Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
همون پس اینشو دیگه نمیدونستم. :d من با pc بازی کرده بودم هر دو مد یکی بودن . مطمئنی توی نسل بعد هم باز همین طور هست ؟؟؟؟ :-/
احتمالا همينجوريه :d نمونش KZ:SF
بعد رو PC اكثرا گرافيك مولتي رو ميارن پايين .

----
استور ريجن ٢ چرا Upgrade از اين نسل به نسل بعدي رو نزاشته؟:d

جل الخالق آدم اگه نمیره چه چیزایی میتونه ببینه الان رفتم بتل لاگ(باگ) میبینم یکی از دوستام هنوز بازی ریلیز نشده بتل ریپورت واقعی از مپهای بازی داره اونم واسه 8 ساعت پیش مپهایی که بازی کرده Dawnbreaker,Flood zone و Operation Locker هستش جالب اینجاست همین که روی بتل ریپورتها کلیک میکنم میره به صفحه پیش خرید BF4 صفحه اکانت دوستم هم واسم internal server error میده و غیر قابل دسترس شده:-o:))
یه چیز دیگه طرف ایران زندگی میکنه البته فک کنم تهران باشه اینو گفتم یه دفعه خیال نکنید توی این سایت خارجکیا مدیر هستش یهو EA بازی رو واسه تست بهش داده البته شاید هم کاره ای باشه من خبر ندارم:d
خودتون با دیدن این عکس قضاوت کنید

389b5c95706e2d821.jpg

استور ريجن ٢ چرا Upgrade از اين نسل به نسل بعدي رو نزاشته؟:d
دقیقا صادق :دی مسئله مهم تر هم این هست که جدا از نیومدن بازی های نسل بعد برای پیش خرید یا آپگرید کردن من شنیدم که اون پلاسی که تا امروز گفتن برای ریجن 1 هست و برای ریجن 2 ممکنه که فرق داشته باشه!

چون PS3 هست تعجب نداره اينجا زود تر مياد و سرور ها هميشه يك يا دو روز ، زودتر راه ميوفتن:d
منم اکثر اوقات بازیهایی که فیزیکی میخریدم زودتر از ریلیز به دستم میرسید ولی سرورهای مولتیشون رو هر وقت تست کردم هیچی نبوده تا خود روزی که قراره بازی ریلیز بشه کلا من یکی شانس ندارم حالا اگه BF4 رو فیزیکی خریده بودم سرورهاش تا دقیقه و ثانیه آخر ریلیز خاموش بودن:d

کمک کنید :( من گیج شدم نمیدونم دیجیتال بخرم یا فیزیکی ! نسخه PS3 بخرم اول یا نه ! 8-|

به نظر من اگر میخوای PS4 بگیری ارزش داره دو ماه ( یا حتی بیشتر ) صبر کنی بازیو روی PS4 بگیری ... اگر چنین شرایطی داری خرید بتل روی کنسول های این نسل اونم بصورت ارجینال اشتباه بزرگیه ...

کسی میدونه نزدیک ترین سرور EA برای BF4 به ایران کجاست !!!؟
این نزدیکی دوری واسه کشورایی هست که خودشون نت خودشون رو تامین میکنن ولی کشور ما معلوم نیست نتمون از کجاست!
ولی معمولا با نتای ایران سرور های اروپا خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or