Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو توی Store همون اکانتی که بازیو گرفتی توی پیج Battlefield 4 ببین نیست؟

سالبر جان بايد بدم دوستم بره ببينه :d
الانه هم در اينجا دوستان رده بالاي اينترنت ورداشتن يه كاري كردن كه چند هفته است نميشه رفت داخل استور !!!
حالا اگر پيدا نشه مجبورم بش بگم بره داخل استور خود بازي رو ببينه !

ولي قبلا" گفته بودن كدش رو با مسيج از طريق PSN مي فرستن !

دوستان همه فن حریف کمک کنن :دی
ما گیم پد pc رو وصل کردیم که بازی بکنیم :دی ( چون دسته پی اس 3 ـیم یکم قاطی کرده )
حقیقتا جای r1 l1 برای تیر ونشونه با l1 l2 عوض شده ! مثلث هم اصلا انگار کار نمیکنه که اسلحه رو عوض کنم ! ( با پی سی تست کردم سالمن همه دکمه ها حتی تو xmb هم همشون کار میکنند به درستی :دی )
میخوام بدونم کار خاصی باید بکنم ؟ چون همچنان رو صفحه نوشته shoot with R1 ولی باید R2 رو بزنی :دی
لطفا جواب بدید :دی

^ جو نده محسن :d منظورت همون فیکس کردن "Kill Trading" هست دیگه !؟ الان هم می‌شه رودرور کشت ولی سخت تر شده، دیگه اونطور نیست که طرف راحت بزنه لهت کنه ! :d
جو ندادم علی جان چیزی رو که دیدم گفتم گرچه این چیزا با نت ذغالی ما طبیعیه ولی نه دیگه به این شکل که تا دشمن نگاهمون کنه سریع کشته بشیم قبلا لگ رو میتونستیم تا حدودی با سرعت عمل بیشتر کاری کنیم که کمتر اذیتمون کنه ولی الان با این آپدیت هر چقدر هم که سریع باشیم باز دشمن یک قدم از ما جلوتره و خیلی راحتتر از قبل میتونه دخلمون رو بیاره مگه اینکه طرف جونش خیلی کم باشه یا اینکه پینگش نسبت به ما افتضاحتر باشه البته این یک مورد آخری وجود خارجی نداره:d
راستی صبح که اومدی جوین من شدی زود رفتی میخواستم یه چیز جالب نشونت بدم قضیه از این قرار بود که من توی مپ Flood Zone روی پل سمت فلگ C بودم و همین که از پل پریدم پایین بیام کمک تو یهو دید کارکترم رفت زیر زمین موند ولی کارکترم روی زمین بود و از زیر داشتم تو و خودم رو میدیدم یعنی خدائیش آپدیتهای دایس آخر شاهکاره میاد یه چیزی رو درست کنه میزنه بقیه چیزا رو خراب میکنه

راستی صبح که اومدی جوین من شدی زود رفتی میخواستم یه چیز جالب نشونت بدم قضیه از این قرار بود که من توی مپ Flood Zone روی پل سمت فلگ C بودم و همین که از پل پریدم پایین بیام کمک تو یهو دید کارکترم رفت زیر زمین موند ولی کارکترم روی زمین بود و از زیر داشتم تو و خودم رو میدیدم یعنی خدائیش آپدیتهای دایس آخر شاهکاره میاد یه چیزی رو درست کنه میزنه بقیه چیزا رو خراب میکنه
lol :d

عمیقا حس می‌کنم این آپدیت آخری به‌جا اینکه بازی رو بهتر کنه، بدتر کرده جدیدا یه باگ ها و مشکلاتی میبینم که قبلا نبوده ! :|

سالبر جان بايد بدم دوستم بره ببينه :d
الانه هم در اينجا دوستان رده بالاي اينترنت ورداشتن يه كاري كردن كه چند هفته است نميشه رفت داخل استور !!!
حالا اگر پيدا نشه مجبورم بش بگم بره داخل استور خود بازي رو ببينه !

ولي قبلا" گفته بودن كدش رو با مسيج از طريق PSN مي فرستن !
با PC برو STOR از اونجا سرچ بزن میاره برات من اون شکلی گرفتم

ما گیم پد pc رو وصل کردیم که بازی بکنیم :دی ( چون دسته پی اس 3 ـیم یکم قاطی کرده )
حقیقتا جای r1 l1 برای تیر ونشونه با l1 l2 عوض شده ! مثلث هم اصلا انگار کار نمیکنه که اسلحه رو عوض کنم ! ( با پی سی تست کردم سالمن همه دکمه ها حتی تو xmb هم همشون کار میکنند به درستی :دی )
میخوام بدونم کار خاصی باید بکنم ؟ چون همچنان رو صفحه نوشته shoot with R1 ولی باید R2 رو بزنی :دی
همینه عزیز توی fifa هم همین مشکل هست مشکل از دسته نیست از بازیه که درست شناسایی نمیکنه
تنها راه درست کردنش هم تنظیم دکمه هاست که نمیدونم bf4 داره یا نه :d

دسته اصلی که گفتی قاطی داره نکنه اونجوریه که وقتی L3 رو فشار میدی یهو همه دکمه ها با هم کار میکنن؟؟درسته؟؟
اگه آره که دسته رو باز کن(اوه اوه شروین تعمیر کار میشود:d:p)بعد زیر برد دسته(اون مدار های دکمه ها (که هموشون به یه قسمت متصل میشن ،)پشت اونو به اندازه خودش با دسمال کلنسک:dبزار ردیف میشه.بعد برو حالشو ببر:d

دسته اصلی که گفتی قاطی داره نکنه اونجوریه که وقتی L3 رو فشار میدی یهو همه دکمه ها با هم کار میکنن؟؟درسته؟؟
اگه آره که دسته رو باز کن(اوه اوه شروین تعمیر کار میشود:d:p)بعد زیر برد دسته(اون مدار های دکمه ها (که هموشون به یه قسمت متصل میشن ،)پشت اونو به اندازه خودش با دسمال کلنسک:dبزار ردیف میشه.بعد برو حالشو ببر:d
اگرم خواستی تمیز تر بشه چسب دو طرفه بزن :d خودمم سر 2 تا دستم همین بلا اومد :d

آقا این چنتا آپدیتی که اومد,یه سری مشکلاتو حل کرد ولی تعداد فریزها خیلی زیاد شده!دهن دستگاه سرویس شد اینقدر خاموش روشن کردم:|
برا شما هم این جوری شده؟
یعنی هر روز دارم بیشتر مطمئن میشم کیلزونو بجای این برا ps4 بگیرم.

آقا این چنتا آپدیتی که اومد,یه سری مشکلاتو حل کرد ولی تعداد فریزها خیلی زیاد شده!دهن دستگاه سرویس شد اینقدر خاموش روشن کردم:|
برا شما هم این جوری شده؟
یعنی هر روز دارم بیشتر مطمئن میشم کیلزونو بجای این برا ps4 بگیرم.
چند تا نکته راجع به این آپدیت آخری من متوجه شدم !:
1. هر دفعه میخوام از بازی خارج بشم کنسول ریست میشه !
2. زمان Respawn Delay نسبت به قبل بیشتر شده که این خیلی رو اعصابه مخصوصا تو TDM
3. بعد از Revive شدن در صورت Accept کردن اون نوار Accept یا Redeploy هون پاین از بین نمیره و همینطور اونجا میمونه تا دوباره بمیرید !
4. بعضی مواقع وقتی از کنار هم‌تیمی که تازه مرده رد میشم به صورت تمام اتوماتیک حتی اگه حواس من بهش نباشه خوده بازی Defibrillator رو میاره و اتوماتیک هدف میگیره و اتوماتیک هم‌تیمی رو Revive میکنه، من در تمام این پروسه می‌تونم دسته رو بزارم زمین :eek: ! == یعنی این یکی دیگه نو برشه ! فک کن وسط تیر‌اندازی یهو این برمیگرده طرف رو Revive کنه

و چند تا چیز ریز‌ و درشت دیگه !

فعلا باید منتظر آپدیت های بعدی بود !

چند تا نکته راجع به این آپدیت آخری من متوجه شدم !:
1. هر دفعه میخوام از بازی خارج بشم کنسول ریست میشه !
2. زمان Respawn Delay نسبت به قبل بیشتر شده که این خیلی رو اعصابه مخصوصا تو TDM
3. بعد از Revive شدن در صورت Accept کردن اون نوار Accept یا Redeploy هون پاین از بین نمیره و همینطور اونجا میمونه تا دوباره بمیرید !
4. بعضی مواقع وقتی از کنار هم‌تیمی که تازه مرده رد میشم به صورت تمام اتوماتیک حتی اگه حواس من بهش نباشه خوده بازی Defibrillator رو میاره و اتوماتیک هدف میگیره و اتوماتیک هم‌تیمی رو Revive میکنه، من در تمام این پروسه می‌تونم دسته رو بزارم زمین :eek: ! == یعنی این یکی دیگه نو برشه ! فک کن وسط تیر‌اندازی یهو این برمیگرده طرف رو Revive کنه

و چند تا چیز ریز‌ و درشت دیگه !

فعلا باید منتظر آپدیت های بعدی بود !
كلا بيخيالش بشيد :d من ١ ماه هست بازي نكردم:)) نسخه الفا رو ريليز كردن ما هم تستريم :d

فقط میدونم بعد آپدیت تا حالا خودم کنسول رو دستی نتونستم خاموش کنم و خودش فیریز میکنه و با دکمه پاور خاموش میکنم :d
دیگه تصمیم گرفتم هر چقدر میخوام بازی های دیگه رو بازی کنم موقعی که خسته شدم و خواستم کنسول رو خاموش کنم برم Bf4 رو اجرا کنم فیریز که کرد خاموش کنم :d

ما كه ديگه نيستيم ولي از خداي بزرگ براي شما طلب صبر مي نماييم :|:d

اقا يه سوال مهم الان با اين اوضاع كه سر مسئله KILL TRADE داشتن ، كشتن سخت تر نشده ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or