Battlefield 4 | PSN

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Double XP event for ‪#‎BF4‬ Premium members this weekend. Rank up faster, starting January 25 at 2AM PDT / 10AM UTC.
Learn more about Premium

خیلی این کارشون کثافت گونه است،(البته من پریمیوم رو گرفتم به نفعم میشه) ولی وقتی این سیستم رو راه میندازن یه جورایی دارن بیش از حد Advantage میدن به اونایی که پول بیشتر دارن....طرف میتونه (مثل من توی این بازی)N00b باشه ولی سریعتر از یه بازیکن به مراتب حرفه ای تر رنک آپ کنه، که کلا Point وجود سیستم رنکینگ رو از بین میبره.

خیلی این کارشون کثافت گونه است،(البته من پریمیوم رو گرفتم به نفعم میشه) ولی وقتی این سیستم رو راه میندازن یه جورایی دارن بیش از حد Advantage میدن به اونایی که پول بیشتر دارن....طرف میتونه (مثل من توی این بازی)N00b باشه ولی سریعتر از یه بازیکن به مراتب حرفه ای تر رنک آپ کنه، که کلا Point وجود سیستم رنکینگ رو از بین میبره.
اگر BF3 بود اين حرفت درست بود اما اين همينجوري كيلويي رنكمون عوض ميشه.پس زيادم فرق نداره:dهمشم ١١٥تاس همه زود ميرسن.

اگر BF3 بود اين حرفت درست بود اما اين همينجوري كيلويي رنكمون عوض ميشه.پس زيادم فرق نداره:d

این اولین Battlefield هستش که من بازی میکنم! یعنی 3 از این هم سخت تر level up میشد؟ چه خوب:d
پشیمون شدم نخریده بودمش الان که این رو گفتی.

این اولین Battlefield هستش که من بازی میکنم! یعنی 3 از این هم سخت تر level up میشد؟ چه خوب:d
پشیمون شدم نخریده بودمش الان که این رو گفتی.
سخت ترينش BFBC2 بود كه واقعا به خود بازيكن بستگي داشت و الكي هم امتياز نميداد حتي يادمه بعده چندين ماه تعداد كمي رنك ٥٠ توي ليدربورد وجود داشت چون سخت بود ،مثلا خودم من با لول ٤٥ جزو ١٠٠٠ تاي اول بودم :d سرويس شدم تا ٥٠ بشم:d ولي جذاب بود .فكر كنم ٤٠٠ ساعتي طول كشيد.
بعدش كه BF3 اومد اسون تر شده بود ولي هم رنك زياد تري داشت ٤٠٠-٥٠٠ ساعتي طول ميكشيد رنك ها تموم بشه.
الان بتل٤ فكر كنم ٢٠٠-٢٥٠ نهايت باشه

سخت ترينش BFBC2 بود كه واقعا به خود بازيكن بستگي داشت و الكي هم امتياز نميداد حتي يادمه بعده چندين ماه تعداد كمي رنك ٥٠ توي ليدربورد وجود داشت چون سخت بود ،مثلا خودم من با لول ٤٥ جزو ١٠٠٠ تاي اول بودم :d سرويس شدم تا ٥٠ بشم:d ولي جذاب بود .فكر كنم ٤٠٠ ساعتي طول كشيد.
بعدش كه BF3 اومد اسون تر شده بود ولي هم رنك زياد تري داشت ٤٠٠-٥٠٠ ساعتي طول ميكشيد رنك ها تموم بشه.
الان بتل٤ فكر كنم ٢٠٠-٢٥٠ نهايت باشه
20 ساعت بازی کنی فکر کنم بتونی نصفه ی اوله رنماش ر بگیری:dیاد bf3 به خیر/:)

سلام یک سوالی
من میدونم مشکل سرعت توی 64 نفره هستش ولی توی مد های دیگه TDM یا بازی ها 32 نفره یا 20 نفره هم مشکلی از سرعت هستش ؟

سلام
توی ۶۴ نفری که مشکل هست ولی مدهای دیگه tdm خوبه ولی توی ۳۲ نفری بازم لگ داره از یه طرفی هم مشکل لگ هاش از خود بازی هم هست چون بتل ۳ اینجوری نیستو لگ نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or