Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب من هم ديشب دانلودم تموم شد همون موقع نصب كردم گذاشتم اپديت بشه خوابيدم و ساعت 7 صبح شروع كردم به بازي كردن

حالا هم ميخوام به صورت اجمالي يه نقد و شرحي براتون بنويسم

سينگل رو كه من فقط مرحله اول رو رفتم ! به نظرم هوش مصنوعي ( با اين كه از اول به خاطر تروفي رو هارد رفتم :d ) اصلا" چيزي نداشته ! يعني اذيت نمي كنن البته شايد چون اولشه !
اين سيستم امتياز دادن داخل سينگل رو هم من پسنديدم چون يه شوق و ذوقي براي از بين بردن دشمن اون هم با شيوه هاي با مهارت بيشتر در ادم ايجاد مي كنه
اسلحه ها و داگ تگ و غيره داخل سينگل هست كه به عنوان COLLECTIBLE و عملا" براي هر چه طولاني تر كردن گشت و گذار شما در بازي گذاشته شده :|
از لحاظ گرافيكي به نظر من بايد بيان نسخه X1 رو با PS3 مقايسه كنن =)) از روي اون عكس هاي كمپين من مقايسه كردم PS3 به جز سايه زني بقيه مواردش دست كمي از X1 نداشت كه هيچ حتي بايد گفت با احتساب 256 مگ رم PS3 و 8 گيگ رم X1 و 600% كلاود و ESRAM و .... =)) به شدت عالي عمل كرده
سيستم امتياز دهي مياد به شما بر اساس امتياز هايي كه مي گيريد بهتون مدال ميده برنز نقره و طلا ! يه سري مرحله ها هم بايد امتياز خاص بگيريد تا تروفي ايش باز شه !

و اما مولتي :d
اون جريان گذاشتن كنترل هاي مثل BF3 رو فراموش كنيد ! چون من همون موقع هم ميدونستم DICE ادم اين كارها نيست ! بهترين كنترلي كه پيدا مي كنيد همون R1 L1 براي جلو و عقب و شليك با L2 ه ! اين سيستم شايد براي تانك خوب باشه و عادت كنيد ولي براي هلي خيلي بده چون فلر رو گذاشتن روي D-PAD پايين و عملا" تمركز روي كنترل از دست ميره و ادم بايد زودتر از موعد انگشتش رو سمت فلر ببره تا بتونه كاري بكنه
هلي كوپتر جنگي تا جايي كه من حس كردم نسبت به بتل 3 سنگين تر و كند تر شده ! البته نسبت به بتل 3 رام تر شده و خيلي راحت ميشه يه جا نگهش داشت ولي براي شيجه رفتن روي سر تانك و كنترل بعدش كه نخوريد به ديوار مشكل داريد چون سريع نيست ميخوره تو ديوار :|
سرعت شليك راكت و توپ گانر هم خيلي كم شده ! توي بتل 3 من با هر شيرجه 14 تا راكت رو در اكثر مواقع شليك مي كردم اما اين بار بعد از شيرجه ادم مي بينه كه چندتا راكت اضافه مونده ! ريلود هم نميشه هيمنطوري كرد :| توي بتل 3 پشت سر هم راكت هارو ريلود مي كرديم ولي اينجا به خاطر سيستم محدود بودن راكت و مهم بودن زمان دردسري شده :|
دميج راكت ها اصلا" جالب نيست بايد حتما" راكتهارو بزني تو مغز نيرو پياده تا بعد چندتا بميره :|

تانك جماعت هم اين وسط مظلوم واقع شده :| گرچند وضع زره تانك كمي بهتر شده اما به دليل هجوم انبوه مهندس ها و نيمه خودكاربودن MBT LAW عملا" داغون ميشيد !
تقريبا" 80% بازي رو مهندس ها تشكيل ميدن ! واقعا" نسبت به بتل 3 امار بالاييه و همشون هم از دم يكي يه دونه راكت حواله تون مي كنن :| اي كاش حداقل اين كارو كردن اين سرعت دوباره پر شدن توپ ها رو بيشتر مي كردن واقعا" در شرايط خاص ادم 100% كم مياره ! بايد به نظرم گلوله ها هم مقداري buff بشن چون من به يه تانك 3-4 تا گلوله اون هم از پشت و كنار زدم تا بالاخره رضايت داد بتركه :|

و اما aa mobile :d عشق قديمي صادق :d باباهش يه مقدار بازي كردم به نظرم خوبه بد نيست و براي زدن زميني ها هم به در ميخوره ولي بايد زياد بهشون شليك كرد :| بي مروت به تانك هم دميجي مياندازه در حد تيم ملي :|:d
براي زدن هوايي هم فوق العاده است عين كرگدن هلي رو مياندازه ! نميدونم چي بود يه بار بهم خورد استينگر بود يا همين AA زد ولي وقتي راكت اش خورد بهم هلي كنترل اش از دست رفت ! CRITICAL DAMAGE نداد ! بلكه يه جوري از سمت چپ به هلي خورد كه هلي به راست منحرف شد !

و اما جت ! اصلا" اين رو كردن خداي بتل ! ن جت باز نيستم ولي كاملا" تند و تيز بودن جت رو حس كردم ! خيلي راحت ميشه باهاش دور زد و رسيد پشت سر حريف ! گلوله هاش هم قوي و كار امدند !فكر كنم حتي ATTACK JET ها 2 تا JDAM دارن و عملا" هر چيزي رو مي تر كونن :| خصوصا" توي نقشه هايي كه نيروي دريايي هم هست براي زدن قايق ها فوق العاده اند !
ولي احمقانه ترين كارشون حضور ATTACK JET ها با SCOUT HELI ها توي يه مپ ه ! لامصب مياد با توپ هاش در عرض چند ثانيه هلي رو داغون مي كنه :|

اسلحه ها خوب اند ولي چرا يه PDW بايد از يه AR بيشتر جفتك بندازه :|

اين USAS-12 عشق ارشيا رو هم امتحان كردم :d لا كردار از اون چيزي كه توي بتل 3 هم بود خوف تر بود :| ميزد ميتركوند در و ديوار و دشمن رو با هم :|

ANY QUESTION ?:d:d:d

ای بابا تروفی لیستش اسپویل داستانی داره که! نخونید مثه من یخ میشید:d فکر میکردم نصف بیشتر تروفی هاش برای مولتی باشه ولی کلا 7-8 تا فکر نکنم بیشتر باشه!

دوستان یه سوال البته ببخشید زیاد به تاپیک ربط نداره ولی حالا :دی

میخواستم بدونم نسخه فیزیکی بازی گرون تر از دیجیتالش هست که بعضیاتون دیجیتالی میخرید؟

الان مثلا BF4 فیزیکی 220 تومن هست و اگه دیجیتالی بگیری یه دونه PSN Card 50$ الان 177000 تومن هست در ضمن + 10 دلار چون بازی 60$ هست ، تازه حجم دانلود بازی حدود 16 GB هست و من نمیدونم چجوری برای شما این به صرفه هست ، میشه بگید چرا اینکار رو میکنید ؟ که اگه واقعا خوبه منم همین کار رو بکنم!

خدائيش ارزش ٦٠ يورو (:d) داره؟ از خريدت راضي هستي و EA رو بعد از تجربه ي بازي، مورد عنايت قرار ندادي كه؟:d
گفتي به فكر تغيير گيم پلي نباش، يعني تغييرات در حد بتل٣ نيست كلا؟ به مقواي بازيافت نشدني cod:goats مهاجرت كنيم؟:d
پ ن: آدرنالين خونمون كم شده! به مقواي اول شخص نيازمنديم!:|

Dice هنوز به خودش مطمئن نیست که این همه Update میده واسه بازی و یهو میزنه گیم پلی بازی و زیر و رو می کنن
شک نکن اینا چرت و پرتی بیش نبود که گفته بود گیم پلی بازی رو عوض میکنیم؟!
کلا 15 روز بعد بتا بازی اومده به نظرت گیم پلی رو میتونه تو این 15 روز عوض کنه؟!
اینا سیاستشونه ورداشته میگه تیم ما داره روی گیم پلی بیشتر کار میکنه تا منو تو کنجکاو بشیم و بریم بازی رو بخریم ولی دارم میگم بازی خوب و بدش همین بود که تو بتا دیدیم (از لحاظ گیم پلی و تغییرات)
ولی بازم چون اسم BATTLEFIELD رو یدک میکشه واسه PS4 میگیرمش

ویرایش:میگم اینجوری که معلومه مهدی فعلا باید تنهایی بازی کنه ولی به نظرم اینجوری واسش بهتره اگه من بجاش بودم تا میتونستم از این فرصت استفاده میکردم چون وقتی که ما بیایم توی بازی هر چی کیل میخواد بگیره ازش میدزدیم(مخصوصا تو صادق:d) بعدش وسط بازی هدست رو خاموش میکنه دیگه جوابمونو نمیده:))

Last edited by a moderator:
خوب من هم ديشب دانلودم تموم شد همون موقع نصب كردم گذاشتم اپديت بشه خوابيدم و ساعت 7 صبح شروع كردم به بازي كردن

حالا هم ميخوام به صورت اجمالي يه نقد و شرحي براتون بنويسم

سينگل رو كه من فقط مرحله اول رو رفتم ! به نظرم هوش مصنوعي ( با اين كه از اول به خاطر تروفي رو هارد رفتم :d ) اصلا" چيزي نداشته ! يعني اذيت نمي كنن البته شايد چون اولشه !
اين سيستم امتياز دادن داخل سينگل رو هم من پسنديدم چون يه شوق و ذوقي براي از بين بردن دشمن اون هم با شيوه هاي با مهارت بيشتر در ادم ايجاد مي كنه
اسلحه ها و داگ تگ و غيره داخل سينگل هست كه به عنوان COLLECTIBLE و عملا" براي هر چه طولاني تر كردن گشت و گذار شما در بازي گذاشته شده :|
از لحاظ گرافيكي به نظر من بايد بيان نسخه X1 رو با PS3 مقايسه كنن =)) از روي اون عكس هاي كمپين من مقايسه كردم PS3 به جز سايه زني بقيه مواردش دست كمي از X1 نداشت كه هيچ حتي بايد گفت با احتساب 256 مگ رم PS3 و 8 گيگ رم X1 و 600% كلاود و ESRAM و .... =)) به شدت عالي عمل كرده
سيستم امتياز دهي مياد به شما بر اساس امتياز هايي كه مي گيريد بهتون مدال ميده برنز نقره و طلا ! يه سري مرحله ها هم بايد امتياز خاص بگيريد تا تروفي ايش باز شه !

و اما مولتي :d
اون جريان گذاشتن كنترل هاي مثل BF3 رو فراموش كنيد ! چون من همون موقع هم ميدونستم DICE ادم اين كارها نيست ! بهترين كنترلي كه پيدا مي كنيد همون R1 L1 براي جلو و عقب و شليك با L2 ه ! اين سيستم شايد براي تانك خوب باشه و عادت كنيد ولي براي هلي خيلي بده چون فلر رو گذاشتن روي D-PAD پايين و عملا" تمركز روي كنترل از دست ميره و ادم بايد زودتر از موعد انگشتش رو سمت فلر ببره تا بتونه كاري بكنه
هلي كوپتر جنگي تا جايي كه من حس كردم نسبت به بتل 3 سنگين تر و كند تر شده ! البته نسبت به بتل 3 رام تر شده و خيلي راحت ميشه يه جا نگهش داشت ولي براي شيجه رفتن روي سر تانك و كنترل بعدش كه نخوريد به ديوار مشكل داريد چون سريع نيست ميخوره تو ديوار :|
سرعت شليك راكت و توپ گانر هم خيلي كم شده ! توي بتل 3 من با هر شيرجه 14 تا راكت رو در اكثر مواقع شليك مي كردم اما اين بار بعد از شيرجه ادم مي بينه كه چندتا راكت اضافه مونده ! ريلود هم نميشه هيمنطوري كرد :| توي بتل 3 پشت سر هم راكت هارو ريلود مي كرديم ولي اينجا به خاطر سيستم محدود بودن راكت و مهم بودن زمان دردسري شده :|
دميج راكت ها اصلا" جالب نيست بايد حتما" راكتهارو بزني تو مغز نيرو پياده تا بعد چندتا بميره :|

تانك جماعت هم اين وسط مظلوم واقع شده :| گرچند وضع زره تانك كمي بهتر شده اما به دليل هجوم انبوه مهندس ها و نيمه خودكاربودن MBT LAW عملا" داغون ميشيد !
تقريبا" 80% بازي رو مهندس ها تشكيل ميدن ! واقعا" نسبت به بتل 3 امار بالاييه و همشون هم از دم يكي يه دونه راكت حواله تون مي كنن :| اي كاش حداقل اين كارو كردن اين سرعت دوباره پر شدن توپ ها رو بيشتر مي كردن واقعا" در شرايط خاص ادم 100% كم مياره ! بايد به نظرم گلوله ها هم مقداري buff بشن چون من به يه تانك 3-4 تا گلوله اون هم از پشت و كنار زدم تا بالاخره رضايت داد بتركه :|

و اما aa mobile :d عشق قديمي صادق :d باباهش يه مقدار بازي كردم به نظرم خوبه بد نيست و براي زدن زميني ها هم به در ميخوره ولي بايد زياد بهشون شليك كرد :| بي مروت به تانك هم دميجي مياندازه در حد تيم ملي :|:d
براي زدن هوايي هم فوق العاده است عين كرگدن هلي رو مياندازه ! نميدونم چي بود يه بار بهم خورد استينگر بود يا همين AA زد ولي وقتي راكت اش خورد بهم هلي كنترل اش از دست رفت ! CRITICAL DAMAGE نداد ! بلكه يه جوري از سمت چپ به هلي خورد كه هلي به راست منحرف شد !

و اما جت ! اصلا" اين رو كردن خداي بتل ! ن جت باز نيستم ولي كاملا" تند و تيز بودن جت رو حس كردم ! خيلي راحت ميشه باهاش دور زد و رسيد پشت سر حريف ! گلوله هاش هم قوي و كار امدند !فكر كنم حتي ATTACK JET ها 2 تا JDAM دارن و عملا" هر چيزي رو مي تر كونن :| خصوصا" توي نقشه هايي كه نيروي دريايي هم هست براي زدن قايق ها فوق العاده اند !
ولي احمقانه ترين كارشون حضور ATTACK JET ها با SCOUT HELI ها توي يه مپ ه ! لامصب مياد با توپ هاش در عرض چند ثانيه هلي رو داغون مي كنه :|

اسلحه ها خوب اند ولي چرا يه PDW بايد از يه AR بيشتر جفتك بندازه :|

اين USAS-12 عشق ارشيا رو هم امتحان كردم :d لا كردار از اون چيزي كه توي بتل 3 هم بود خوف تر بود :| ميزد ميتركوند در و ديوار و دشمن رو با هم :|

باو جتو زدن نابود کردن!
اصلا نمیشه باهاش DogFight کزد :(
دوربین زیاد میپیچه آدم قاطی میکنه!
دوربین 3rd p بتل 3 خیلی بهتر بود

خدائيش ارزش ٦٠ يورو (:d) داره؟ از خريدت راضي هستي و EA رو بعد از تجربه ي بازي، مورد عنايت قرار ندادي كه؟:d
گفتي به فكر تغيير گيم پلي نباش، يعني تغييرات در حد بتل٣ نيست كلا؟ به مقواي بازيافت نشدني cod:goats مهاجرت كنيم؟:d
پ ن: آدرنالين خونمون كم شده! به مقواي اول شخص نيازمنديم!:|

ارزش كه داره خصوصا" ATTACK BOAT اش :d نميتونم بگم در حد بتل 3 است ! هر چي باشه بتل 3 اولين تجريه من بود يه جور ديگه حال ميداد ولي خوب سرور هاش اصلا" ادم رو سرحال ميارن :d
تغييرات زياد نيست ولي تغييرات خوب ه ! منم خودم GHOST اگر شايعه سرور هاي اختصاصي ايش درست بود شايد ميخريدم :d

ممون میشم یکی آپدیت ۱۲۲ مگی رو بزاره
یه سایتی بود برای دانلود آپدیت ها اونم معرفی کنید ممنون میشم

رفيق ديگه نميشه اپديت هارو اون مدلي با PC دانلود كرد ! البته يه راه خاص با پلاس داره
ولي با توجه به اينكه دايس يه اپديت اينقدري داده بهتره فرصت رو عنيمت بشماري با همون PS3 دانلود كني :|:d

ها؟ مگه ریجن 2 هنوز نیومده؟
تا اونجایی که من همیشه فیزیکی میگرفتم ریجن 2 زودتر میومد ولی مثل اینکه این دفعه سنت شکنی شده ریجن 1 زودتر از همیشه اومده:d

ویرایش:میگم اینجوری که معلومه مهدی فعلا باید تنهایی بازی کنه ولی به نظرم اینجوری واسش بهتره اگه من بجاش بودم تا میتونستم از این فرصت استفاده میکردم چون وقتی که ما بیایم توی بازی هر چی کیل میخواد بگیره ازش میدزدیم(مخصوصا تو صادق:d) بعدش وسط بازی هدست رو خاموش میکنه دیگه جوابمونو نمیده:))

محسن حرص ام نده :|
باو اون موقع هدست رو خاموش نكردم شارژش تموم شد :|
ولي جالبيش اينه فعلا" زياد ملت بتل4 نميزنن ! ديشب دو نفر بودن يكيش نصرتي بود يكي هم همين رفيقمون اينجا !

باو جتو زدن نابود کردن!
اصلا نمیشه باهاش DogFight کزد :(
دوربین زیاد میپیچه آدم قاطی میکنه!
دوربین 3rd p بتل 3 خیلی بهتر بود

اره قبول دارم دوربين سوم شخص بتل3 خيلي بهتر بود !

يه سري نكته بايد بگم توي پست جداگونه خواهم گفت :d يكي اينجا پست بده پست من بره بعديش :d

Last edited by a moderator:
دانلود تيم ما هم تموم شد و رفت
نميدونم اين دفعه طول كشيد شايد سرور شلوغ بود شايد از نت ما بوده
به هر حال تموم شد هر كى بتل بازه ما ها رو ادد كنه
Tripleamir , king_of_presia1, ahmad_74

تعداد شماها زياده شماها مارو ادد كنيد :d
HAWK__DRAGON دوتا اندرلاين داره :d

البته احمد كه منو داره :d

و اما نكات !
توي بازي حضور نوب جماعت داد ميزنه ! يعني تعدادشون هم فراوونه ! جوري كه توي يه سري بازي ها مچ بيشتر از 10 دقيقه نميشه :| يه بار وسط كار رفتم توي يه مسابقه بيشتر نصف تيم خودم هيچ كسي رو نكشته بودن فقط مرده بودن :|
الان W/L من افتضاحه ! با اين كه توي بتل3 دو و خورده ايي بود اما الان 1/3 ه !

ديگه وسايل و تجهيزات توي بيس خود ادم اسيب نمي بينه ! الكي بيس كمپ نكنيد ملت رو :d يارو اومده بود دم بيس داشت خودش رو جر ميداد از بس توي سر وسايل ما زد ! من گفتم الان ديگه هيچي نداريم ولي ديدم همه وسايل هستن رفتم توي قايق يارو گلوله هاش تموم شده بود تركيد :d

هنوز نتونستم با سيستم شليك اسكات هلي ارتباط برقرار كنم يه چيزيش كم ه نسبت به بتل3 !

اين مپي كه توش سيل مياد خيلي با حاله خصوصا" وقتي ميتوني زير ابي بري بغل IFV دشمن با REPAIR TORCH بتركونيش :d و اين كه مپي هست كه بايد ازش توي پيدا كردن راه هاش كنكور بگيرن :|
البته مورد اصلي ايش اينه كه پشت بام هاش دقيقا"منو ياد فاولا توي MW2 مي اندازه !

نكات ديگه ايي هم بود كه الان يادم نمياد :|

اما مهم ترين نكته :d
از اين به بعد من رو بايد مهدي ATTACK BOAT صدا كنيد :d =)) اصلا" غوغاييه براي خودش اين قايق اش ! من واقعا" عاشق قايق اش شدم !
ديگه دوران مهدي هلي كوپتري و تانكي به پايان رسيد ( هميچنين مهدي ايگلا :d ) به جاش دوران مهدي ملوان شروع شده =))=))=))
قبلا" هم ميدونستم قايق اش برام جالب در مياد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or