Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام دوستان من به سرور و به بتل لاگ وصل میشم وقتی رو سرور بروزر کلیک میکنم هیچ سروری پیدا نمیکنه قضیه چیه دوستان؟

حالا فعلا از همون Quick match استفاده كن

این جریان ایستر اگ رو جک فرگز اولین بار گذاشت و واقعا که این کداشو از کجا فهمیده خیلی عجیبه ...باید یه هکر حرفه ای باشی وتخصص توی این کدها داشته باشی....به نظر من خود دایس ایناروبهش داده که بگیره و واسه مردم تبلیغ کنه

ولی جدا ازاینا عجب CAMO ایی هست...سفید رنگ خوراکه مپ WHITE OUT عه...اصن دیده نمیشی از فاصله دور

خود دايس بهشون مي گه ! فقط هم به خاطر تبليغ !!!

من CAMO اش رو نديدم ! مگر سياه نيست ؟!:|

این مپای دی ال سی به گلمد میرسن از نظر.بزرگی?

اين اخريه شايد يه مقداري بزرگتر باشه ( طول زيادي داره ) ولي قبليه نصف گلمود هم نميشد

حالا فعلا از همون Quick match استفاده كن

خود دايس بهشون مي گه ! فقط هم به خاطر تبليغ !!!

من CAMO اش رو نديدم ! مگر سياه نيست ؟!:|

اين اخريه شايد يه مقداري بزرگتر باشه ( طول زيادي داره ) ولي قبليه نصف گلمود هم نميشد

اینی که من توو ویدیو دیدم کاملا سفید بود

ميدوني محمد هنوز باورم نميشه كَندي و رفتي :|:(
هر دفعه مي بينم اكانت ات انلاينه مي گم ميام سمت ات بازي كنيم ولي نگاهي به اواتارت مي اندازم و مي گم ديگه محمدي در كار نيست :|:((

سلام

مهدی اگه عمری باقی باشه و زندگی وقتی بذاره تو BF5 خواهم بود و روزی که بازی لیک بشه بازی رو همون روز تهیه خواهم کرد و پیش بسوی 1# !

خودم دیگه به ندرت بازی میکنم اون هم با اکانت Gwinbleid,فقط فکر کنم دیروز و چند هفته پیش یک دست با اکانت قبلیم زدم که نتیجش رو گذاشته ..

فقط دوستان اگه جوین اکانت قبلی من میکنید و میبینید خارج از اسکواد هستم و یا نسبت بهتون واکنشی نشون داده نمیشه ,شرمنده چون من واقعا دیگه با اون اکانت بازی نمیکنم و من نیستم...

در اخر این رو از قلم نندازم که نتیجه کار خیلی با چیزی که من حتی فکرشو هم نمیکردم متفاوت شد,یک female beast بوجود اومد که رو دست خود من هم میزنه چند وقت دیگه ! :dاین رو هم بگم وقت تمرینی و زمانی که صرفا برای aiming و داگ فایت گذاشته شد و باهاش تمرین کردیم در حد قابل توجهی هست و این نتایجی که بوجود اومده بعد از صرف ساعت های قابل توجه بدست اومد..

آخرین ویرایش:
آقا چه طوری اون 6 تا اسنایپر آخریو باز کنم؟ الان دیگه هرچی از اسناپر استفاده میکنم اون کیت اسناپیر دیگه پر نمیشه تهشه ، من بازیو پلات کردم همه این مدال های داخل بازی هم جمع کردم ولی اینا باز نشدن که :(

اونا کارهای ویژه میخواد باز کردنشون ... من یه سالی هست بازی نکردم دقیق یادم نیست
ولی تو توضیحاتشون نوشته ... مثلا میگه 50 تا از مدال فلان باید بگیری ...

ولی مشخصات شون رو که چک کنی میبینی همون آخری که باز میشه از همه اونا که باز نمیشه بهتره
اون 67 تا چیز خاصی ندارن
فقط یه دونه شون هست بدون گلنگدن کشیدن میتونی بلافاصله تیر بزنی (البته قدرتش خیلی زیاد نیست) که اونم باز کردنش سخته
از بچه ها هم پرسیدم گفتم خیلی خفن نیست، اونقدرا ارزش نداره روش زوم کنی که بازی کنی

همون آخریه که باز میشه ( اس آر نمیدونم چی چی :D ) از همه ش بهتره

با تشکر از NERO
مپ های جدید واقعا عالی هستن. دراگون ولی که بزرگو بسیار زیبا، اون یکی هم آدم یاده ویتنام میفته، دوست دارم فقط DMR بگیرم با پینگه 350 ملتو هد شات کنم :d

سلام ، شلوغ هست سرورای بازی ؟
نسخه معمولیش تخفیف خورده شده 8 پوند ، گفتم ببینم اگه پلیر داره بگیرم

خداوکیلی این چه سوالی هست همه میان میپرسن من در تعجب موندم !
مولتی پلیر به هیچ عنوان روی دست این بازی نداریم مخصوصا توی نسل8 ! پس مطمن باش حالا حالا ها تا خرخره پر از پلیر خواهد موند.بتلفیلد3 هنوز طرفدار داره چه برسه به این.فعلا بخرش بشین تا سال اینده راحت بازی کن تا بتل5 بیادش

نبینم بری پایین !

WE back! XxGwinble1dXx...vehicles lover...now im tank driver

محسن Ao1 نیــا کوشن؟ لیدربردیای Ao1 ! :d
جاتون خالی دیشب با محمد داشتیم میزدیم چند نفر بودن من که نمیشناختم لی محمد میشناخت و گویا جزو لیدر بردای تانکو لاو بودن. رفتیم تیم مقابلشون بعد چند دقیقه دیدیم نیسته اند :))
اینم جاست فور فان:
http://www.aparat.com/v/Iom2q

آخرین ویرایش:
دویتان این بخشها و اصلحه و اینا رو کجا کامل داده به فارسی منم کامل یاد بگیرم
بنده تازه کارم و کلا بتل رو تازه شروع کردم
بعد گندی که کال زد کلا برگشتم سمت بتل
البته تو پی اس ۴

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن