اقا خدایی من عاشق بتل هستم اما این 1جوری بودباگ که بینهایت. . .اما هوش مصنوعی چرا همچین بود؟افراد خودی انگار روح بودن!!دشمن کنار یار خودی irish سنگر گرفته بود یار خودی داشت دیوار سمت چپشو با تیر میزدخدایی بتل 3 خیلی بهتر بود
چقدر باگ داره این بازی.هر چی میری جلوتر باگ ها بیشتر میشن.تخریب پذیری هم واقعا عجیبه.یک ساختمونو میزنی رو سر دشمن خراب میکنی.بعد ولی هیچ کارش نمیشه .کلا به نظر من باید چند ماه بیشتر روی این مشکلات کار میکردن تا باگ های بازی کمتر باشه
تو مرحله 5 فکر کنم.که محیط برفی داره.هوش مصنوعی بازی واقعا فاجع بود.کلا یارای خودی و دشمن کنار هم کاور گرفته بودن.
بخش داستانی فوق العاده جذاب و نفس گیره.تا حالا هیچ بتلفیلدی همچین کمپین توپی نداشت.
به نظرم باید مدال بهترین صداگراری این نسل رو به این بازی بدن.واقعا بازی رو لذت بخش کرده.
طراحی محیط ها عالی کار شده.
در کل عالیه.
بخش مولتی هم یکم باهاش غریبم ولی بازم لذت بخشه.
نوش جون همه ی بتل بازها
یکم جو الکی بد نیست؟!
کمپین بازی خیلی خیلی بهتر از BF3 هست و فوق العاده هم تخریب پذیریش یاد آور Bad Company 2 ـه.
باگ فوق العاده زیاد داره متاسفانه.
طراحی اسلحه اصلا جالب نیست ولی گرافیک اجسام و سطح زمین فوق العاده بالاست. صورت ها هم انصافا عالی از آب در اومده!
صدا گذاری هم واقعا عالی ـه! همون طور که قبلا گفتم افکت آتش و انفجار اصلا جالب نیست ولی همین صدا گذاری فوق العادش باعث میشه هر بشکه ای میبینم به خاطر شنیدن صدای انفجار بهش تیراندازی کنم
هوش مصنوعی متاسفانه روی درجه Hard هم چنگی به دل نمیزنه و خیلی میتونست بهتر باشه.
بخش مولتی بسیار جذاب و زیباست ولی گرافیکش خیلی سطح پایین تری نسبت به بخش سینگل داره.
بازی در این حد هم بد نیست که دوستان اعتراض دارن
اگه یه سیستم صوتی خوب برای بازی با شش باند و یک تلویزیون HD داشته باشی حتما بار ها و بارها از جات بلند میشی
صدا گذاری تو این بازی من رو چند بار واقعا ترسونده یدونش که هیمن الآن یادم میاد :
همون راه رو هایی بود که باید میرفتی و جینگ(شخصیت چینی مامور cia) رو نجات بدی سر پیچ آخر وقتی کله شما از دیوار میاد بیرون یه دفعه انفجاری رخ میده که واقعا ناگهانیه برق از کله آدم میپرونه