Battlefield 4 | Xbox 360

تو این تاپیک تو این سایت میگه میشه با این روش من سر در نیاوردم شما ببینید میتونید انجامش بدین ؟

Battlefield 4 Official Support Thread - XBP Games Support - XboxPirate Gaming Forums
اینجا یه روش داده که باهاش میشه روی کنسولای ۴گیگ اجرا کرد بازیرو...
گفته که دیسکی که کانتنا توشه(1) رو اکسترکت میکنی توی pc با نرم افزار Xbox backup creator و اون فایل دو گیگی که به دست میاد رو با نرم افزار horizon میریزی توی فلشی که با دستگاهت فرمتش کردی...
[در واقع یه پوشه میده که داخلش چندتا پوشه‌ی دیگست و در آخرم به یه فایل به اسم 454109BA00000000 میرسین]
بعدش فلش رو به کنسول وصل میکنی و فایل دو گیگی رو میریزی توی هارد داخلی(4g) و بعدشم دیسک بازی رو میزاری و بازی رو اجرا میکنی!

آقا بدون هارد و با فلش اجرا ميشه يا قيدشو بزنيم ؟؟؟؟لطفا يه نفر توضيح بده
اگه هارد داخلی نداره کنسولت باید قیدش رو بزنی...

آخرین ویرایش:
اینجا یه روش داده که باهاش میشه روی کنسولای ۴گیگ اجرا کرد بازیرو...
گفته که دیسکی که کانتنا توشه(1) رو اکسترکت میکنی توی pc با نرم افزار Xbox backup creator و اون فایل دو گیگی که به دست میاد رو با نرم افزار horizon میریزی توی فلشی که با دستگاهت فرمتش کردی...
[در واقع یه پوشه میده که داخلش چندتا پوشه‌ی دیگست و در آخرم به یه فایل به اسم 454109BA00000000 میرسین]
بعدش فلش رو به کنسول وصل میکنی و فایل دو گیگی رو میریزی توی هارد داخلی(4g) و بعدشم دیسک بازی رو میزاری و بازی رو اجرا میکنی!

اگه هارد داخلی نداره کنسولت باید قیدش رو بزنی...

کنسول من 4 گیگه از دوستان کسی امتحان کرده بگن

واقعا برای ea متاسفم با این بازی افتضاح :|
کمپین بازی واقعا فاجعه س
داستان افتضاح . گیم پلی معمولی .هوش مصنوعی در حد باقالی. تکسچرها دیر لود میشه و بازی پره باگه :|

البته مولتی پلیر بازی خوبه.به خصوص سروراش که عالی ان

حالا دارم میفهمم چیو داشتم از دست میدادم بازی واقعا محشر کرده بتل فیلد اینبار این بهترین نسخه ای که تا حالا از بتل فیلد دیدم

هیییییی هااااا

Last edited by a moderator:
آقا من این روشه که مال اسلیم 4 گیگ
هست رو انجام دادم ولی وقتی می خواد بره تو بازی دوباره می گه باید نصبش کنی
کسی می دونه کمک کنه ؟
در ضمن کسی می دونه قیمت هارد ایکس باکس چنده که به کنسول اسلیم بخوره؟

خدایی خیلی بازی رو کوبوندن و نظرات جوری بود که فکر میکردیم با یه بازی افتضاح طرفیم ولی اصلا اینطور نبود.بازی با هیجان بالا شروع میشه ولی متاسفانه به مرور ضعیف میشه.
باگ که خیلی داشت ولی سعی کردم بهش توجه نکنم تا بیشتر از بازی لذت ببرم.هوش مصنوعی هم روی مخ بود و حرفی درموردش نیست.ولی گیم پلی ـش خیلی حال داد بهم و خیلی خوب بود.صداگذاری هم حرف نداشت و بهترین بخش بازی بود.داستان هم من از اون دسته ـم که به نظرم بازی اکشن نیازی به داستان نداره:مولتی هم هنوز امتحان نکردم ولی شک ندارم محشره.
در کل دوستان امتحان این بازی تجربه ی بدی نیست چون بعضی جاها فوق العاده آدرنالین رو میبره بالا:d

اسپویل شدید آخر بازی، اگر تمام نکردید باز نکنید.

در صحنه آخر بازی که باید بمب رو به یکی بدیم من دادم بهIrish، حالا اگر به جای اون به Hanna میدادیم چی میشد؟ آخر دیگه ای داشت؟

اقا من اینو نصب میکنم هر دو دی وی دی رو قبل اینکه داخل بازی بشه میگه دو گیگ از فضای هارد رو لازم دارم برای چی بعد هارد دستگاه رو انتخاب میکنم
مینویسه وارنینگ بعد میاد صفحه اصلی ایکس باکس میشه یکی کمک کنه

اسپویل شدید آخر بازی، اگر تمام نکردید باز نکنید.

در صحنه آخر بازی که باید بمب رو به یکی بدیم من دادم بهIrish، حالا اگر به جای اون به Hanna میدادیم چی میشد؟ آخر دیگه ای داشت؟

کلا سه تا پایان داشت ! یکی دیگشم این بود که اینقدر صبر میکردی تا اون کشتی پشت سری منفجر بشه !
متاسفانه اون یکی سوالتو نمیدونم ! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or