Battlefield 4 | Xbox 360

آقا به نظر من بازی واقعا خیلی خراب از آب دراومده
من حدود 1 ساعت از بازی رو رفتم به تعداد زیادی باگ برخوردم:wallbash:
اس داستان اصلا خوشم نیومد
گیم پلی هم مثل نسخه های قبلیه دیگه
در کل اصلا راضی نیستم آقا، چه خوبه پول مفت نمیدیم واسه بازی حالا :pepsi:

مولتی بازی هم خیلی باگ داره لامصب . بعضی مواقع تو لودینگ بازی فریز میشه . افت فریم هم وحشتناک میشه وقتی جمعیت تو مپ زیاد میشه . بعضی مواقع زیر 20 میاد . یه اپدیت 113 مگی هم اومده که هنوز نصب نکردم .
ولی جدا از این موارد مولتی bf شاهکاره خداییش هیچ بازی به گرد پاش هم نمیرسه .

دوستان حالا ما که xbox 360 فت داریم و هارد اینترتال هم نداریم چیکار باید کنیم با این اچ دی پک مسخره؟؟؟
هیچ راهی نداره بشه رو فلش یا هارد اکسترنال چیزی بتونیم این بازیرو انجام بدیم !!! بدجور حال مارو گرفتن!!!
لطفا اگه کسی راهی میدونه که هر چیز دیگه مارو هم در جریان بذاره، حیفه نتونیم بازی کنیم:(

آقا فکر کنم آخر بازی برای من باگ زد :))

خیلی خفن بود :)) اول صبر کردم Valkyrie منفجر شه، قشنگ هم معلوم بود اونی که رفته پایین زنده مونده، بعدش Hanna مونولوگ می گه و Garrison هم صداش می یاد یعنی زنده است :)) از اخر هم اچیومنت منفجر کردن Valkyrie و Warship چَنگ ـو باهم تو یه دور گرفتم :))

یعنی اگه نسخه کنسولی بازی اینقدر Ride باشه من واقعا نگران Mirror's Edge 2ـم.

دوستان کسی با مولتی بازی مشکل نداره ؟ امروز سرورها کلان به فنا رفته . اپدیت هم نصب کردم نمیدونم چرا تمام اصلحه هایی که آزاد کرده بودم پریده .
لعنت به تو EA

آخرین ویرایش:
اونایی که ایکس باکس 4 گیگ دارن hd content رو رو فلش نصب کنن بعد برن داخل بازی چون این 2 گیگ اجباری باید روی هارد خود ایکس باکس انجام میشد

راهي هست كه هارد اسليم رو به كامپيوتر وصل كرد؟

یه سوال:
اون مرحاه که توی دریا باید برسیم به ناو valkiry من هرچی میرم نمیرسه.چکار باید کرد؟از این قایقها(helo)هارو که میزنم یهو کنسول جام میکنه و باید خموش و روشن کرد حتما

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or