Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ویرایش:میگم اینجوری که معلومه مهدی فعلا باید تنهایی بازی کنه ولی به نظرم اینجوری واسش بهتره اگه من بجاش بودم تا میتونستم از این فرصت استفاده میکردم چون وقتی که ما بیایم توی بازی هر چی کیل میخواد بگیره ازش میدزدیم(مخصوصا تو صادق:d) بعدش وسط بازی هدست رو خاموش میکنه دیگه جوابمونو نمیده:))
اتفاقا دیشب با آقا مهدی هوس چاپر کردیم منم پریدم پشت چاپر ،شاگرد شوفری چاپر با آقا مهدی :d.
بعد اونم یه سری به جنگلهای آنلاین بازی زدیم واسه پیکنیک ولی نمیدونم چرا جنگ شد:d قبلش رویه ناو پوکیده بودیم:d اینم عکسش

Battlefield_4___.png
[/IMG]
تویه همون منظره روبه رو آقا مهدی با کلی زحمت ، نفرات یه قایق رو که فکر کنم 3 نفر بودن تخلیه کرد بعد منم خیلی شیکو مجلسی :dبا یه راکت زیبا قایقو ترکوندم:d .آقا مهدی در حالی که با سرعت به سمت قایق میرفت ،با دیدن گرافیگ اون انفجار نا امیدانه برگشت منم کلی خندیدم:d

اتفاقا دیشب با آقا مهدی هوس چاپر کردیم منم پریدم پشت چاپر ،شاگرد شوفری چاپر با آقا مهدی :d.
بعد اونم یه سری به جنگلهای آنلاین بازی زدیم واسه پیکنیک ولی نمیدونم چرا جنگ شد:d قبلش رویه ناو پوکیده بودیم:d اینم عکسش

Battlefield_4___.png
[/IMG]
تویه همون منظره روبه رو آقا مهدی با کلی زحمت ، نفرات یه قایق رو که فکر کنم 3 نفر بودن تخلیه کرد بعد منم خیلی شیکو مجلسی :dبا یه راکت زیبا قایقو ترکوندم:d .آقا مهدی در حالی که با سرعت به سمت قایق میرفت ،با دیدن گرافیگ اون انفجار نا امیدانه برگشت منم کلی خندیدم:d

تورو هم بايد تحريم ات كنم :|:d
چه جوري از داخل بازي عكس گرفتي ؟ شنيدم سيستم داره اما نميدونم كجاست نگشتم تا حالا !

البته اين عكس اون RUSH ه !
واقعا" RUSH مزخرفي بود ! تيم حريف اسكات و قايق و ترسنپورت هلي داشت بعد تيم ما هيچي نداشت براي حفاظت از خودش ! حداقل يه IFV بايد ميذاشتن همين يارو V-E-S كه منو كشته يه جاي دور قايق رو نگه داشته بود فقط روي يه نقطه خاص شليك مي كرد نميشد هم زدش :|

به پير به پيغمبر بازي مشكل داره :|

من رفتم مين گذاشتم با چشم هاي خودم ديدم تركيد يارو ! ( البته نديدم فقط امتيازش رو ديدم :d ) الان رفتم ديدم اصلا" حساب نكرده كيل رو توي بتل باگ :|
بدتر از اون امتيازهايي كه با نارنجك مي گيريد تا نارنجك هاي بعدي براتون باز بشه رو هم حساب نمي كنه و نميتونيد بعدي هارو باز كنيد :|

همش به خاطر اين هماهنگ كردن نسخه هاي كنسولي با بتل لاگ ه :|

تورو هم بايد تحريم ات كنم :|:d
چه جوري از داخل بازي عكس گرفتي ؟ شنيدم سيستم داره اما نميدونم كجاست نگشتم تا حالا !

البته اين عكس اون RUSH ه !
واقعا" RUSH مزخرفي بود ! تيم حريف اسكات و قايق و ترسنپورت هلي داشت بعد تيم ما هيچي نداشت براي حفاظت از خودش ! حداقل يه IFV بايد ميذاشتن همين يارو V-E-S كه منو كشته يه جاي دور قايق رو نگه داشته بود فقط روي يه نقطه خاص شليك مي كرد نميشد هم زدش :|

تویه این فریمور 4.50 قابلیت عکس گرفت از بازی رو گذاشتن(هر بازی).دکمه ps رو که بزنی تویه قسمت photo یه گزینه اضافه شده به نام save screen shot ،اونو که انتخاب کنی میتونی عکس بگیری.امشب بیاید یه عکس دسته جمعی بگیریم :d
راستی دیشب یه نفر رویه چاپر ها لاک میگرد منم با راکت میزدم .نه تنها من کلی از مهندسین تیم داشتن با راکت میزدنش.دقیقا مثل همون چیزی که تویه دموی بازی بود

با MBT LAW ميشه روي هدف هاي ليزري قفل كرد و زد ولي تا جايي كه من ديدم دميج نميده اصلا" !

ميدونستيد پچ اصلي بازي انگار 2 گيگ ه ! چپوندنش داخل بازي و بعد اين 122 مگيه پچ دومه !
يه سري مشكل فريز دارن خصوصا" وقتي ميخوان برن كلاس ساپورت بازي كنن گفتن بايد پاك كنيد دوباره بريزيد يا اينكه هينت هاي بتل لاگ رو اف كنيد بالخره يكيش جواب ميده

تویه این فریمور 4.50 قابلیت عکس گرفت از بازی رو گذاشتن(هر بازی).دکمه ps رو که بزنی تویه قسمت photo یه گزینه اضافه شده به نام save screen shot ،اونو که انتخاب کنی میتونی عکس بگیری.امشب بیاید یه عکس دسته جمعی بگیریم :d
راستی دیشب یه نفر رویه چاپر ها لاک میگرد منم با راکت میزدم .نه تنها من کلی از مهندسین تیم داشتن با راکت میزدنش.دقیقا مثل همون چیزی که تویه دموی بازی بود
عكس گرفتن از بازيا، مختص به تصميم سازنده هاست كه اين قابليت رو بذارند يا نه. GTA و خيلي از بازياي جديد اين قابليت رو ندارند.

بچه ها ازش راضي هستين ؟! ميدونم مولتيش خداـه ولي سينگلش نسبت به بتل سه بهتر شده ؟ گرافيكش نسبت به تريلرا چطوره ؟ از نظر فريم مشكلي نداره ؟؟ الان قيمت اوريجش چنده ؟

عكس گرفتن از بازيا، مختص به تصميم سازنده هاست كه اين قابليت رو بذارند يا نه. GTA و خيلي از بازياي جديد اين قابليت رو ندارند.

از gta v هم براتون عکس میزارم

- - -ویرایش - - -

بچه ها ازش راضي هستين ؟! ميدونم مولتيش خداـه ولي سينگلش نسبت به بتل سه بهتر شده ؟ گرافيكش نسبت به تريلرا چطوره ؟ از نظر فريم مشكلي نداره ؟؟ الان قيمت اوريجش چنده ؟
از نظر من عالیه آفتابیه:d بتل قلابیه :d
بازی خیلی قشنگه مولتی عالیه.افت فریم که نه نداره.فقط یه جای بازی افت فریم دیدم.قیمتش هم که فکر کنم رفقا گفتن 220

از gta v هم براتون عکس میزارم

- - -ویرایش - - -

از نظر من عالیه آفتابیه:d بتل قلابیه :d
بازی خیلی قشنگه مولتی عالیه.افت فریم که نه نداره.فقط یه جای بازی افت فریم دیدم.قیمتش هم که فکر کنم رفقا گفتن 220

نزار بگم از چی استفاده میکنی... :d بگـــــــم؟بگــــــــــــــم؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or