Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
با توجه به کیفیت مطمئنا باید نسخه PS3 باشه

درسته! با کیفیت پایین میدیدم شک کردم :دی

----

آقا این Jack Frags چقد اعتبار داره ؟
گفته 29 اکتبر ویدئوی نسخه هردو کنسول نسل بعد رو پخش میکنه که یکی از اونیکی بهتره و سورپرایز میشین ! نکنه xbone بهتر باشه ؟! x_x:دی

----

گفته 29 اکتبر ویدئوی نسخه هردو کنسول نسل بعد رو پخش میکنه که یکی از اونیکی بهتره و سورپرایز میشین ! نکنه xbone بهتر باشه ؟! x_x:دی
خیلی جالب و خنده دار هست که برای اولین نمایش با کیفیت (نه ضبط شده با دوربین و ...) از کنسول های نسل بعد ، اومدن از نسخه PS4 بخش مولتی پلیر رو گذاشتن و از نسخه X1 بخش تک نفره رو ! :دی
کلاً این دو تا بخش توی 99% بازی ها تفاوت گرافیکی دارن ، چه برسه به بازی ای مثل BF4 که احتمالاً بخش مولتی پلیر گرافیکش خیلی پایین تر باشه. مپ های عظیم 64 نفره به صورت 60fps !

----

گفته باشه میزاره کیا اینا چون ویدیو اشون یه جور تبلیغ واسه اون بازی حساب میشه سازنده ها اکثرا دعوتشون میکنن که بازی رو بازی کنن زود تر و غیره

----

معتبر هست. هر چی قراره نشون بده مشکلی نداره از لحاظ صحت. ;)

آخرین ویرایش:
معتبر هست. هر چی قراره نشون بده مشکلی نداره از لحاظ صحت. ;)

- - -ویرایش - - -

منبع که توی بخش مولتی گرافیکش کمتره ؟؟؟ فرق نداره داداش !!! توی هر دو حالت کمپین و مولتی یک گرافیک رو ارائه میده تا نسخه های قبل که اینطور بود /:)
رو كنسول هميشه مولتي پلير ها گرافيكش كمتره.
PC gamer هم كه براش فريم ريت مهمه گرافيك مولتي پلير رو كم ميكنه.

خیلی جالب و خنده دار هست که برای اولین نمایش با کیفیت (نه ضبط شده با دوربین و ...) از کنسول های نسل بعد ، اومدن از نسخه PS4 بخش مولتی پلیر رو گذاشتن و از نسخه X1 بخش تک نفره رو ! :دی
کلاً این دو تا بخش توی 99% بازی ها تفاوت گرافیکی دارن ، چه برسه به بازی ای مثل BF4 که احتمالاً بخش مولتی پلیر گرافیکش خیلی پایین تر باشه. مپ های عظیم 64 نفره به صورت 60fps !
آره به اینش دقت نکردم :دی
شاید گرافیگ مولتیِ PS4 از سینگل Xbone بهتر باشه ... میخندیما :lol: :دی

رو كنسول هميشه مولتي پلير ها گرافيكش كمتره.
PC gamer هم كه براش فريم ريت مهمه گرافيك مولتي پلير رو كم ميكنه.

همون پس اینشو دیگه نمیدونستم. :d من با pc بازی کرده بودم هر دو مد یکی بودن . مطمئنی توی نسل بعد هم باز همین طور هست ؟؟؟؟ :-/

تبلیغ تلویزیونی جدید: Only In Battlefield 4: Accolades TV Trailer

مدیافایر Watch - Download :720p
یـوتـوب: watch?v=wx3cYpGGmkk

یه قسمت تریلر عبارت جنجالی "Frostbite 3 and Battlefield 4 Put Call of Duty: Ghosts to Shame" به نقل از IGN نوشته شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or