Battlefield 4 | PSN

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان چجوری بازی میکنید من هرکاری میکنم تو TDM آخر بازی لاست کانکشن میده :( قبلا ساعتها بازی میکردم مشکلی نداشت الان 10دقیقه بازی میکنم اینجوری میشه ! راهی چیزی هست ؟

دوستان چجوری بازی میکنید من هرکاری میکنم تو TDM آخر بازی لاست کانکشن میده :( قبلا ساعتها بازی میکردم مشکلی نداشت الان 10دقیقه بازی میکنم اینجوری میشه ! راهی چیزی هست ؟
به گفته دوستان Battlefield 4 Multiplayer | PC [پست اول خوانده شود] مشکل از ارتباطات زیر ساخت داخل کشوره!مشکل Time out شدن پورت های UDP روی ip کاربر گذاشتن.. یعنی تایمر داره یخورده که بازی میکنی dc میشه:|
روی FIfa هم همین مشکل هست.. کاری ام نمیشه کرد باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!

اقا شما با چه سرعت نتی و از کدوم ISP اینترنت گرفتین که میتونین بتل بزنین ؟
با 256 مخابرات میشه زد ؟

بله من خودم دارم می زنم

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

دوستان به نطرتون سرور ها خالی نشدن؟

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

Last edited by a moderator:
سلام این قضیه پریمیوم بتل چیه چجوری میشه پریمیوم شد؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن من همه دوستانیو که id داده بودنو اد کردم هیچکی اکسپت نکرددددد

سلام این قضیه پریمیوم بتل چیه چجوری میشه پریمیوم شد؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن من همه دوستانیو که id داده بودنو اد کردم هیچکی اکسپت نکرددددد

پرمیموم مثل یه حالت ویژه داره
میتونی :
2 هفته زود تر به همه ایتم ها دسترسی داری مثل map و ....
تمام dlc هایی رو که میاد رو میتونی دانلود کنی
یه سروی بتل پک هارو داره
قیمت پرمیوم هم 49 $ هست
واسه خریدشم اول والتتو 50$ دلار شارژ میکنی بعد میری تو خوده بازی اونجا که زده پرمیوم میزنی و میخری و لذت میبری

دوستان خواهشا کمک کنید من نمیتونم آنلاین بشم...هم اکانت EA هم PSN همه چی جور کردمو وارد شدم PLUS هم دارم لطفااا یکی کمک کنه پیام میده وقتی مولتی میزنم میگه باید EA و PLAY STORE وارد شدی....خوب شدم.....کمک!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or