10ve h3r ! کاربر سایت Feb 28, 2014 #50 دوستان واسه خرید پرمیوم بتل 4 باید کریو شیر کنیم یا نمیخواد؟؟؟؟؟؟
ARTiCiX کاربر سایت Feb 28, 2014 #51 نوشته شده توسط 10ve h3r !: دوستان واسه خرید پرمیوم بتل 4 باید کریو شیر کنیم یا نمیخواد؟؟؟؟؟؟ بیشتر... نه عزیز لازم نیست ..
نوشته شده توسط 10ve h3r !: دوستان واسه خرید پرمیوم بتل 4 باید کریو شیر کنیم یا نمیخواد؟؟؟؟؟؟ بیشتر... نه عزیز لازم نیست ..
amirreza 47 کاربر سایت Mar 13, 2014 #53 ببخشيد اگه من بخوام 64 نفره بازي كنم بايد چكار كنم؟ يك سوال ديگه second assault مجاني هست؟
mohamada کاربر سایت Mar 13, 2014 #54 نوشته شده توسط amirreza 47: ببخشيد اگه من بخوام 64 نفره بازي كنم بايد چكار كنم؟ يك سوال ديگه second assault مجاني هست؟ بیشتر... اکثر سرورا 64 نفرن ولی واسه اطمینان خاطر از سرور بروزر استفاده کن نه یا باید پرمیوم شی یا باید جداگانه بخریش که پرمیوم به صرفه تره شامل همه دی ال سی ها میشه
نوشته شده توسط amirreza 47: ببخشيد اگه من بخوام 64 نفره بازي كنم بايد چكار كنم؟ يك سوال ديگه second assault مجاني هست؟ بیشتر... اکثر سرورا 64 نفرن ولی واسه اطمینان خاطر از سرور بروزر استفاده کن نه یا باید پرمیوم شی یا باید جداگانه بخریش که پرمیوم به صرفه تره شامل همه دی ال سی ها میشه
P payam210 کاربر سایت Mar 14, 2014 #55 دوستان من یه سوال داشتم شما چطوری اکانت psn خودتونو شارژ کردین ؟
Behnam_JuV کاربر سایت Mar 22, 2014 #58 سلام دوستان خفن پاییه بتلفیلد هستم و دنبال پایه هم میگردم که باهم لول آپ کنیم اینم آی دی من : BeHi-daGameGod 18 نفرو ازین تاپیک میخام ادد کنم آماده باشید
سلام دوستان خفن پاییه بتلفیلد هستم و دنبال پایه هم میگردم که باهم لول آپ کنیم اینم آی دی من : BeHi-daGameGod 18 نفرو ازین تاپیک میخام ادد کنم آماده باشید
P payam210 کاربر سایت Mar 28, 2014 #59 منم ادد کنین psn id : payam-gamer اگه کسی از بندر عباس هست حتما ادد کنه :d