Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
12944669672119365123.png

قرار هست BF4 نسخه PS4 با نسخه PC مقایسه بشه. Xbox One این وسط نقش "هویج" رو بازی میکنه!! من موندم چرا با Xbox One مقایسش نمیکنه؟؟

آخرین ویرایش:
12944669672119365123.png

قرار هست BF4 نسخه PS4 با نسخه PC مقایسه بشه. Xbox One این وسط نقش "هویج" رو بازی میکنه!! من موندم چرا با Xbox One مقایسش نمیکنه؟؟
اینجور مقایسه ها برای وقتی هست که اختلاف زیاد نباشه . مثلاً وقتی نسخه PS4 به PC خیلی نزدیکه و اختلاف فاحشش با Xbone بدیهی هست خُب معلومه خودشون رو الکی خسته نمیکنن :دی!

درسته که نسخه کنسول عزیز دلمون XBOX ONE رزولیشن 720p هست و aa هم نداره ولی اون کنسول رقیب 900p هست و aa داره و فریم بهتری هم میده و تازه نسخه ما لید پلتفرم هم بوده:-/

پسر PS4 عجب غولیه :)) وبدئو جدید که 1080p-60fps ـه دانلود کردم سیستمم نمیتونه نشون بده =))
کیا لینکشو میدی منم دانلود کنم ؟ فقط ماله PS4 رو میخوام کیفیتش هر چقد بالاتر بهتر . تو بخش اخبار یه لینکی گذاشتن ولی از اونجا با IDM دانلود نمیشه از یه سایت میاره که قطع بشه همش میپره

ویرایش : پیدا کردم ممنون:d

کیا لینکشو میدی منم دانلود کنم ؟ فقط ماله PS4 رو میخوام کیفیتش هر چقد بالاتر بهتر . تو بخش اخبار یه لینکی گذاشتن ولی از اونجا با IDM دانلود نمیشه از یه سایت میاره که قطع بشه همش میپره

ویرایش : پیدا کردم ممنون:d
من این 800 مگی مولتی رو ps4 رو از نسخه تورنت دان کردم ولی با هیچ پلیری نشون نمیده ..نمیدونم چه خاکی بر سر کنم...گفتم که از تورنت ترجیحا نگیرید

من این 800 مگی مولتی رو ps4 رو از نسخه تورنت دان کردم ولی با هیچ پلیری نشون نمیده ..نمیدونم چه خاکی بر سر کنم...گفتم که از تورنت ترجیحا نگیرید
لینک مستقیمی که تو اون صفحه گذاشتن سالمه .. من 800 مگی رو دانلود کردم

http://openpandora.info:8080/Battlefield 4 PS4 Multiplayer.mp4

اون یکی ویدئو 2.5 گیگی هم از سرور مستقیم دانلود کن تورنتهاشون حتما مشکل داره

( کامپیوتر من ویدئو رو مثله تصویر اهسته نشون میده عجب کیفیتی داره بازی .1080p هست دارم تبدیلش میکنم به 720p )

کارت گرافیک منم شده Xbox one فقط 720p نشون میده:d

کسی لینک تریلر مولتی ps4 بازی رو داره بزاره ما هم فیض ببریم:d

- - -ویرایش - - -

لینک مستقیمی که تو اون صفحه گذاشتن سالمه .. من 800 مگی رو دانلود کردم

http://openpandora.info:8080/Battlefield 4 PS4 Multiplayer.mp4

اون یکی ویدئو 2.5 گیگی هم از سرور مستقیم دانلود کن تورنتهاشون حتما مشکل داره

( کامپیوتر من ویدئو رو مثله تصویر اهسته نشون میده عجب کیفیتی داره بازی .1080p هست دارم تبدیلش میکنم به 720p )

کارت گرافیک منم شده Xbox one فقط 720p نشون میده:d
اینکه سرورش افتضاخه با این سرعت دانلودم 10 ساعت طول میکشه تا دانلود شه

- - -ویرایش - - -

کسی لینک تریلر مولتی ps4 بازی رو داره بزاره ما هم فیض ببریم:d

- - -ویرایش - - -

اینکه سرورش افتضاخه با این سرعت دانلودم 10 ساعت طول میکشه تا دانلود شه
سرعت دانلود من 30 هست از صبح گذاشتم 1 ساعت پیش تموم شد:d

اینم هست
https://mega.co.nz/#!5B4EGYjA!BwE3nEDuok5QdggK6PQfzntFNHoSSlZtCX5R65sul-0
یدونه هم تورنت هست که میگن انگار فایلش خرابه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی