Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام دوستان من میخوام وارد مولتی BF4 بشم ولی یه مشکلی نمیذاره. پشت سر هم این ارور میاد که:
Connection to EA Online was lost.
چکار باید بکنم؟ ضروریه لطفا زودتر بگید. مرسی.

در راستاي اين كه ميخواستم براتون خاطرات بتل ام رو با عكس بذارم يك عكس جالب براتون اپلود كردم :d

اين جا همون در كوچيك معروف توي مترو است ! هي ملت ميان كپ مي كنن توش و نارنجك و نارنجك اندازي :|
در اين صحنه من يه نارنجك انداختم كه توي اون بلبشو و شلوغي هيشكي نديدش و 4 تا بهم رفتن هوا :d داشتم M60 قوي و خركي رو ريلود مي كردم كه ديدم بوووووم 4 تا مردن :d

جالبه بعدش متوجه شدم كه چه عكس هنري اي شده :d اگر دقت كنيد به ملتي كه تركيدن لايك داده شده :d

در راستاي اين كه ميخواستم براتون خاطرات بتل ام رو با عكس بذارم يك عكس جالب براتون اپلود كردم :d

اين جا همون در كوچيك معروف توي مترو است ! هي ملت ميان كپ مي كنن توش و نارنجك و نارنجك اندازي :|
در اين صحنه من يه نارنجك انداختم كه توي اون بلبشو و شلوغي هيشكي نديدش و 4 تا بهم رفتن هوا :d داشتم M60 قوي و خركي رو ريلود مي كردم كه ديدم بوووووم 4 تا مردن :d

جالبه بعدش متوجه شدم كه چه عكس هنري اي شده :d اگر دقت كنيد به ملتي كه تركيدن لايك داده شده :d

معذرت میخوام شما تو این تاپیک چیکار میکنید مهدی خان؟ تشریف ببرید همون تاپیک رنگین کمان 6 لطفا :d

معذرت میخوام شما تو این تاپیک چیکار میکنید مهدی خان؟ تشریف ببرید همون تاپیک رنگین کمان 6 لطفا :d

نه خير تو خوبي كه كلاً خودتو بازنشسته كردي :|

در ضمن اون يه بازي فوق العاده است كه همين الان كلي از ملت درگيرش شدن :|:d اگر هم شانسي يكي توي هلي هدشات شد بهش يه ساعت نمي خندن :| ( به خاطر گير دادن خلبان به يه اسنايپر پيزوري و حركت كردن در 15 متريش )

من خودم هم دلم براي بتل خيلي تنگ ميشه :((
ولي بدبختي اينه كه درگير اين شدم :| نكته بعدي هم اينه كه انگار بعد رفتن سمت R6 سرورهاي بتل ا من قهر كردن :| بعد مدت ها لگ مي بينم :| پينگ بالا :| وارد بازي نميشه و توي retiving stats مي مونه :|

بر مي گردم :d خصوصاً الان كه چلنج 50 تا ريوايو هم گذاشتن ! ولي اينقدر با بچه ها توي R6 به خاطر تيمي بودنش خوش مي گذره كه بتل مهجور شده :((

اونی که داشت لایک میکزد دیگه من بودم؟!(در حاشیه :d)
تایپک کم کم داشت تبدیل میشد به مشکلات BF4 دیگه کشی سر نمیزنه اینجا
-----------------------------------------------------------------------------------------
فقط من با هر وسیله پروازی تو بازی مشکل دارم یا واقعا سخته کنترلشون؟ 8-| کلا هر بار تلاش میکنم اخرش با ترکیدن تموم میشه:d

نه خير تو خوبي كه كلاً خودتو بازنشسته كردي :|

در ضمن اون يه بازي فوق العاده است كه همين الان كلي از ملت درگيرش شدن :|:d اگر هم شانسي يكي توي هلي هدشات شد بهش يه ساعت نمي خندن :| ( به خاطر گير دادن خلبان به يه اسنايپر پيزوري و حركت كردن در 15 متريش )

من خودم هم دلم براي بتل خيلي تنگ ميشه :((
ولي بدبختي اينه كه درگير اين شدم :| نكته بعدي هم اينه كه انگار بعد رفتن سمت R6 سرورهاي بتل ا من قهر كردن :| بعد مدت ها لگ مي بينم :| پينگ بالا :| وارد بازي نميشه و توي retiving stats مي مونه :|

بر مي گردم :d خصوصاً الان كه چلنج 50 تا ريوايو هم گذاشتن ! ولي اينقدر با بچه ها توي R6 به خاطر تيمي بودنش خوش مي گذره كه بتل مهجور شده :((

اول اینکه بنده بازنشست نشدم هنوزم هستم ! در ضمن انقد تو در خور قسمت اول اسمت hawk عمل میکردی و چشمات انقدر قوی شکار میکردن که من مجبور بودم اونقدر نزدیک شم تا تو ببینی !!ولی مهدی خیلی خنده دار بود وقتی اسمت بعد یه صدای پیسسسس از گوشه پایین صفحه حذف شد!چقدر خندیدم من اون لحظه :d

در ضمن شما الان اجنبی به حساب میای عزیز واسه همین جای اجنبی ها تو این تاپیک نیست :d

ایشالا یه مونتاژی قراره از بازیهام بذارم اگه وقت شد.

اینم بعد اولین برگشت به سوی بازی و داخل Q5 دوست داشتنی 0-81

9pf0dw81bu5gep75sjge.png

اونی که داشت لایک میکزد دیگه من بودم؟!(در حاشیه :d)
تایپک کم کم داشت تبدیل میشد به مشکلات BF4 دیگه کشی سر نمیزنه اینجا
-----------------------------------------------------------------------------------------
فقط من با هر وسیله پروازی تو بازی مشکل دارم یا واقعا سخته کنترلشون؟ 8-| کلا هر بار تلاش میکنم اخرش با ترکیدن تموم میشه:d

كلاً كنترل شون سخته بايد تمرين كني تا دستت بياد
برو توي test range تمرين كن

اول اینکه بنده بازنشست نشدم هنوزم هستم ! در ضمن انقد تو در خور قسمت اول اسمت hawk عمل میکردی و چشمات انقدر قوی شکار میکردن که من مجبور بودم اونقدر نزدیک شم تا تو ببینی !!ولی مهدی خیلی خنده دار بود وقتی اسمت بعد یه صدای پیسسسس از گوشه پایین صفحه حذف شد!چقدر خندیدم من اون لحظه :d

در ضمن شما الان اجنبی به حساب میای عزیز واسه همین جای اجنبی ها تو این تاپیک نیست :d

ایشالا یه مونتاژی قراره از بازیهام بذارم اگه وقت شد.

اینم بعد اولین برگشت به سوی بازی و داخل Q5 دوست داشتنی 0-81

9pf0dw81bu5gep75sjge.png

تو كه ديگه حسابي بازنشسته شدي يه اب هم روش :|:d
جمع كن برو پيرمرد :d

در ضمن اون جايي كه مي گي من خوب نميزدم :|:|/:) مرد حسابي يادت نيست من اون موقع ريموت پلي بودم خو توي 5 اينچ چي مي ديدم :| در ضمن تو كه همش با هلي داري روي زمين مثل كروكوديل مي خزي :| غير اينه ايا :| خوب ميزنن پودرمون مي كنن بعد از اون خودتو بگو كه از يه نفر هم نمي گذري بايد حتماً گير سه پيچ بدي بهش :|

من از تو قديمي ترم :| مي تونم ثابت كنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or