Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
اول از همه خدمت طرفدارن بتلفیلد بابت تایید غیر رسمی گند جدید EA به این بازی تسلیت عرض میکنم,من یکی تا استودیوی اصلی دایس بتلفیلد نسازه دیگه این بازی رو نمیخرم چون بابت همین Brokenfield4 به اندازه صدتا بتلفیلد حرص خوردم,تازه اینو Danger Close سابق با اسم جدید DICE LA ساخته بود که بازی مدال رو در کارنامه خودش داشت ولی زیر ساخت بتلفیلد زایید حالا خودتون تصور کنید استودیوی Visceral Games که بازیهای Dead Space و Dante Inferno رو توی کارنامه داره قراره چه بلایی سر بتلفیلد بیاره:|
اینم ظاهرا اسلحه های BFH هستن
xsmall@2x-629ef342.png

اینم یک آرت از بازی
bfhfirstlogin2-6a3f29bb.jpg

بازی بین دو تیم با اسامی SWAT:
cops-e802ebde.png
و THIEVES:
criminals-0d307da2.png
برگزار میشه
چهار کلاس بازی با این اسامی شناخته میشن
Operator:
kit-icon-1-medium-b80d930d.png

Mechanic:
kit-icon-2-medium-32279473.png

Enforcer:
kit-icon-32-medium-27784042.png

Professional:
kit-icon-8-medium-0e9cad50.png

تا اینجای کار دو مد با نامهای Blood Money و Heist هم داره
اینم دو عکس از این دو مد
Blood Money
quickmatch-box-blood-money-ef762b37.jpg

Heist
quickmatch-box-heist-55e26337.jpg

اینم وسیله هایی که میشه توی این بازی استفاده کرد
smallinv-bef82fba.png

منبع

آخرین ویرایش:
Battlefield 4 now has microtransactions. Battlepacks are now available for purchase directly from Origin.com, Xbox Live, and the PlayStation Store.

Packs come in three types (bronze, silver, and gold), with prices set at $1, $2, and $3 respectively. Like earned Battlepacks, the contents are a random assortment of accessories, emblem components, profile pictures, dog tags, knives, paints, and experience boosts.
چه دير يادش افتاده:d خجالت هم نميكشه:| 3$:))

دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم !
اونم اینه که برا Plat کردن بازی فقط اون تروفی که میگه یه راند تو تمام مُد ها ببرید مونده، الان من هرچی سرچ می‌دم هیچ کس تو SQTDM نیست !! حالا من چه خاکی به سرم کنم ؟! :| :d هیچ ساعتی تو روز 4 نفر نمیره SQTDM ؟ ته خندس که روی کره‌ی زمین 4 نفر نیستن که این مُد رو بازی کنن
توی Battlelog جایی ننوشته تو هر مُد چندتا Win/Lose داری ؟

دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم !
اونم اینه که برا Plat کردن بازی فقط اون تروفی که میگه یه راند تو تمام مُد ها ببرید مونده، الان من هرچی سرچ می‌دم هیچ کس تو SQTDM نیست !! حالا من چه خاکی به سرم کنم ؟! :| :d هیچ ساعتی تو روز 4 نفر نمیره SQTDM ؟ ته خندس که روی کره‌ی زمین 4 نفر نیستن که این مُد رو بازی کنن
توی Battlelog جایی ننوشته تو هر مُد چندتا Win/Lose داری ؟

داداش خب چرا از روی بتل لاگ سرور انتخاب میکنی؟

بذا خودش انتخاب کنه از تو PS4

اتقاقا من دیروز ۱۰ بار بار بازی کردم همه ی اسکواد ها هم پر بود.... همچی چیزی ک شما میگی اگر از تو خود PS4 جوین بشی اصلا ۱بار هم پیش نمیاد

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

بازی رو امروز پلات کردم... بابا چقد وقتگیر بود... عمر نوح میخواست....

تروفی های بخش سینگل ب نسبت راحت بودن ...

اما تروفی های بخش مولتی ۱کیش سخت ... ۲تاش بسیار وقت گیر و کلافه کننده
اون ۵تا بمب Obliteration یکم اذیت شدم
اما اون 45 old School با اون کلت های مسخره کلافم کرد

نمیدونم ارزش داره DLC ها رو بگیرم یا نه ....

بازی رو امروز پلات کردم... بابا چقد وقتگیر بود... عمر نوح میخواست....

تروفی های بخش سینگل ب نسبت راحت بودن ...

اما تروفی های بخش مولتی ۱کیش سخت ... ۲تاش بسیار وقت گیر و کلافه کننده
اون ۵تا بمب Obliteration یکم اذیت شدم
اما اون 45 old School با اون کلت های مسخره کلافم کرد

نمیدونم ارزش داره DLC ها رو بگیرم یا نه ....

من فکر کنم نسخه ps3 رو توی 4 روز پلات کردم :d با اینکه اصلا حوصله پلات کردن و اینجور چیزا را ندارم
اره بگیر naval مپ های خوبی داره
مخصوصا lost island و operation mortar

من تمام تروفی های بخش سینگل رو تو یه روز گرفتم بازی زیاد طولانی نیست و میشه سریع تروفی هارو گرفت
فقط این ۵تا بمب مونده که تا الان ۲تا بمب گذاشتم...

بمب با چه دکمه میکارن ؟‌:d

وقتی میری کنار هدف مربع رو میگیری تا بمب رو فعال کنه....

چند ثانیه ای طول میکشه تا بمب کار گذاشته بشه ...
بعد باید صبر کنی منفجر بشه! (خطر سکته ی قلبی تا منفجر شدن بمب!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or