، زودتر از اون نمیذاره :دی ولی کلاً اگه 2-3 روز زودتر میذاشت واسه دانلود بهتر بود که نمیدونم چرا نمیکنه اینکارو!

موندم بازی رو سفارش بدم یا ندم :دی میترسم زودتر بگیرم بازی ضعیف ازآب دربیاد متا هم بشه ۶۰ ۷۰ نابود کلا :| یه همچین داستانیه آخر سالی :))
داینگ لایت,اوردر,بیوند,واچ داگز و عناوین مختلفی بودند که متاشون کم شد اما بازی های عالی بودند.البته شاید بهم بگی این نظره تو هست اما توی همین فروم خیلی ها هم نظر من بودند و از بازی هایی که متاشون کم شده تعریف بسیاری کردن و از نظر متا قربانی دونستن بازی رو.
بتلفیلد هم همیشه به برترین شوتر انلاین معروف بوده و اون بتایی هم که من بازی کردم مطمنم بازهم برترین خواهد ماند.پسر چجور از اون هیجان پلیس بازیش میشه گذشت!
اما اگر خیلی به متا اهمیت میدی و نظر منتقد ها به تجربه شخصی ارجعیت داره یه مقدار صبر کن هفته بعد بگیر.

از 1 تا 13 فروردین پست کلا تعطیله ؟؟ چون پارسال یادمه سر همین بتلفیلد من اعصابم به هم ریخته بود..سفارش دادم و بعد رفت حدود 2 هفته فرستادن واسم..هی میگفتن تعطیل و این حرفا :|
الانم که شک دارم بگیرم یا نه..موندم الان بگیرم ..یا که هفته بعد که میریم وارد فروردین میشیم..و از اونورم چند روی تعطیله مطمئنن ...واسم مهم مولتیشه ..میگم یهو چرت نباشه بعد پولشم کم نیس .. 230 t هست الان
آقا اون بتاشو خودم بازی نکردم ولی خدا وکیلی خوب بود ؟؟ ارزش داره ؟؟ من یه کلیپ دیدم از بتا ولی یه جوری شده به نظرم..پلیر وزن نداره اصن :دی شده بود مثل کانتر ... شاید اشتباه کنم ولی یه جوری بود واسه من به شخصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or