Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بعضی وقتا انقدر این باگاش رو اعصاب میره آدم دلش میخواد دیسکو خورد کنه!:d ما که دیگه عادت کردیم برن رو هاردلاین کار کنن که اون حداقل اینجوری نشه.:d

برای PS4 میخوام بازیو بخرم دوتاتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1-DLC بازی به اسم naval strike چنده تو PSN?حجمش چقدره؟DLC خوبیه یا اگه نیست کدوم بهتره؟؟چجوری باید خرید باید پرمیوم بود یا چی؟
2-بازی رو خریدیم چقدر باید براش اپدیت کنیم؟

آخرین ویرایش:
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :
بنده BATTLEFIELD 4 ریجن یک دارم و اکانت PSN هم ریجن یک هست !بتلفیلد ریجن یک رو فروختم !
اگر بتلفیلد ریجن 2 بگیرم چه اتفاقی میوفته ؟
آیا میتونم آنلاین بازی کنم !؟
ایا RANK و اسکورم باقی میمونه ؟!
آیا سیو هام روی ریجن 2 کار میکنه ؟

سوال بعدی برای بازی کردن مپ GULF OF OMAN باید کدوم DLC رو تهیه کنم ؟

با تشکر

برای PS4 میخوام بازیو بخرم دوتاتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1-DLC بازی به اسم naval strike چنده تو PSN?حجمش چقدره؟DLC خوبیه یا اگه نیست کدوم بهتره؟؟چجوری باید خرید باید پرمیوم بود یا چی؟
2-بازی رو خریدیم چقدر باید براش اپدیت کنیم؟

14.99$ هست قیمت بازی و حجمش حدود 5 گیگ به نظر من دی ال سی عااالیه بگیری ضرر نمیکنی شما اول باید یه PSN CARD 15$ بخری بعد رمزش و وارد اکانتت کنی و دی ال سی و بخری
خود بازی هم 1.21 گیگ آپدیت داره

بنده BATTLEFIELD 4 ریجن یک دارم و اکانت PSN هم ریجن یک هست !بتلفیلد ریجن یک رو فروختم !

با تشکر

میتونین آنلاین بازی کنین و Rank و اسکورتون باقی میمونه اما سیو ریجن 1 کار نمیکنه

دی ال سی Second Assault

با تشکر

خو دیگه نمیتونی دی ال سی بگیری واسه بازی چون باید اکانتت با بازی یکی باشه اما میتونی یه اکانت ریجن دو بسازی و روی اون DLC و بخری که راحت بتونی بازی کنی اما اگه DLC نخوای همینجوری میتونی آنلاین بازی کنی و واسه رنک و لولت مشکلی پیش نمیاد واسه سیو ها هم من مطمئن نیستم از یکی دیگه باید بپرسی و اینکه واسه Gulf Of Oman باید DLC Second assault رو بگیری...

آپدیت بعدی در رابطه با شاهکار Netcode هستش:

63935744797093523485.png

15364167242285791050.jpg

* اگر سرعت دانلود و آپلودتون بیشتر از ۱ مگابایت هستش، High Frequency Network Update رو روی HIGH تنظیم کنید. اگر هم مشکلی داشتید میتونید از گزینه LOW یا MEDIUM استفاده کنید و یا اینکه کلا گزینه رو OFF کنید.

اطلاعات بیشتر

-------------------------------------------
Battlefield 4 - Netcode Update Details
مدیافایر: watch - download
یـوتـوب: watch?v=MooojiuDRgw
-------------------------------------------

96953605114232999054.png

تـــبـــریـــک!!!!!!!! ولی خودمونیم ها... عجب بتایی بود! بیشتر بتا ها یکی دو هفته، یکی دو ماه طول میکشند. این یکی لامصب هفت ماه طول کشید.
45742565423761711485.gif

DICE تصمیم گرفت بعد از ۷ ماه مشکل Netcode رو حل کنه!!! خدا به داد Battlefield: Hardline برسه. *يه دونه صلوات بفرست*

سلام این مربوط به گرافیک بازی هست؟ highبهترین گرافیک هست؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

شما صبر کن دو سه هفته دیگه Tlou میاد سینگلش واسه تابستونت کافیه ولی با مولتیشم خیلی حال میکنی و اون جو تکراری که تو کیلزون و بتلفیلد هست رو احساس نمیکنی.

هردو خوبن... بخش مولتیشون قشنگه

پیشنهاد میشه بتل بگیر چون واقعا بخش سینگلش هم قشنگه‌...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
داداش میدونم جفتش مولتیش قشنگه کدومش خیلی مولتیش حال میده؟ با اینترنت ایران هم سازگارتره؟ توی نولتیش نواوری هم هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or