Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عكس گرفتن از بازيا، مختص به تصميم سازنده هاست كه اين قابليت رو بذارند يا نه. GTA و خيلي از بازياي جديد اين قابليت رو ندارند.

شما لب تر کن من از هر بازیی که شما اسمشو بیاری عکس میزارم .جدید و قدیم نداره.
Grand_Theft_Auto_V.png
[/IMG]
خیلی شیکو مجلسی با یه بوکاتی ویرون:d

- - -ویرایش - - -

نزار بگم از چی استفاده میکنی... :d بگـــــــم؟بگــــــــــــــم؟ :d

:d=)):d:)) آقا روش psid جایگزین جواب نمیده:d:d=))

انصافا داستانش خیلی بیخود بود.
اون شخصیت سیاهه (ایریش ) اخرشه :d
خیلی کوتاه بود
درکل راضی کننده بود
اتفاقا استوری بازی قابل قبول بود.
در کل اکثر نفرات بیشتر مولتی پلیر بازی رو بازی میکنن.بهترین استوری رو از نظر من بتل فیلد بد کامپانی 2 داشت

بهترین استوری رو از نظر من بتل فیلد بد کامپانی 2 داشت
اینو کاملا موافقم...
در مورد افت فریم هم خوده بتل 3 هم خیلی جاها افت فریم داشت البته اونقدر چشم گیر نبود ولی اگه pc باز باشی و نسخه pc شو بازی کرده بوده باشی بعد بیای ps3 تفاوت افریم رو مثل اب رودخونه تشخیص میدی
اینم صد در صد افت فریم داره مخصوصا رو این کنسولای حاضر

يه نكته خيلي بد كه هست اينه كهمپ ها كاملا" اپتيمايز شدن براي 64 نفر !

بتل 3 مپ هاش 24 و 64 نفره بود ! يعني با اين كه مثلا" خارك بزرگ بود اما ادم ها توش همديگه رو پيدا مي كردن ! اما اينجا بيس مپ 64 نفره است و يه مپي مثل همون GOLMUD RAILWAY ه چيه اسمش اون مشخصه 64 نفره است ! خيلي از پرچم ها خالي ميمونن توي نقشه !

كاماندر هم بالاخره شدم و پدر تيم ام رو ازبس ساپورت شون كردم در اوردم :|:d اما كو ادمي كه بتونه استفاده كنه !:| اونقدري كه من براشون نقشه رو واضح كردم هيچ احدالناسي نميتونست بكنه !

يهمورد ديگه هم اينكه قرار بود موشك كروز بذارن داخل كاماندر مود بازي اما موشكي در كار نيست :|:|:|

يه نكته خيلي بد كه هست اينه كهمپ ها كاملا" اپتيمايز شدن براي 64 نفر !

بتل 3 مپ هاش 24 و 64 نفره بود ! يعني با اين كه مثلا" خارك بزرگ بود اما ادم ها توش همديگه رو پيدا مي كردن ! اما اينجا بيس مپ 64 نفره است و يه مپي مثل همون GOLMUD RAILWAY ه چيه اسمش اون مشخصه 64 نفره است ! خيلي از پرچم ها خالي ميمونن توي نقشه !

كاماندر هم بالاخره شدم و پدر تيم ام رو ازبس ساپورت شون كردم در اوردم :|:d اما كو ادمي كه بتونه استفاده كنه !:| اونقدري كه من براشون نقشه رو واضح كردم هيچ احدالناسي نميتونست بكنه !

يهمورد ديگه هم اينكه قرار بود موشك كروز بذارن داخل كاماندر مود بازي اما موشكي در كار نيست :|:|:|

شاید واسه افرادی که لولشون میره بالا آنلاک میشه و میتونن ازش استفاده کنن(موشک کروز رو میگم):-/؟؟

نه پيداش كردم توي يه سري مپ خاص هست ! به جاي گان شيپ موشك كروز ميده ! توي FLOOD ZONE و HAINAN ميداد ! ولي فايده نداره تا بياد بخوره توي منطقه همه از همون قسمت رفتن !!!

دوستان كسي تونسته تا حالا توي ZAVOOD و LOCKER بازي كنه ؟! من تا حالا اصلا" نشده توشون CQ بازي كنم !

بچ ها من مي خوان انلاين بزنم اون اپديت اول كه ١٣٠ مگ هست رو ميزنم دانلود شه وسطش ميپره بيرون نميشه با pc دانلود كنم بعد بريزم تو ps3 ?

- - -ویرایش - - -

بچه ها من مي خوان انلاين بزنم اون اپديت اول كه ١٣٠ مگ هست رو ميزنم دانلود شه وسطش ميپره بيرون نميشه با pc دانلود كنم بعد بريزم تو ps3 ?

بچ ها من مي خوان انلاين بزنم اون اپديت اول كه ١٣٠ مگ هست رو ميزنم دانلود شه وسطش ميپره بيرون نميشه با pc دانلود كنم بعد بريزم تو ps3 ?

- - -ویرایش - - -

بچه ها من مي خوان انلاين بزنم اون اپديت اول كه ١٣٠ مگ هست رو ميزنم دانلود شه وسطش ميپره بيرون نميشه با pc دانلود كنم بعد بريزم تو ps3 ?

نه نميشه
مطمئني از اينترنت ات ؟

- - -ویرایش - - -

کپی خوری یا اوریج؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or