Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
توی بعضی از مراحل TDM یه اسنایپرهایی هست که با تک تیر هرجا بزنی میکشه، مثلا توی مرجله Golmud Railway یکی هست

میخواستم بدونم میشه این اسلحه رو ساخت؟ کدوم اسنایپر بازیه با چه کاستومایزی؟

نه
اونا اسم شون battle pickup و فقط توي نقشه ميشه برداشت

نحوه باز کردم تیر کمون فنتوم رو یکی توضیح میده ؟

psn id : farhadre

add me pls

بريد داخل مپ community operations ( بايد دانلودش كنيد و مجانيه )
نزديك پرچم E و به سمت پرچم C يه حالت غار مانندي درست شده ولي تارك نيست بريد اون جا چندتا جعبه افتاده
داخل اونهاست و ميتونيد برش داريد

نه
اونا اسم شون battle pickup و فقط توي نقشه ميشه برداشت

آقا چه طوری اون 6 تا اسنایپر آخریو باز کنم؟ الان دیگه هرچی از اسناپر استفاده میکنم اون کیت اسناپیر دیگه پر نمیشه تهشه ، من بازیو پلات کردم همه این مدال های داخل بازی هم جمع کردم ولی اینا باز نشدن که :(

آقا چه طوری اون 6 تا اسنایپر آخریو باز کنم؟ الان دیگه هرچی از اسناپر استفاده میکنم اون کیت اسناپیر دیگه پر نمیشه تهشه ، من بازیو پلات کردم همه این مدال های داخل بازی هم جمع کردم ولی اینا باز نشدن که :(

احتمال زياد اسلحه هاي اسنايپري هستند كه مربوط به DLC ميشن

ائنایی که رو xbone بازی می کنن . 6 7 نفره پایه هستن بریم ایستر اگ دراگون ولی رو بگگیریم ؟!؟!؟
یه نفر هم متخصص میخواییم که مورس بلد باشه !!!
جایزش هم خوبه لباس dice la رو میده !!!

ائنایی که رو xbone بازی می کنن . 6 7 نفره پایه هستن بریم ایستر اگ دراگون ولی رو بگگیریم ؟!؟!؟
یه نفر هم متخصص میخواییم که مورس بلد باشه !!!
جایزش هم خوبه لباس dice la رو میده !!!

جريان از چه قراره ؟! جريان ايستر اگ رو مي گم

جريان از چه قراره ؟! جريان ايستر اگ رو مي گم
دادا شما این 2 تا dlc اخر که رایگان هستن رو بازی کردی؟؟؟گفتم اگر ارزشش رو داره دانلودشون کنم چون امروز هم 18 گیگ اپدیت ویچر رو دانلود کردم هم dlc قلب های سنگی شدن 22 گیگ هم 25 دلار سیزن پسش شد دیگه خرجم زده بالا

دادا شما این 2 تا dlc اخر که رایگان هستن رو بازی کردی؟؟؟گفتم اگر ارزشش رو داره دانلودشون کنم چون امروز هم 18 گیگ اپدیت ویچر رو دانلود کردم هم dlc قلب های سنگی شدن 22 گیگ هم 25 دلار سیزن پسش شد دیگه خرجم زده بالا

قلب هاي سنگي ديگه چيه :|

من كه از DLC مجاني قبلي يعني community operations خيلي خوشم اومد ! هم جا براي پياده بازي كردن داشت هم با تانك و LAV

اما اين دومي رو نه هنوز ! يعني با PSX دانلودش كردم اما روي دستگاه نريختم :|
ولي فكر نكنم بد باشه

من كه از DLC مجاني قبلي يعني community operations خيلي خوشم اومد ! هم جا براي پياده بازي كردن داشت هم با تانك و LAV

ولي فكر نكنم بد باشه
دادا شما چون توی فضای ویچر نیستی نمیدونی قلب های سنگی چیه ;)
...........
خب پس لطفا هر وقت دانلودش کردی همینجا پست بزار من نظراتت رو میخونم ببینم قشنگ بوده یا نه. مرسی

ولي فكر نكنم بد باشه
اگه بتل 2 بازی کرده باشی عاشق این مپ میشی این همون مپ درراگون ولی بتل 2 هست که یه گوشش هم نوشهر بتل 3 رو ساختن توش . کلا مپ خوبی هستش این
ولی ایستر اگ رو برو تو یوتیوب ببین سخت ترین ایستر تگی هست که تا حالا دیدم و نیاز به تخصص توی کد مورس هم داره ولی جایزش هم واقعا ارزشمنده ، لباس dice LA که فقط برای تیم سازنده هتسش .
یه 6 7 تا نقطه هست که دکمه هایی هست که باید با ترتیب درست فرشده بشن و بعدش یه پنل ظاهر میشه و عدد 83980800000 رو باید وارد کنید و بعدش برای هر نفر یه پیغام یوینیک میده که تهش یه شماره به خصوص هست که باید در یه محل دیگه ای وارد بشه تا لباس داده بشه
من خدم موندم اینایی که این رو پیدا کردن از کجا این چیزا رو فهمیدن !!!

دادا شما چون توی فضای ویچر نیستی نمیدونی قلب های سنگی چیه ;)
...........
خب پس لطفا هر وقت دانلودش کردی همینجا پست بزار من نظراتت رو میخونم ببینم قشنگ بوده یا نه. مرسی

داداش اسم انگليسي رو بگي مي فهمم :| حتي مي گفتي DLC W3 باز هم مي فهميدم ولي اين مدلي كه مي گي ادم تا HeartStone هم ميره و مياد :|

فردا يه دست ميزنم ببينم چه خبره !
ميام مي گم

داداش من يه دستي بازي كردم ولي داغون بود اينترنت ام !
در كل مپ خيلي بزرگيه ! يا بايد با وسيله اين ور اون ور بري يا پياده از يكي دوتا پرچم محافظت كني
زياد درگيري هاي شلوغي نمي بيني ! به نظر من نرديكترين مپ بهش Giants of karelia ميشه چون با رودخونه مپ به دو سه قسمت اصلي تقسيم ميشه

ولي مپ خوبي براي هلي سواريه اما عرض زيادي نداره به جاش طول داره
من كه زياد بازي نكردم ولي اگر بتوني دانلودش كني فكر نكنم بدك باشه

اگه بتل 2 بازی کرده باشی عاشق این مپ میشی این همون مپ درراگون ولی بتل 2 هست که یه گوشش هم نوشهر بتل 3 رو ساختن توش . کلا مپ خوبی هستش این
ولی ایستر اگ رو برو تو یوتیوب ببین سخت ترین ایستر تگی هست که تا حالا دیدم و نیاز به تخصص توی کد مورس هم داره ولی جایزش هم واقعا ارزشمنده ، لباس dice LA که فقط برای تیم سازنده هتسش .
یه 6 7 تا نقطه هست که دکمه هایی هست که باید با ترتیب درست فرشده بشن و بعدش یه پنل ظاهر میشه و عدد 83980800000 رو باید وارد کنید و بعدش برای هر نفر یه پیغام یوینیک میده که تهش یه شماره به خصوص هست که باید در یه محل دیگه ای وارد بشه تا لباس داده بشه
من خدم موندم اینایی که این رو پیدا کردن از کجا این چیزا رو فهمیدن !!!

بسي خفن است :|:d
البته من حدس ميزنم خود EA و Dice به مثال LevelCap و ... اين ايستر اگ هارو مي گن ! به جز همون ايستر اگ فانتوم كه واقعاً ملت افتادن دنبالش و براش تاپيك درست كردن توي Reddit و ...
مثلاً لول كپ اون ايستر اگ UFO و مگالادون رو پيدا كرد ولي همين طوري كشكي و ساده نميشه 20-30 تا پلير جمع كرد يه جا ! اينها بهشون اطلاعات ميرسه

این جریان ایستر اگ رو جک فرگز اولین بار گذاشت و واقعا که این کداشو از کجا فهمیده خیلی عجیبه ...باید یه هکر حرفه ای باشی وتخصص توی این کدها داشته باشی....به نظر من خود دایس ایناروبهش داده که بگیره و واسه مردم تبلیغ کنه

ولی جدا ازاینا عجب CAMO ایی هست...سفید رنگ خوراکه مپ WHITE OUT عه...اصن دیده نمیشی از فاصله دور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or