Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی واقعا مسخره ترین استدلال جهان رو کردی محسن!!!!
بخش سینگل از این بهتر نمیشه!؟!! این حرف رو از کجات دراوردی مرد مومن:d
گرافیک رو که 100 در 100 عالی بود ولی ایا همه چی گرافیکه؟!!!
بازی کاملا COD هست و همه میدونیم که دایس برای اینکه بازیکنای COD رو بکشه اینور اومده بازی رو به ... داده و از این طرف بیشتر طرفدارای خودشو از دست داده و یا ناراضی کرده.
و این خودش بزرگ ترین بی احترامی به طرفدارای بتل هست! ( هر چند الان همه دارن بازیش میکنن:| )
گیم پلی بازی دیگه اون حالت سنگین و درگیر کننده رو نداره و مثل COD بی روح و سطحی شده!
من رویه یه سیستم HIGH END بازی رو بازی میکردم اما متاسفانه چیزی جز گرافیک نظرم رو جلب نکرد...
در کل بازی در سطح نسبتا متوسط قرار داره (نسبت به پیشرفت های بتل 3 در زمان خودش ) ولی به هیچ عنوان بازی عالی که هیچ خوب هم نیست...
رسما شات گان رو گذاشتي روي مغز من!:d
بتلفيلد٣ بدون شك يك بازي تكرار نشدني هست و از لحاظ گيم پلي بي نظير..
منتها بتل٤ از لحاظ گيم پلي و شوتينگ دقيقا شده مدال افتخار و به خاطر همين ازش خوشم اومده مگر نه موقعي كه بتا رو بازي كردم، از شدت خشم مي خواستم ps3 رو از وسط نصف كنم!:|
حالا كه از يك بازي خوشمون اومده، همتون شات گان رو گذاشتيد بر روي مخ بنده! اصلا COD:Ghost ، بهترين بازي دنيا ، Goty قرن ، masterpiece زمانه ، شاهكار گيمينگ، نهايت هنر بشريت.. !:d
مولتي بازي روي ps3 مثل سفر هاي علمي با خانم گريزل مي مونه! از بس مپ بزرگه، واسه خودم قدم مي زنم، به آسمون خيره ميشم و أكوسيستم طبيعت رو تماشا مي كنم! هر از گاهي يك بنده خدايي مي خوره به مسير ما و به أبديت مي فرستمش! مد هاي غير از conquest شده دقيقا cod! مد دزديدن بمب و خنثي كردنش رو بازي كردم، يعني فيلم كمدي به تمام معنا بود! Dice شوخيش گرفته با ما!:d

کد چاینا رایزینگ من کار نمی کنه :( چه کنم ؟
به ساپورت EA پيام بده، هم كد رو ميده هم ماچ اضافه!:d

آخرین ویرایش:
الان همه دوباره T-Rex و Magledon هستند توی مپ های Paracel Storm و Rogue Transmission! خیلی بامزس از وقتی یادشون اومده Dev ها یه Easter Egg جالب قرار دادند همه رفتند ببین این Event چطوری می تونن Trigger کنن...

الان همه دوباره T-Rex و Magledon هستند توی مپ های Paracel Storm و Rogue Transmission! خیلی بامزس از وقتی یادشون اومده Dev ها یه Easter Egg جالب قرار دادند همه رفتند ببین این Event چطوری می تونن Trigger کنن...

سالبر جان من هر چي كامنت ات رو خوندم نفهميدم منظورت چيه :d
يه كم كامل توضيح بده:d

سالبر جان من هر چي كامنت ات رو خوندم نفهميدم منظورت چيه :d
يه كم كامل توضيح بده:d
قبل از اینکه BF4 ریلیز بشه توی یک مصاحبه ای توی سوئد یکی از Dev ها گفتن یک یا دو اتفاق توی قسمت آنلاین گزاشتن که می تونی اونارو به کار بندازی و همه توی مپ متوجه این اتفاق میشن و یهو میگن WTF? بعد گفت که غیر از Leveloution هست. همه یادشون رفت. حالا که China Rising اومد و Dog Tag Phantom Prospect و Phantom Program اومد jackfrag یهو گفت که Phantom Prospect اسم یک کتاب هست که درباره یک لاشه کشتی قدیمی با گنجی ناشناخته کف دریاست که توسط یک Megaladon (کوسه ماقبل تاریخ) محافظت میشه. اگه اپیوزد آخر Battlefield Friends دیده باشی NooB به دوستشون تو مپ Paracel Storm میگه که از دریا بیا بیرون تا Megaladon تورو نخورده بعد میگه Dinosaur هم داره. حالا چون سازنده های BFF الان توی Dice استخدام شدند و حتی صدای Noob هم توی Launch Trailerجیغ می زد گنجونده شده بود، می گن که از این کار خبر دارن و یه جورایی یه چیزی هست. الان 2 روزه همه دارن دنبال یه T-Rex یا Megaladon می گردن. چیزایی که تونستن پیدا کنن توی مپ Rogue Transmission یه قفس بز مرده هست (Easter Egg به فیلم Jurassic Park 1 ) و کلیپ صدای نعره T-Rex توی Rogue Transmission.
یاد حرف رحیم افتادم که میگفت یه کوسه میزان که بیاد مارو بخوره داره حرفش درست درمیاد! :d

عجب :d
سالبر نگاه الان كامل گفتي خيلي هم عالي شد :d من كه ديگه نيستم :(( و گرنه كامل مي رفتيم با هم نقشه رو زير و رو مي كرديم :d

همينطوري نوب كم بود توي بتل4 حالاملت رو مياندازن دنبال نخود سياه ديگه هيشكي پرچم نمي گيره :|

عجب :d
سالبر نگاه الان كامل گفتي خيلي هم عالي شد :d من كه ديگه نيستم :(( و گرنه كامل مي رفتيم با هم نقشه رو زير و رو مي كرديم :d

همينطوري نوب كم بود توي بتل4 حالاملت رو مياندازن دنبال نخود سياه ديگه هيشكي پرچم نمي گيره :|

حالا دقت کردی اولین لایکی که تویه انجمن زدی همین پست بالایی خودت بود:d

بعد گفت که غیر از Leveloution هست. همه یادشون رفت. حالا که China Rising اومد و Dog Tag Phantom Prospect و Phantom Program اومد jackfrag یهو گفت که Phantom Prospect اسم یک کتاب هست که درباره یک لاشه کشتی قدیمی با گنجی ناشناخته کف دریاست که توسط یک Megaladon (کوسه ماقبل تاریخ) محافظت میشه
سالبر جان فک کنم درستش Megalodon باشه:d
دوستان نگران نباشید من با کسی کاری ندارم میتونید با خیال راحت گنج رو بردارید:d

اتفاقا امروز دیدم سوار هلی یک نفر شدم بردمون روی یک کشتی شکسته دور زد بعد پرید پایین
منم سری نشستم جا خلبان جمعش کردم...بش مسج دادم نوب مگه درد داری گفت نوب تویی که نیمدی تو اب =))
پس جریان این بوده :d ذهنم رو درگیر کرده بود #-o

سالبر جان فک کنم درستش Megalodon باشه:d
دوستان نگران نباشید من با کسی کاری ندارم میتونید با خیال راحت گنج رو بردارید:d
ای بابا! باشه :d
عجب
:d
سالبر نگاه الان كامل گفتي خيلي هم عالي شد
من كه ديگه نيستم
:((
و گرنه كامل مي رفتيم با هم نقشه رو زير و رو مي كرديم

همينطوري نوب كم بود توي بتل4 حالاملت رو مياندازن دنبال نخود سياه ديگه هيشكي پرچم نمي گيره
دیگه همه دست کشیدن هیچی نتونستن پیدا کنن. فقط یکی از Dice گفته بود که فقط به این دوتا مپ بسنده نکنید. شاید واسه آپدیت های بعدی دیدیم یه خبری شد.

ای بابا! باشه :d

دیگه همه دست کشیدن هیچی نتونستن پیدا کنن. فقط یکی از Dice گفته بود که فقط به این دوتا مپ بسنده نکنید. شاید واسه آپدیت های بعدی دیدیم یه خبری شد.

خود بتل3 هم easter egg هاش اسون نبود ديدن و پيدا كردنشون !
مثلا" كلاه dead space و ايزاك توي يه مغازه در بسته بود كه بايد ميزدي مي تر كونديش يا يه سري ادم برفي ها كه توي خونه هاي چوبي بودن يا گنومه ها توي البرز كه نوك كوه بودن :|

مثلا" كلاه dead space و ايزاك توي يه مغازه در بسته بود كه بايد ميزدي مي تر كونديش يا يه سري ادم برفي ها كه توي خونه هاي چوبي بودن يا گنومه ها توي البرز كه نوك كوه بودن :|
از اینا که خیلی پیدا کردن، منظورم Trigger کردن این Event هارو نتونستن پیدا کنن. توی CHina Rising که یه سری مجسمه هست که حروفی که روشون نوشته شده را توی Battlelog در Phantom Program بزنی ( باید Premium باشی) برنامه Phantom Phase 1 باز میشه که انجام دادنش یه Dog Tag میده. بقیش مال DLC های بعد هست.

این چیزایی که میگی کدوم مپ و کجاشونه؟!!
عجیبه چرا تا حالا چیزی نشنیده بودم؟!!!

از اینا که خیلی پیدا کردن، منظورم Trigger کردن این Event هارو نتونستن پیدا کنن. توی CHina Rising که یه سری مجسمه هست که حروفی که روشون نوشته شده را توی Battlelog در Phantom Program بزنی ( باید Premium باشی) برنامه Phantom Phase 1 باز میشه که انجام دادنش یه Dog Tag میده. بقیش مال DLC های بعد هست.
سری BF به خاطر اینکه میدون جنگ رو بخوبی نشون داده تونسته طرفدار داشته باشه ولی فک کنم DICE LA این بازی رو با Resident Evil اشتباه گرفته که اومده این چیزا رو توش گذاشته به نظر من اینا به جای این مسخره بازیها و کشف رمز نوشته ها برای بدست آوردن داگ تگ باید واسه وسیله ها و کلاسها Golden Dog Tag میزاشتن که ملت اقلا واسه بدست آوردنشون بهانه واسه ادامه بازی داشته باشن الان مثلا توی همین China Rising اومدن مد Air Superiority رو اضافه کردن ولی یکی نیست بهشون بگه وقتی شما واسه چاپر و جت حوصله طراحی یه Dog Tag درست و حسابی رو نداشتید بازی کردن همچین مدی به جز تلف کردن وقت واسه هیچ و پوچ و گرفتن سرویس استارهای بی فایده و بدون Dog Tag چه سودی واسه من طرفدار بازی کردن با جت میتونه داشته باشه کلا DICE بهتره بجای گذاشتن این مسخره بازیهای بی ربط توی یه بازی شوتر نظامی گندی رو که بالا آورده درست کنه

آخرین ویرایش:
چند تا سوال درمورد بازی: دی ال سی CHina Risingبعد از دو هفته یعنی 17 سپتامر برای همه مجانیه یا باید بخریم-چه توری تو مولتی باید سوار هوا پیماشد هرکاری کردم پیدا نکردم باید چی کار کنم-چرا وقتی چند وقت مولتی بازی می کنی سیو کمپینت میپره کاریش میشه کرد:-/

- - -ویرایش - - -

چند تا سوال درمورد بازی: دی ال سی CHina Risingبعد از دو هفته یعنی 17 سپتامر برای همه مجانیه یا باید بخریم-چه توری تو مولتی باید سوار هوا پیماشد هرکاری کردم پیدا نکردم باید چی کار کنم-چرا وقتی چند وقت مولتی بازی می کنی سیو کمپینت میپره کاریش میشه کرد:-/

کسی نبود:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or