K kurt2011 کاربر سایت Aug 31, 2014 #331 سلام داداش من 3 تا بازی ال تی 3 برای ایکس باکس میخوام اگه داری یا میدونی کی داره ممنون میشم من تهران هستم بتلفیلد 3 هر دو دیسک . کال اف دیوتی مدرن وایفر2 بلک اپس 1 هر کی داره یا میدونه پیام خصوصی بده بم
سلام داداش من 3 تا بازی ال تی 3 برای ایکس باکس میخوام اگه داری یا میدونی کی داره ممنون میشم من تهران هستم بتلفیلد 3 هر دو دیسک . کال اف دیوتی مدرن وایفر2 بلک اپس 1 هر کی داره یا میدونه پیام خصوصی بده بم
cpt mc t4vish کاربر سایت Sep 23, 2014 #333 درود دوستان اگه کسی پایه بود من هستم لول من هم 130 هستم اگه خاصتیت ادد ام کنید:d
saman98 کاربر سایت Sep 23, 2014 #334 اين قدر بازيش مسخره و رو مخ بود كه تو همون مرحله هاي اول پاكش كردم انداختم كنار !!! سينگل واقعا فاجعه .... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
اين قدر بازيش مسخره و رو مخ بود كه تو همون مرحله هاي اول پاكش كردم انداختم كنار !!! سينگل واقعا فاجعه .... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
cpt mc t4vish کاربر سایت Sep 24, 2014 #335 نوشته شده توسط saman98: اين قدر بازيش مسخره و رو مخ بود كه تو همون مرحله هاي اول پاكش كردم انداختم كنار !!! سينگل واقعا فاجعه .... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk بیشتر... عزیز bf4 رو برای مولتی پلیرش بازی میکنن نه سینگل پلیر اون که 4 ساعته میشه روی hard تمومش کرد!!!
نوشته شده توسط saman98: اين قدر بازيش مسخره و رو مخ بود كه تو همون مرحله هاي اول پاكش كردم انداختم كنار !!! سينگل واقعا فاجعه .... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk بیشتر... عزیز bf4 رو برای مولتی پلیرش بازی میکنن نه سینگل پلیر اون که 4 ساعته میشه روی hard تمومش کرد!!!
saman98 کاربر سایت Sep 24, 2014 #336 نوشته شده توسط cpt mc t4vish: عزیز bf4 رو برای مولتی پلیرش بازی میکنن نه سینگل پلیر اون که 4 ساعته میشه روی hard تمومش کرد!!! بیشتر... ميدونم ولي من نت درست حسابي ندارم كه انلاين بزنم واسه هميم سينگل رو باري كردم
نوشته شده توسط cpt mc t4vish: عزیز bf4 رو برای مولتی پلیرش بازی میکنن نه سینگل پلیر اون که 4 ساعته میشه روی hard تمومش کرد!!! بیشتر... ميدونم ولي من نت درست حسابي ندارم كه انلاين بزنم واسه هميم سينگل رو باري كردم