خوب من هم ديشب دانلودم تموم شد همون موقع نصب كردم گذاشتم اپديت بشه خوابيدم و ساعت 7 صبح شروع كردم به بازي كردن
حالا هم ميخوام به صورت اجمالي يه نقد و شرحي براتون بنويسم
سينگل رو كه من فقط مرحله اول رو رفتم ! به نظرم هوش مصنوعي ( با اين كه از اول به خاطر تروفي رو هارد رفتم :d ) اصلا" چيزي نداشته ! يعني اذيت نمي كنن البته شايد چون اولشه !
اين سيستم امتياز دادن داخل سينگل رو هم من پسنديدم چون يه شوق و ذوقي براي از بين بردن دشمن اون هم با شيوه هاي با مهارت بيشتر در ادم ايجاد مي كنه
اسلحه ها و داگ تگ و غيره داخل سينگل هست كه به عنوان COLLECTIBLE و عملا" براي هر چه طولاني تر كردن گشت و گذار شما در بازي گذاشته شده

از لحاظ گرافيكي به نظر من بايد بيان نسخه X1 رو با PS3 مقايسه كنن

از روي اون عكس هاي كمپين من مقايسه كردم PS3 به جز سايه زني بقيه مواردش دست كمي از X1 نداشت كه هيچ حتي بايد گفت با احتساب 256 مگ رم PS3 و 8 گيگ رم X1 و 600% كلاود و ESRAM و ....

به شدت عالي عمل كرده
سيستم امتياز دهي مياد به شما بر اساس امتياز هايي كه مي گيريد بهتون مدال ميده برنز نقره و طلا ! يه سري مرحله ها هم بايد امتياز خاص بگيريد تا تروفي ايش باز شه !
و اما مولتي :d
اون جريان گذاشتن كنترل هاي مثل BF3 رو فراموش كنيد ! چون من همون موقع هم ميدونستم DICE ادم اين كارها نيست ! بهترين كنترلي كه پيدا مي كنيد همون R1 L1 براي جلو و عقب و شليك با L2 ه ! اين سيستم شايد براي تانك خوب باشه و عادت كنيد ولي براي هلي خيلي بده چون فلر رو گذاشتن روي D-PAD پايين و عملا" تمركز روي كنترل از دست ميره و ادم بايد زودتر از موعد انگشتش رو سمت فلر ببره تا بتونه كاري بكنه
هلي كوپتر جنگي تا جايي كه من حس كردم نسبت به بتل 3 سنگين تر و كند تر شده ! البته نسبت به بتل 3 رام تر شده و خيلي راحت ميشه يه جا نگهش داشت ولي براي شيجه رفتن روي سر تانك و كنترل بعدش كه نخوريد به ديوار مشكل داريد چون سريع نيست ميخوره تو ديوار

سرعت شليك راكت و توپ گانر هم خيلي كم شده ! توي بتل 3 من با هر شيرجه 14 تا راكت رو در اكثر مواقع شليك مي كردم اما اين بار بعد از شيرجه ادم مي بينه كه چندتا راكت اضافه مونده ! ريلود هم نميشه هيمنطوري كرد

توي بتل 3 پشت سر هم راكت هارو ريلود مي كرديم ولي اينجا به خاطر سيستم محدود بودن راكت و مهم بودن زمان دردسري شده

دميج راكت ها اصلا" جالب نيست بايد حتما" راكتهارو بزني تو مغز نيرو پياده تا بعد چندتا بميره
تانك جماعت هم اين وسط مظلوم واقع شده

گرچند وضع زره تانك كمي بهتر شده اما به دليل هجوم انبوه مهندس ها و نيمه خودكاربودن MBT LAW عملا" داغون ميشيد !
تقريبا" 80% بازي رو مهندس ها تشكيل ميدن ! واقعا" نسبت به بتل 3 امار بالاييه و همشون هم از دم يكي يه دونه راكت حواله تون مي كنن

اي كاش حداقل اين كارو كردن اين سرعت دوباره پر شدن توپ ها رو بيشتر مي كردن واقعا" در شرايط خاص ادم 100% كم مياره ! بايد به نظرم گلوله ها هم مقداري buff بشن چون من به يه تانك 3-4 تا گلوله اون هم از پشت و كنار زدم تا بالاخره رضايت داد بتركه
و اما aa mobile :d عشق قديمي صادق :d باباهش يه مقدار بازي كردم به نظرم خوبه بد نيست و براي زدن زميني ها هم به در ميخوره ولي بايد زياد بهشون شليك كرد

بي مروت به تانك هم دميجي مياندازه در حد تيم ملي

:d
براي زدن هوايي هم فوق العاده است عين كرگدن هلي رو مياندازه ! نميدونم چي بود يه بار بهم خورد استينگر بود يا همين AA زد ولي وقتي راكت اش خورد بهم هلي كنترل اش از دست رفت ! CRITICAL DAMAGE نداد ! بلكه يه جوري از سمت چپ به هلي خورد كه هلي به راست منحرف شد !
و اما جت ! اصلا" اين رو كردن خداي بتل ! ن جت باز نيستم ولي كاملا" تند و تيز بودن جت رو حس كردم ! خيلي راحت ميشه باهاش دور زد و رسيد پشت سر حريف ! گلوله هاش هم قوي و كار امدند !فكر كنم حتي ATTACK JET ها 2 تا JDAM دارن و عملا" هر چيزي رو مي تر كونن

خصوصا" توي نقشه هايي كه نيروي دريايي هم هست براي زدن قايق ها فوق العاده اند !
ولي احمقانه ترين كارشون حضور ATTACK JET ها با SCOUT HELI ها توي يه مپ ه ! لامصب مياد با توپ هاش در عرض چند ثانيه هلي رو داغون مي كنه
اسلحه ها خوب اند ولي چرا يه PDW بايد از يه AR بيشتر جفتك بندازه
اين USAS-12 عشق ارشيا رو هم امتحان كردم :d لا كردار از اون چيزي كه توي بتل 3 هم بود خوف تر بود

ميزد ميتركوند در و ديوار و دشمن رو با هم
ANY QUESTION ?:d:d:d