Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا اونجایی که من یادمه نسخه دانلودی BF3 واسه PS3 حدود 12 گیگ بود اینو از اون جهت میگم چون خودم بازی رو واسه چند نفر از دوستام با Proxy ریختم روی دستگاه اونی که تو میگی احتمالا با DLC و آپدیتها اینقدر شده:d

ویرایش:همونجوری که دوستان گفتن بازی 10 گیگه:d
:))) عجب اشتباه من بود پس:d اخه يادمه يكي بچه ها بهم گفته بود:d

این چه سیستم مسخره ای هست دوبرابر حجم بازی باید جا داشته باشید تو هاردتون و بعد نصب همون 10 گیگ رو اشغال میکنه. من که به کول خیانت کردم و اینفیمس2 رو پاکیدم!
امیدوارم تا امشب دانلودش تموم بشه یه تستی بزنم:d

این چه سیستم مسخره ای هست دوبرابر حجم بازی باید جا داشته باشید تو هاردتون و بعد نصب همون 10 گیگ رو اشغال میکنه. من که به کول خیانت کردم و اینفیمس2 رو پاکیدم!
امیدوارم تا امشب دانلودش تموم بشه یه تستی بزنم:d

سيستم اش كاملا" درسته ! تو وقتي حتي ميخواي روي PC هم نصب كني اطلاعات از يه حافظه ديگه مياد رو كامپيوتر ت نصب ميشه مثلا" از DVD !
اگر بخواي يه بازي رو دانلود كني اول خام ش رو دانلود مي كني نصب اش كه كردي اطلاعات اوليه رو ميتوني پاك كني
اتفاقا" من I1 رو پاك نكردم :d

من 12 ساعت ديگه تموم ميشه :|

دوستان در مورد زمان Single Player :
بین 3:30 تا 4 ساعت روی هارد
اینطور که Jackfrags بازیو روی Xone و PS4 بازی کرد و نشون داده تو Youtube و توی Twitter نوشته روی PS4 بهتره از نظر گرافیک. دوستانی که می تونن برن تو Channel JackFrag و تمامی ویدیو های BF4 روی PS4 و X1 را ببینین.

آخرین ویرایش:
انصافا پیشرفت قابل توجهی داشته از نظر هوش مصنوعی خوب کار کردن
در بعضی از صحنه ها افت فریم داره بازی
رانندگیش عالیه مثل مدال افتخاره(گرن توریسمو واسه خودش)

خب من دانلودم تموم شد:d الان باید معطل انتقال باشم و آخر شب یه تستی بزنم! کسی میدونه اپدیتی چیزی اومده براش و حجمش چقدره؟ چون میخوام مپ های جدید رو همین اول یه تست بکنم:d

خب یکم داستانی رو بازی کردم در حد 20 دقیقه! گرافیک خوبه گیم پلی چیز خاصی نداشته کلا این نسل حسابی اشباع شدم از این سبک و دیگه جذابیتی برام نداره. اصلا خرید این بازی هم کاملا اتفاقی بود! در کل امیدوارم با اپدیت های حجیم ما رو از مولتی محروم نکنند

خب یکم داستانی رو بازی کردم در حد 20 دقیقه! گرافیک خوبه گیم پلی چیز خاصی نداشته کلا این نسل حسابی اشباع شدم از این سبک و دیگه جذابیتی برام نداره. اصلا خرید این بازی هم کاملا اتفاقی بود! در کل امیدوارم با اپدیت های حجیم ما رو از مولتی محروم نکنند
اپديت هر بار ١ گيگ هست تقريبا:d چون اينا هر بار كه اپديت ميدن هرچي تو بازي هست كلا تغيير ميكنه.:d

من دیشب تمومش کردم اصلا با سینگلش حال نکردم .البته منظورم از نظر داستانی بود .به نظرم بتل 3 از نظر داستانی خیلی خیلی بهتر بود
چقدر طول ميكشه؟:d چون با تموم كردن سينگل يه سري اسلحه اينا براي مولتي باز ميكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or