Battlefield 4 | PSN

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
این مشکل lag و ,bug و اینترنت و ... حل شدش من بازی رو بگیرم ؟ چون فقط برای انلاینش دارم میگیرم

- - -ویرایش - - -

سلام
این مشکل lag و ,bug و اینترنت و ... حل شدش من بازی رو بگیرم ؟ چون فقط برای انلاینش دارم میگیرم

پچ جدید تازه دیروز اومده بود، هنوز نمیشه گفت حل شد یا نه، امروز صبح من اصلا مشکلی نداشتم ولی باید دید چی میشه....

- - -ویرایش - - -

مولتی بازی ساعتی چند مگ مصرف میکنه؟
با پینگ 50 و اینترنت 1 مگ میشه بدون لگ بازی کرد؟

برای Conquest که 64 نفر هستن معمولا پینگ حدود های 80-120 بدون مشکل میشه بازی کرد برای Team Death match حتی با پینگ افتضاح 180-200 هم میشه بدون مشکل بازی کرد....هروقت پینگت پایین بود وقتی از Battlelog پینگ گرفتی بشین Team Deathmatch یا بقیه Mode های سبکتر بازی کن.

سیو که میشه ولی بعد سیو میپره ، هنوز هم این مشکل پا برجاست 8-|

واسه حلش در حالت آنلاین سیو بازی رو پاک کنید بعد 1بار ساین اوت ساین این کنیدمجددا بیاین تو بازی (آنلاین)بعد بازی رو تا چک پوینت اول برین جلو از بازی بیاین بیرون (ساین اوت نکنید)مجددا وارد بازی بشین اگه رسیوم نداشت که مجددا این پروسه رو انجام بدین.اگه رسیوم داشت که دیگه نمیپره(بقیه بازی رو هم در حالت آنلاین انجام بدین(این مشکل به بتل لاگ بر میگرده))

واسه حلش در حالت آنلاین سیو بازی رو پاک کنید بعد 1بار ساین اوت ساین این کنیدمجددا بیاین تو بازی (آنلاین)بعد بازی رو تا چک پوینت اول برین جلو از بازی بیاین بیرون (ساین اوت نکنید)مجددا وارد بازی بشین اگه رسیوم نداشت که مجددا این پروسه رو انجام بدین.اگه رسیوم داشت که دیگه نمیپره(بقیه بازی رو هم در حالت آنلاین انجام بدین(این مشکل به بتل لاگ بر میگرده))
ارتباطی به بتل لاگ نداره پس چرا BF3 چنین مشکلی نداشت ، من دو بار Campagin بازی رو رفتم آنلاین هم بودم ولی باز سیوم به بخار تبدیل شد ! :d

سلام من bf4 ساین این میکنم اولین باره ... ولی تو بازی میگه : creat EA account,, بعد ایمیل میدم هر بسوردی میدم میگه اینولید.. هم بس ایمیل هم بس psid .. چه بسوردی باید داد ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or