Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دوستان تو ps4 کلا به سرور متصل نمیشه!!
مشکل از کجاست؟

سلام

نت! من چند دقیقه پیش فرصت کردم بازی کنم چند دستی بازی کردم مشکلی نبود ! البته تمامی ایکون های گوشه سمت راست قرمز بودند و کم مونده بود لاجوردی(!) بشن!

خیلی واضحه که مشکل از کانکشن شماست !البته چند ساعت دیگه نت من هم همین مشکل رو پیدا خواهد کرد.

تایم اوت های پی در پی و طبیعتا پکت لاست قابل توجه باعث میشه ارتباط شما با سرور قطع بشه.

close application کنید,مودم رو ریست کنید,با ps4 تست کانکشن بگیرید بعد بازی رو ران کنید ببینید وصل میشه! البته باز هم میگم نت ایران این اواخر خیلی اوضاعش وخیم شده و اکثرا بچه ها مشکل دارند.

سلام

نت! من چند دقیقه پیش فرصت کردم بازی کنم چند دستی بازی کردم مشکلی نبود ! البته تمامی ایکون های گوشه سمت راست قرمز بودند و کم مونده بود لاجوردی(!) بشن!

خیلی واضحه که مشکل از کانکشن شماست !البته چند ساعت دیگه نت من هم همین مشکل رو پیدا خواهد کرد.

تایم اوت های پی در پی و طبیعتا پکت لاست قابل توجه باعث میشه ارتباط شما با سرور قطع بشه.

close application کنید,مودم رو ریست کنید,با ps4 تست کانکشن بگیرید بعد بازی رو ران کنید ببینید وصل میشه! البته باز هم میگم نت ایران این اواخر خیلی اوضاعش وخیم شده و اکثرا بچه ها مشکل دارند.
کنسول به نت وصله، استور هم باز میشه
ولی کلا تو بازی که میرم میگه به سرور ها وصل نیست باید تو psn و شبکه ea وارد شم!
کیفیت کم نت فک نکنم خیلی ربط داشته باشه کلا از همون اول هیچ قسمتی به غیر از کمپین رو به رسمیت نمیشناسه!!

کیفیت کم نت فک نکنم خیلی ربط داشته باشه کلا از همون اول هیچ قسمتی به غیر از کمپین رو به رسمیت نمیشناسه!!

سلام داداش من مثل همین مشکل رو داشتم بخاطر تایم اوت زیاده من رفتم کل کابل کشی تلفن رو از اول بدون وصله از تقسیم گرفتم اوردم تو اتاق مشکل کامل حل شد

سلام داداش من مثل همین مشکل رو داشتم بخاطر تایم اوت زیاده من رفتم کل کابل کشی تلفن رو از اول بدون وصله از تقسیم گرفتم اوردم تو اتاق مشکل کامل حل شد
من اینکارم کردم، یک سیمه یه سرش تو تقسیمه یه سرش وصله به مودم
بازیهای دیگه مشکل نداشتم تا حالا، لگ داشتم ولی بوده به هر حال
کلا بتل رو به خاطر اینکه دوستان گفتن سرورای خوبی داره گرفتم که بدون لگ بازی کنم، که کلا اصلا وصل نمیشه!

سلام

حرف محمد رو تاييد مي كنم

من هيچ وقت توي بتل مشكلي نداشتم ولي چند وقته مشكلات مزخرفي پيدا كردم :|
نميدونم يا اينترنت ما يهو تركيده يا اون ها سرور هاشون رو دستكاري كردن

حرف محمد رو تاييد مي كنم

من هيچ وقت توي بتل مشكلي نداشتم ولي چند وقته مشكلات مزخرفي پيدا كردم :|
نميدونم يا اينترنت ما يهو تركيده يا اون ها سرور هاشون رو دستكاري كردن

اینترنت ما ترکیده ...من توی رین بو خیلی مشکل پیدا کردم

سلام این اپدیت 1.22 تازه اومده؟
قراره اپدیت هم بدن؟(چون میخوام اپدیت رو دان کنم با این نتمون فکر کنم 3 روز طول بکشه .وسط دانلود اپدیت جدید ندن واسه همین پرسیدم!)

سلام این اپدیت 1.22 تازه اومده؟
قراره اپدیت هم بدن؟(چون میخوام اپدیت رو دان کنم با این نتمون فکر کنم 3 روز طول بکشه .وسط دانلود اپدیت جدید ندن واسه همین پرسیدم!)

سلام.احتمال قوی این اخرین ابدیت باید باشه چون قرار بود تا پایان سال2015ساپورتش کنن...

من كه مشكلات جديدي پيدا كردم اما ميتونم بازي كنم

يك مقداري اينترنت ما به نابودي رفته و هي وصل شدن به سرور ها بازي در مياره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or