Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
درود به دوستان گل
ببخشید اسپم میدم ولی تاپیکی در این مورد توی این تالار پیدا نکردم.
برای ایکس وان چه اینترنتی لازمه که خوب داشبورد و بازیارو بالا بیاره؟
برای مثال همین بتلفیلد4....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود به دوستان گل
ببخشید اسپم میدم ولی تاپیکی در این مورد توی این تالار پیدا نکردم.
برای ایکس وان چه اینترنتی لازمه که خوب داشبورد و بازیارو بالا بیاره؟
برای مثال همین بتلفیلد4....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حداقل 256 و پینگ خوب و بدون قطعی

حداقل 256 و پینگ خوب و بدون قطعی
درود فرشادجان چطوری؟
دلم تنگ شده بود برات پسر
ببین اینترنتم قطعی داره مخصوصا وقتی بازیای گنده مثه جی تی ای5 رو انلاین میزنم
ولی خب سرعتش بد نیس.
تو میتونی بهم چندتا شرکت که اینترنت با مشخصاتی که گفتی پیشنهاد بدی؟

یه عکس جدید از مپ Gulf of Oman که مربوط به Second Assault هست اومده انگار هوا مپ ابری هم میشه ، داینامیکــه دیگه ! :d

خير نوب عزيزم :|(تو باز از بن برگشتي :|:d )

يهو توي مپ طوفان شن مياد ! توي يه تريلر از SECOND ASSAULT من ديدم !

از بچه ها کسی هست که PS4 خریده باشه و BF4 رو بازی کرده باشه!؟ لطفا خیلی شفاف توضیح بده چون من تصمیم گرفتم بخرم

يكي از بچه ها كه اون وره خريده داره بازي هم مي كنه انگار . توي تاپيك PS4 بايد بپرسي

خب لینکش رو بزار ما هم ببینیم هاردکور عزیزم ! :|

اخر مسابقه SHOWDOWN US VS EU گذاشتن ! من جايي تكي ايش رو نديدم ! بايد اون مسابقه رو گير بياري دانلود كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or