Battlefield 4 | Xbox 360

سوال تو مرحله سه من هر چی با قایق گاز میدم تا به ناو برسم آخر مرحله اصلا فاصلم با ناوه کم نمیشه اونم همینطور میره من یک ساعت دنبالشم بش نمیرسم. کار خاصی باید بکنیم؟ لطفا راهنمایی بکنین...

دوستان هی گفتند دیسک اول مولتی , دیسک دوم سینگل , ال و بل و جیمبل . کسی نگفت نصب اچ دی اجباریه . ما هم رفتیم تو سایت تک دیسک گذاشتیم , دیشب تست کردیم دیدیم اچ دی اجباریه !!

الان کلی سفارش تک دیسک داریم :|

سوال تو مرحله سه من هر چی با قایق گاز میدم تا به ناو برسم آخر مرحله اصلا فاصلم با ناوه کم نمیشه اونم همینطور میره من یک ساعت دنبالشم بش نمیرسم. کار خاصی باید بکنیم؟ لطفا راهنمایی بکنین...
باید بری داخلش :d
باو این دیگه چه بتلدفیلدی بود :d
چقدر باگ داره. گرافیکش نسب به 3 خیلی داغونه بی دلیل نیست نصب پچ اه دی بازی رو اجباری کردن :d
هوش مصونی هم که قربونش برم یارو داشت یه پنج دقیقه ای هانا رو از پشت تو فاصله یک متری با ویچستر میزد از آخرم این بنده خدا هانا متوجه نشد داره تیر میخوره :d
خودمم فن بتلم خراب نشین رو سرم:d

باید بری داخلش
میدونم! مسئله این بود که همش 100 متری با ناوه فاصله داشتم! اما فهمیدم باید چیکار کرد! من قایقای چینی رو باید میزدم و میرفتم دنبال ناوه اما قایقا رو ول میکردم و میرفتم و اونا هم جا میموندن! اما وایسادم قایقا رو زدم اونوقت رسیدم بش و مشکلم حل شد!

دوستان هی گفتند دیسک اول مولتی , دیسک دوم سینگل , ال و بل و جیمبل . کسی نگفت نصب اچ دی اجباریه . ما هم رفتیم تو سایت تک دیسک گذاشتیم , دیشب تست کردیم دیدیم اچ دی اجباریه !!

الان کلی سفارش تک دیسک داریم :|

داداش یک نگاه به 2 صفحه قبل بنداز.:دی

واقعا EA پیش خودش چی فکر کرده نصب HD Pack اجباری گذاشته :| من که هارد ندارم و البته مهم تر پول ! چکار باید بکنم ؟! حداقل میذاشت روی فلش یا هارد اکسترنال هم نصب کنیم !

سلام ایکس باکس من هارد نداره از یکی پرسیدم گفتن میتونی هارد 20 گیگ بخری و اچ دی پک رو نصب کنی جریانش چطوریاست کسی میدونه؟

جزئیات نداره!
یه هارد میخری میندازی رو کنسول و نصب میکنی
البته بستگی به کنسولت هم داره چون هارد 20 فقط برای فت ها هست و رو اسلیم 250 داره و 320

دوستان دستگاه من جی تک بازی رو نصب کردم ولی تا میرم تو بازی و گزینه اول برایه بازی میزنم میره تو لودینگ اون قسمت سمت راست بالا هی پر و خال میشه ولی تو بازی نمیره چکار کنم چطور نصب کنم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or