TRUE WARRIOR
کاربر سایت
رسما شات گان رو گذاشتي روي مغز من!:dیعنی واقعا مسخره ترین استدلال جهان رو کردی محسن!!!!
بخش سینگل از این بهتر نمیشه!؟!! این حرف رو از کجات دراوردی مرد مومن:d
گرافیک رو که 100 در 100 عالی بود ولی ایا همه چی گرافیکه؟!!!
بازی کاملا COD هست و همه میدونیم که دایس برای اینکه بازیکنای COD رو بکشه اینور اومده بازی رو به ... داده و از این طرف بیشتر طرفدارای خودشو از دست داده و یا ناراضی کرده.
و این خودش بزرگ ترین بی احترامی به طرفدارای بتل هست! ( هر چند الان همه دارن بازیش میکنن)
گیم پلی بازی دیگه اون حالت سنگین و درگیر کننده رو نداره و مثل COD بی روح و سطحی شده!
من رویه یه سیستم HIGH END بازی رو بازی میکردم اما متاسفانه چیزی جز گرافیک نظرم رو جلب نکرد...
در کل بازی در سطح نسبتا متوسط قرار داره (نسبت به پیشرفت های بتل 3 در زمان خودش ) ولی به هیچ عنوان بازی عالی که هیچ خوب هم نیست...
بتلفيلد٣ بدون شك يك بازي تكرار نشدني هست و از لحاظ گيم پلي بي نظير..
منتها بتل٤ از لحاظ گيم پلي و شوتينگ دقيقا شده مدال افتخار و به خاطر همين ازش خوشم اومده مگر نه موقعي كه بتا رو بازي كردم، از شدت خشم مي خواستم ps3 رو از وسط نصف كنم!

حالا كه از يك بازي خوشمون اومده، همتون شات گان رو گذاشتيد بر روي مخ بنده! اصلا COD:Ghost ، بهترين بازي دنيا ، Goty قرن ، masterpiece زمانه ، شاهكار گيمينگ، نهايت هنر بشريت.. !:d
مولتي بازي روي ps3 مثل سفر هاي علمي با خانم گريزل مي مونه! از بس مپ بزرگه، واسه خودم قدم مي زنم، به آسمون خيره ميشم و أكوسيستم طبيعت رو تماشا مي كنم! هر از گاهي يك بنده خدايي مي خوره به مسير ما و به أبديت مي فرستمش! مد هاي غير از conquest شده دقيقا cod! مد دزديدن بمب و خنثي كردنش رو بازي كردم، يعني فيلم كمدي به تمام معنا بود! Dice شوخيش گرفته با ما!:d
به ساپورت EA پيام بده، هم كد رو ميده هم ماچ اضافه!:dکد چاینا رایزینگ من کار نمی کنهچه کنم ؟
آخرین ویرایش:

چه کنم ؟
و گرنه كامل مي رفتيم با هم نقشه رو زير و رو مي كرديم :d