Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
داداش میدونم جفتش مولتیش قشنگه کدومش خیلی مولتیش حال میده؟ با اینترنت ایران هم سازگارتره؟ توی نولتیش نواوری هم هست؟

هردو جذابیت خودش رو داره... از نظر من بتل بهتره... مشخصه همه چیش ... خسته کننده هم نیست ... نو آوری آنچنان در هردو دیده نمیشه ....

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

هردو جذابیت خودش رو داره... از نظر من بتل بهتره... مشخصه همه چیش ... خسته کننده هم نیست ... نو آوری آنچنان در هردو دیده نمیشه ....

من اینترنت شاتل با سرعت ثابت 100 دارم میتونم انلاین بازی کنم؟

من اینترنت شاتل با سرعت ثابت 100 دارم میتونم انلاین بازی کنم؟

منم شاتل دارم با سرعت ثابت ۲۷۰ ... پینگ ۱۴۰ از سرور گوگل ... با سرویس گیم شاتل البته ...

ب راحتی مولتی میزنم... بدون حتی یدونه لگ حین بازی ...

دوستانی که4 BattleField دارن پیشنهاد میکنم زودتر بازیشون رو بفروشن چون نسخه ی جدید معرفی شده و روز به روز قیمت BF4 ارزون تر میشه و اگه هم گذاشتید نسخه جدید بیاد و اینو بفروشید دیگه کسی نمیخره پس پیشنهاد من اینه که بازیتون رو بفروشید و پول جمع کنید برای نسخه بعدی یعنی BattleField Hardline

دوستانی که4 BattleField دارن پیشنهاد میکنم زودتر بازیشون رو بفروشن چون نسخه ی جدید معرفی شده و روز به روز قیمت BF4 ارزون تر میشه و اگه هم گذاشتید نسخه جدید بیاد و اینو بفروشید دیگه کسی نمیخره پس پیشنهاد من اینه که بازیتون رو بفروشید و پول جمع کنید برای نسخه بعدی یعنی BattleField Hardline

یعنی واقعا میخواین BF:HL رو بخرید آقا کال آف که خیلی از این قشنگ تره....ما میگیم Bad Company میخوایم اینا COD میزنن

تا مهر و ابان خیلی مونده و یکی از مولتی های درست در مون همین بازیه و کل تابستون تقریبا بازی نیست ... تا نسخه بعد! ...

آخرین ویرایش:
دوستانی که زیاد بخش مولتی پلیر رو بازی میکنن یه سوالی داشتم:

من چند صفحه اخر رو مطالعه کردم,چند صفحه که اختصاص داشت به باگهایی که برای بچه ها پیش میومد بود و بعدش هم مشکل اوت شدن در هر پنچ دقیقه و ...!

من گیج شدم که بازی رو بگیرم یا نه؟ (برای مولتی)

میگم که اول برو بازی های جدید و انحصاری (به جز کیلزون :l ) رو بگیر بعد تو تابستون که بازی جدید نیومد بتل رو بگیر. باگم زیاد نداره ولی اگه نتت خوب نی شانسیه مثلا مخابرات داشتم تو تهران 3 دفعه بود پینگم بالا بود تو زمین فرو رفتم و از اسمون افتادم تو یه محیط سفید.. :l در کل خوبه.

آیا این بازی هم از نظر نحوه بازی مثل call of duty هست؟ یعنی سیر بازی مشخصه با و با یک گروه از هم رزمات همیشه همراه هستی ؟ یا اینکه تک شخصیتیه مثل مثلا far cry

ببین دوست عزیز اگه بازی رو بخاطر بخش تکنفره میخوای بهتره نگیری چون چندتا دونه مرحله بیشتر نداره...اصل بای مولتی پلیرش هست که خیلی جذابه

دوستان من اولین بارمه این بازی رو به صورت انلاین بازی میکنم,رو مد دِث مچ,من تا حالا چون تجربش رو نداشتم میپرسم:

این صیغه کشته شدن چیه؟!من تو 85% موارد یک خشاب کامل رو صرف حریف میکنم در حالیکه ایشون با چند تا تیر منو میکشه و اصلا مجال ندارم سرم رو بچرخونم! تفنگش هم اگه شات گان بود باز یه چیزی ولی نیس! (شدیدا رو اعصابه این حالت)

جریان چیه؟از نته لعنتیم هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or