Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دوستان من اولین بارمه این بازی رو به صورت انلاین بازی میکنم,رو مد دِث مچ,من تا حالا چون تجربش رو نداشتم میپرسم:

این صیغه کشته شدن چیه؟!من بعضا یک خشاب رو صرف حریف میکنم در حالیکه ایشون با چند تا تیر منو میکشه و اصلا مجال ندارم سرم رو بچرخونم! تفنگش هم اگه شات گان بود باز یه چیزی ولی نیس! (شدیدا رو اعصابه این حالت)

جریان چیه؟از نته لعنتیم هست؟

سلام اگه لگ داشته باشید که تو راه رفتن براتون مشکل پیش می یاد وقتی اون کم تیر می زنه یا هدشاتتون می کنه یعنی بع سرتون می زنه یا به بالای بدنتون می زنه شما سعی کنید به بالای بدنش بیشتر تیربزنید در ضمن به جونتون هم بستگی داره موفق باشید

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

دوستان من اولین بارمه این بازی رو به صورت انلاین بازی میکنم,رو مد دِث مچ,من تا حالا چون تجربش رو نداشتم میپرسم:

این صیغه کشته شدن چیه؟!من تو 85% موارد یک خشاب کامل رو صرف حریف میکنم در حالیکه ایشون با چند تا تیر منو میکشه و اصلا مجال ندارم سرم رو بچرخونم! تفنگش هم اگه شات گان بود باز یه چیزی ولی نیس! (شدیدا رو اعصابه این حالت)

جریان چیه؟از نته لعنتیم هست؟
بیشتر مشکل شما بدی پینگ هست....

3565058494.png

بعضی از دوستان میگند با پینگ بالاتر از این هم بازی کردیم!

یعنی اون مشکلی که تو پست بالا گفتم از همین پینگه بالاست؟
ببین دوست عزیز شاید یکی بتونه با پینگ 200 راحت بازی کنه ولی اون خارجی که شما رو با 4 تا دونه گوله میزنه پینگش 3 ms با سرور(البته نه همشون از 3 تا 150 توشون پیدا میشه...اگه تو pc دیده باشی بتل رو عدد رو دقیق میندازه..) ....شما برای اینکه بدونی پینگت تو بازی خوبه یا نه ...از روبرو همزمان با یه پلیردیگه روبرو بشو اگه کیل رو گرفتی یعنی خوبه ولی اگه همیشه از روبرو میخوری یعنی مشکل داری.....نکته بعد سرور های بازی کشور ها مختلف اروپایی پخش هست و پینگ ماها با هر کشوری متفاوته...
نکته دیگه نحوه بازی کردن هست..خیلی مهمه خودتو تابلو نکنی تو بازی و یجورایی حرفه ای بازی کنی...سعی کن supresur یا همون صدا خفه کن رو گان ببندی همیشه هواست به مینی مپ باشه....باید زیاد بازی کنی تا حرفه ای بشی از اونجا به بعد بازی تازه لذت بخش میشه...خیلی از کسایی که کال باز هستند نمیتونند با bf ارتباط برقرار کنند چون میخوان با همون سبک این رو بازی کنند و نمیتونند...برای همین هیچ موقع این دوتا رو هم زمان بازی نکنید که جز حرص و اعصاب خوردی هیچی نداره...
این پینگ منه الان گرفتم و تقریبا با همه اروپا همین وضع رو دارم و تو بتل هیچ مشکلی ندارم...
3565098886.png

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستان که جواب دادند.

DoppelGang3rX1 @

علی جان با این وجود هم دخل خیلیهاشون رو میارم ولی مساله اینجاست که تا این حد زود کشته شدن عجیب و ازار دهندست!

یعنی امکان داره طرف به من تیر بزنه ولی من با تاخیر خیلی جزئی متوجه شم؟

البته اینم بگم چند تا ویدئو از y.tube دانلود کردم از مولتی پلیر بازی,طرف با اینکه حرفه ای بود و خارجی ولی اونم بعضآ با چند تا تیر کشته میشد!

حالا سوالم اینجاست که پینگ اگه بالا باشه لگ بوجود میاد! لگ کلا به معنای تاخیر هست,تا اینجا قبول,حالا مساله اینجاست که وقتی لگ داشته باشم این تاخیر(لگ) به چه صورتی خودش رو نشون میده؟تصویر فریز میشه و بلافاصله راه میوفته یا لگ رو به صورت تصویری نمیشه حس کرد؟ چون من داخل بازی مشکل خشک شدن رو ندارم و بازی در ظاهر به صورت روان داره اجرا میشه ولی..!

ممنون از دوستان که جواب دادند.

DoppelGang3rX1 @

علی جان با این وجود هم دخل خیلیهاشون رو میارم ولی مساله اینجاست که تا این حد زود کشته شدن عجیب و ازار دهندست!

یعنی امکان داره طرف به من تیر بزنه ولی من با تاخیر خیلی جزئی متوجه شم؟

البته اینم بگم چند تا ویدئو از y.tube دانلود کردم از مولتی پلیر بازی,طرف با اینکه حرفه ای بود و خارجی ولی اونم بعضآ با چند تا تیر کشته میشد!

حالا سوالم اینجاست که پینگ اگه بالا باشه لگ بوجود میاد! لگ کلا به معنای تاخیر هست,تا اینجا قبول,حالا مساله اینجاست که وقتی لگ داشته باشم این تاخیر(لگ) به چه صورتی خودش رو نشون میده؟تصویر فریز میشه و بلافاصله راه میوفته یا لگ رو به صورت تصویری نمیشه حس کرد؟ چون من داخل بازی مشکل خشک شدن رو ندارم و بازی در ظاهر به صورت روان داره اجرا میشه ولی..!
تاخیر که یعنی تاخیر :d یعنی مثلا یه ثانیه عقب تر از بقیه هستی...
اما لگ فرق داره به تیک های صفحه ،عقب و جلو شدن های بی دلیل و پرش تصویر و گاهی هم پایین رفتن فریم بی دلیل...

اگه احساس میکنی زود می افتی بخاطر اینه که طرف مثلا 5 تا گوله حواله تو میکنه ولی تو وقتی 4رومی رو میخوری تازه متوجه میشی که داری تیر میخوری و اونجاست که کار از کار گذشته و مهلت فرار نداری یجورایی اونا هم همین حالت رو دارند اگه طرف در حال جنب و جوش نباشه میتونی بلافاصله بندازیش و همین حس رو اون هم میکنه...

نه علی جان اگه توجه کنی من گفتم لگ به معنای تاخیره..

بگذریم همین الان داشتم انلاین تیم دِث مچ رو بازی میکردم خدایی هم اصلا مشکلی نبود,جالبه الان تست کردم نتیجه این بود!!

3565282528.png

این یعنی چی الان!!!

بسیار حالم گرفته شد!

داشتم ویدئویی که onecheesymofo تو یو تیوب share کرده رو میدیم واقعا ناامید شدم!

حالا جدا از اینکه خیلی خوب بازی میکنه,بازی خیلی روان اجرا میشه,خیلی!

من فکر میکردم کلا از حالت سینه خیز بلند شدن کند انجام میشه ولی نگو اصلا اینطوری نبوده! الان یارو داشت بلند میشد یهو سرپا شد!

کلا دوربین و حرکات طرف خیلی سریع هست,مصداق 30vs60fps هست!

BATTLEFIELD 4 (PS4) - Road to Colonel - Live Multiplayer Gameplay #219 - THE PEAKS! - YouTube

سرویسم های وب هست,دیروز فکر کنم از صبح با تمام افراد پشتیبانی حرف زدم اما اصلا تو باغ نیستن! به یارو میگم شما سرویسی برای انلاین گیمینگ دارید؟میگه بله! بعد ادرس سایتشون رو میده که توش مینی بازیهای انلاین هستش!!!

به قرآن ما گیمرا داریم به خاطر این نت مزخرف حیف می شیم:sly:
یارو پینگش 20 بود توی TDM منم 120 یدفعه از جلوی من در اومد منم دقیقا همون لحظه داشتم reload می کردم با این حال باز من زدمش!!! البته اونم زد health م شد 20!!
یعنی دیگه ببین اینا چه کند ذهنایی هستن:D

مساله اینه میشه بازی کرد و ادم دخل خیلیهاشون رو میاره ولی از وقتی این ویدئو رو دیدم دست و دلم به بازی نمیره...

اگه تونستید حتما اون ویدئو رو ببینید متوجه میشید چی به چیه !

آقا این باگای بازی بالاخره درست شد؟!یه چند نفری بودن میگفتن بازی خیلی باگ داره سروراشم کم کم داره خالی میشه!
با توجه به مسخره بودن BF:HD به نظرتون ارزش داره الان بازیو بگیرم؟!

دوستان بعد این اپدیت اخری تو مپای siege of shanghai و hainan resort وقتی برجا خراب میشه فریم بازی میرسه به 3 و 4 دیگه نمیشه بازی کرد....!
راه حلی هست؟؟؟؟

دوستان بعد این اپدیت اخری تو مپای siege of shanghai و hainan resort وقتی برجا خراب میشه فریم بازی میرسه به 3 و 4 دیگه نمیشه بازی کرد....!
راه حلی هست؟؟؟؟
فقط تو hainan resort مشکل افت شدید فریم پیش میاد و راهشم فاصله گرفتن از ساختمان زمان نزدیک به تخریب هست...5..6 ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه...کلا مپش با اینکه سنگین نیست و فقط یه ساختمان داره و کل تخریب بازی هم همون هست ولی فریم دهی بدی داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or