.:DEMON LORD:.
کاربر سایت
برو توی Store همون اکانتی که بازیو گرفتی توی پیج Battlefield 4 ببین نیست؟اقا اين CHINA RISING چه جوري براي ما ها كه پيش خريد كرديم مياد ؟!
مسيج هم داخل PSN نيومده انگار ! چه مدلي اه گرفتنش ؟!
برو توی Store همون اکانتی که بازیو گرفتی توی پیج Battlefield 4 ببین نیست؟اقا اين CHINA RISING چه جوري براي ما ها كه پيش خريد كرديم مياد ؟!
مسيج هم داخل PSN نيومده انگار ! چه مدلي اه گرفتنش ؟!
برو توی Store همون اکانتی که بازیو گرفتی توی پیج Battlefield 4 ببین نیست؟
جو ندادم علی جان چیزی رو که دیدم گفتم گرچه این چیزا با نت ذغالی ما طبیعیه ولی نه دیگه به این شکل که تا دشمن نگاهمون کنه سریع کشته بشیم قبلا لگ رو میتونستیم تا حدودی با سرعت عمل بیشتر کاری کنیم که کمتر اذیتمون کنه ولی الان با این آپدیت هر چقدر هم که سریع باشیم باز دشمن یک قدم از ما جلوتره و خیلی راحتتر از قبل میتونه دخلمون رو بیاره مگه اینکه طرف جونش خیلی کم باشه یا اینکه پینگش نسبت به ما افتضاحتر باشه البته این یک مورد آخری وجود خارجی نداره:d^ جو نده محسن :d منظورت همون فیکس کردن "Kill Trading" هست دیگه !؟ الان هم میشه رودرور کشت ولی سخت تر شده، دیگه اونطور نیست که طرف راحت بزنه لهت کنه ! :d
lol :dراستی صبح که اومدی جوین من شدی زود رفتی میخواستم یه چیز جالب نشونت بدم قضیه از این قرار بود که من توی مپ Flood Zone روی پل سمت فلگ C بودم و همین که از پل پریدم پایین بیام کمک تو یهو دید کارکترم رفت زیر زمین موند ولی کارکترم روی زمین بود و از زیر داشتم تو و خودم رو میدیدم یعنی خدائیش آپدیتهای دایس آخر شاهکاره میاد یه چیزی رو درست کنه میزنه بقیه چیزا رو خراب میکنه

با PC برو STOR از اونجا سرچ بزن میاره برات من اون شکلی گرفتمسالبر جان بايد بدم دوستم بره ببينه :d
الانه هم در اينجا دوستان رده بالاي اينترنت ورداشتن يه كاري كردن كه چند هفته است نميشه رفت داخل استور !!!
حالا اگر پيدا نشه مجبورم بش بگم بره داخل استور خود بازي رو ببينه !
ولي قبلا" گفته بودن كدش رو با مسيج از طريق PSN مي فرستن !
همینه عزیز توی fifa هم همین مشکل هست مشکل از دسته نیست از بازیه که درست شناسایی نمیکنهدوستان همه فن حریف کمک کنن
ما گیم پد pc رو وصل کردیم که بازی بکنیم( چون دسته پی اس 3 ـیم یکم قاطی کرده )
حقیقتا جای r1 l1 برای تیر ونشونه با l1 l2 عوض شده ! مثلث هم اصلا انگار کار نمیکنه که اسلحه رو عوض کنم ! ( با پی سی تست کردم سالمن همه دکمه ها حتی تو xmb هم همشون کار میکنند به درستی)
میخوام بدونم کار خاصی باید بکنم ؟ چون همچنان رو صفحه نوشته shoot with R1 ولی باید R2 رو بزنی
لطفا جواب بدید![]()
دوستان همه فن حریف کمک کنن
ما گیم پد pc رو وصل کردیم که بازی بکنیم( چون دسته پی اس 3 ـیم یکم قاطی کرده )
حقیقتا جای r1 l1 برای تیر ونشونه با l1 l2 عوض شده ! مثلث هم اصلا انگار کار نمیکنه که اسلحه رو عوض کنم ! ( با پی سی تست کردم سالمن همه دکمه ها حتی تو xmb هم همشون کار میکنند به درستی)
میخوام بدونم کار خاصی باید بکنم ؟ چون همچنان رو صفحه نوشته shoot with R1 ولی باید R2 رو بزنی
لطفا جواب بدید![]()
)بعد زیر برد دسته(اون مدار های دکمه ها (که هموشون به یه قسمت متصل میشن ،)پشت اونو به اندازه خودش با دسمال کلنسک:dبزار ردیف میشه.بعد برو حالشو ببر:dاگرم خواستی تمیز تر بشه چسب دو طرفه بزن :d خودمم سر 2 تا دستم همین بلا اومد :dدسته اصلی که گفتی قاطی داره نکنه اونجوریه که وقتی L3 رو فشار میدی یهو همه دکمه ها با هم کار میکنن؟؟درسته؟؟
اگه آره که دسته رو باز کن(اوه اوه شروین تعمیر کار میشود:d)بعد زیر برد دسته(اون مدار های دکمه ها (که هموشون به یه قسمت متصل میشن ،)پشت اونو به اندازه خودش با دسمال کلنسک:dبزار ردیف میشه.بعد برو حالشو ببر:d
چند تا نکته راجع به این آپدیت آخری من متوجه شدم !:آقا این چنتا آپدیتی که اومد,یه سری مشکلاتو حل کرد ولی تعداد فریزها خیلی زیاد شده!دهن دستگاه سرویس شد اینقدر خاموش روشن کردم
برا شما هم این جوری شده؟
یعنی هر روز دارم بیشتر مطمئن میشم کیلزونو بجای این برا ps4 بگیرم.
! == یعنی این یکی دیگه نو برشه ! فک کن وسط تیراندازی یهو این برمیگرده طرف رو Revive کنه كلا بيخيالش بشيد :d من ١ ماه هست بازي نكردمچند تا نکته راجع به این آپدیت آخری من متوجه شدم !:
1. هر دفعه میخوام از بازی خارج بشم کنسول ریست میشه !
2. زمان Respawn Delay نسبت به قبل بیشتر شده که این خیلی رو اعصابه مخصوصا تو TDM
3. بعد از Revive شدن در صورت Accept کردن اون نوار Accept یا Redeploy هون پاین از بین نمیره و همینطور اونجا میمونه تا دوباره بمیرید !
4. بعضی مواقع وقتی از کنار همتیمی که تازه مرده رد میشم به صورت تمام اتوماتیک حتی اگه حواس من بهش نباشه خوده بازی Defibrillator رو میاره و اتوماتیک هدف میگیره و اتوماتیک همتیمی رو Revive میکنه، من در تمام این پروسه میتونم دسته رو بزارم زمین! == یعنی این یکی دیگه نو برشه ! فک کن وسط تیراندازی یهو این برمیگرده طرف رو Revive کنه
و چند تا چیز ریز و درشت دیگه !
فعلا باید منتظر آپدیت های بعدی بود !
نسخه الفا رو ريليز كردن ما هم تستريم :dچرا نیستی؟؟؟؟ما كه ديگه نيستيم ولي از خداي بزرگ براي شما طلب صبر مي نماييم:d
اقا يه سوال مهم الان با اين اوضاع كه سر مسئله KILL TRADE داشتن ، كشتن سخت تر نشده ؟؟؟