Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب بحثی شد :eek:
ببین میثم خان اگه قرار باشه که توی یک بازی تمام این اشکالاتی که گفتی رفع بشه و در ضمن خصوصیات خوب این بازی هم سر جای خودش بمونه بعلاوه یه سری امکانات دیگه اونوقت این بازی میشد بهترین بازی سال و امتیازاتش هم اینی که الان هست نبود و حتما بالای 9 امتیازش بود . درسته که بازی معایبی هم داشت که هوش مصنوعی یاران خودی بارزترینش بود ، همچنین باگهایی که معمولا در اکثر بازیها دیده میشه و البته نواقصی که تعدادی رو شما گفتید ، ولی اگه توجه کرده باشید در هر بازی به یک سری از عوامل و جزئیات توجه خاص میشه . مثلا در یک بازی روی نحوه کشته شدن و افکتهای خاص توجه میشه مثل استرانگلهولد و روی یه بازی به محیط مثل آنچارتد و در یه بازیه دیگه گیم پلی عنصر اصلی در نظر گرفته میشه ، با توجه بازیسازان روی هر کدوم از این عناصر مطمئنا یک سری جزئیات دیگه قربانی میشن که نه تنها دلیل اون کار طاقت فرسا و طولانی شدن ساخت بازیه بلکه محدودیتهایی هستش که بازیسازان از نظر سخت افزاری و نرم افزاری در ساخت این بازیها دارن . البته هستند بازیهایی که در لولهای بالا قرار میگیرند و بیشترین بهره رو از جزئیات و امکانات بازیسازان میبرند ولی این بازیها معمولا در سال شاید به دو یا سه عدد نرسه و اینگونه بازیا از سالها قبل ساختش شروع شده و هزینه هنگفت و بار مالی زیادی واسش در بر داشته .
بهر حال این بازی با تمام کم و کاستی هاش یه fps جذاب برای دوستاران این سبک بود که نقاط قوت زیادی هم میشد در اون دید .

عجب بحثی شد :eek:
ببین میثم خان اگه قرار باشه که توی یک بازی تمام این اشکالاتی که گفتی رفع بشه و در ضمن خصوصیات خوب این بازی هم سر جای خودش بمونه بعلاوه یه سری امکانات دیگه اونوقت این بازی میشد بهترین بازی سال و امتیازاتش هم اینی که الان هست نبود و حتما بالای 9 امتیازش بود . درسته که بازی معایبی هم داشت که هوش مصنوعی یاران خودی بارزترینش بود ، همچنین باگهایی که معمولا در اکثر بازیها دیده میشه و البته نواقصی که تعدادی رو شما گفتید ، ولی اگه توجه کرده باشید در هر بازی به یک سری از عوامل و جزئیات توجه خاص میشه . مثلا در یک بازی روی نحوه کشته شدن و افکتهای خاص توجه میشه مثل استرانگلهولد و روی یه بازی به محیط مثل آنچارتد و در یه بازیه دیگه گیم پلی عنصر اصلی در نظر گرفته میشه ، با توجه بازیسازان روی هر کدوم از این عناصر مطمئنا یک سری جزئیات دیگه قربانی میشن که نه تنها دلیل اون کار طاقت فرسا و طولانی شدن ساخت بازیه بلکه محدودیتهایی هستش که بازیسازان از نظر سخت افزاری و نرم افزاری در ساخت این بازیها دارن . البته هستند بازیهایی که در لولهای بالا قرار میگیرند و بیشترین بهره رو از جزئیات و امکانات بازیسازان میبرند ولی این بازیها معمولا در سال شاید به دو یا سه عدد نرسه و اینگونه بازیا از سالها قبل ساختش شروع شده و هزینه هنگفت و بار مالی زیادی واسش در بر داشته .
بهر حال این بازی با تمام کم و کاستی هاش یه fps جذاب برای دوستاران این سبک بود که نقاط قوت زیادی هم میشد در اون دید .
اره :biggrin1: جالب اينجاست كه تا من نگفتم اين بازي اونجور هم كه ميگند خوب نيست همه داشتند تعريف مي كردند ...
بگذريم.
همه حرف هاي شما درست اصولا هر بازي روي يك محدود خاص تمركز ميكنه مثلا AC بيشتر سعي داشت تعامل الطير با محيط رو به نمايش بزاره يا Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy كه كاملا سعي كرده بازي رو روي اكشن هاي منحصر به فرد خودش بگذرونه.
اما اين دليل نميشه بيايم بگيم يك بازي مثل BF BC كه تمام تمركز روي تخريب پذيري واقعا عاليه. شما نگاه كن BF BC رو مثلا با COD4 مقايسه كن توي يك ديد شايد يكسان بيان ولي كمي كه عميق تر بريم جلو ميبينيم BF BC بجز تمركز كامل روي تخريب پذيري چيز جديدي به نمايش نميزاره ، خداييش ميزاره؟ در حالي كه توي COD4 با يك اكشن نو و بسيار خوب مواجه ميشيم. مثلا عبور تير ها از شئي هاي ظريف رو در COD4 ديديم درست يا نه؟ چيز واقعا معركه اي بود در حالي كه مثلا من فكر ميكردم اين كار باعث ميشه حسابي به پيكر بازي ضربه وارد بشه ولي وقتي اون مرحله كه پايان بازي باز ميشه رو رفتم متوجه تعامل اين امكان با امكانات ديگه بازي شدم.

ولي توي BF BC واقعا تعاملي وجود نداره. خود من خيلي راحت هر منطقه اي كه ميخواستم برم رو اول يك بمب باران مي كردم و بعدش وارد اون مي شدم ، اين واقعا براي يك بازي FPS ضعف كه شما بتوني هركاري دلت ميخواد قبل از اين كه وارد منطقه بشي بكني. مشكلاتي هم كه بالاتر گفتم نبود خيلي هاشون مشكلاتي بود كه مربوط ميشد به مهم ترين عنصر بازي آخه شما فكر كن با يك وسيله كه براي تعمير كردن يك اتوموبيل استفاده ميكني رو ميتوني به عنوان يك سلاح انفجاري فوق خطر ناك ازش بهره ببري و بزني هرچي ديوار خورد كني اين ديگه واقعا ...

اين كه يك عنوان FPS مطلوب بود رو هم شكي ندارم ولي فقط براي يك دست بازي كردن جالب مطمئنا بعد از اين كه بازي رو دوبار تموم كرديد ...

درضمن مشكل اچيومنت بازي رو يادم رفت بگم كه وقتي بازي رو روي سخت ترين درجه تموم ميكني مجبوري بياي يك بار ديگه توي درجه معمولي بازي كني تا اچيومنت باز كنه كه واقعا فشار داره :smile:

بابا میثم گیر نده دیگه:biggrin1: همین که بازی FUN باشه و برای وقت پر کردن باشه ارزش 5 تومن داشته باشه حله دیگه:biggrin1: خدایی همون جاهایی که با ماشین 4 نفری از کوه موها میرفتیمو از زیر رگبارو خمپاره ی دشمن فرار میکردم ته حال بود:love: البته نظر من از نظر فیزیک به COD نمیرسید وکلا به نظرم مقایسش با COD اشتباهه چون cod یه گرافیک خوب داشت+ فیزیک خوب ولی این گرافیکش در اون حد نبود ولی به جاش خوب یه محیط خیلی خیلی وسیع داشت+تخریب پذیری.پس با هم قابل مقایسه نیستن. کلا باید قبول کرد رو هم رفته FPS بدی نشد

بابا میثم گیر نده دیگه:biggrin1: همین که بازی FUN باشه و برای وقت پر کردن باشه ارزش 5 تومن داشته باشه حله دیگه:biggrin1: خدایی همون جاهایی که با ماشین 4 نفری از کوه موها میرفتیمو از زیر رگبارو خمپاره ی دشمن فرار میکردم ته حال بود:love: البته نظر من از نظر فیزیک به COD نمیرسید وکلا به نظرم مقایسش با COD اشتباهه چون cod یه گرافیک خوب داشت+ فیزیک خوب ولی این گرافیکش در اون حد نبود ولی به جاش خوب یه محیط خیلی خیلی وسیع داشت+تخریب پذیری.پس با هم قابل مقایسه نیستن. کلا باید قبول کرد رو هم رفته FPS بدی نشد

بنظر من که بعد از COD4 بهترین FPS همین بود . خدایی گرافیک COD 4 توی محیط طبیعی و داخل ساختمونا خوب بود ؟ COD4 گرافیکش در محیط خرابه ها خیلی عالی بود وگرنه همون مرحله اول توی جنگل گرافیکش افتضاح بود شما درختا و علف و بوته ای اطراف رو نگاه کنید که چقدر افتضاح کار شده بود و یا اون مرحله که داخل ساختمون بزرگ میرفتید و دشمن میریختن سر آدم چقدر افتضاح بود . اما در BT حتی کوچکترین گیاه روی زمین عالی کار شده بود همچنین درختا ، حرکت طبیعی و زیبای گیاهان جلوه خاصی به محیط میداد . انفجار و دودش هم خیلی از COD 4 بهتر بود . کلا محیط طبیعی در BT عالی کار شده بود . نور پردازی زیبا هم باعث شده بود این زیبایی دو چندان بشه مخصوصا وقتی خورشید در حال غروب بود محیط واقعا زیبا میشد .
COD 4 واقعا یه شاهکار بود که در یه جمع بندی همه جزئیات یه بازی عالی رو داشت ولی BT یه بازی خوب با بعضی جزئیات فوق عالی

من از صدایی که مثلا تو مکان های بسته میپیچید خوشم میومد .
اول بازی از شدت ذوق اینقدر تیر زدم تو اتاقه تا تیرم تموم شد !!!:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or