Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خصوصا" دوستان جيلبريكي رعايت موارد اسپويل و غيره رو بكنن
مزه بازي و سورپرايزهاش مي پره

خب من تونستم چند ساعتی بازی کنم . گرافیک بازی خیلی از نسخه سوم بهتره .( بافت ها و نور پردازی) . صدا گذاری هم که مثل نسخه قبلی به نظرم بهترین در طول تاریخ هست :d .
گرافیک مخصوصا تو صحنه های سینمایی به شدت بالاس جزئيات چهره ها و انیمیشن ها واقعا خوبه . یه لحضه احساس کردم دارم ps4 بازی میکنم :d

اما بازی به شدت باگ داره دفعه اول وقتی میخواستم بازی کنم فقط زیاد گیر نمیدادم اما این دفعه واقعا اعصاب خورد کن بود همش همیچی میره توهم
yahoo_14.gif
بیخیالش شدم.
دقیقا . تو یکی از مرحله ها که باید از کوچه پس کوچه ها به صورت مارپیچ بری اگه دقت کنی پارتنرت مستقیم از تو دیوار ها رد میشه :d . امیدوارم یه پچ واسه چنین مواردی بدن .

آخرین ویرایش:
اما بازی به شدت باگ داره دفعه اول وقتی میخواستم بازی کنم فقط زیاد گیر نمیدادم اما این دفعه واقعا اعصاب خورد کن بود همش همیچی میره توهم)xبیخیالش شدم.

دوستان نیمه ی پر لیوان هم ببینید (تویه نسخه قبلی سعی کردم از بازی باگ بگیرم .یه باگ هایی دیدم که کلا بتل رو گذاشتم کنار ولی واقعا میگم تمام اون باگ ها رو به پرش کاراکتر از موانع ترجیح دادم)در این نسخه قصد چنین کاری ندارم .فقط میخوام لذت ببرم:bighug:

دوستان نیمه ی پر لیوان هم ببینید (تویه نسخه قبلی سعی کردم از بازی باگ بگیرم .یه باگ هایی دیدم که کلا بتل رو گذاشتم کنار ولی واقعا میگم تمام اون باگ ها رو به پرش کاراکتر از موانع ترجیح دادم)در این نسخه قصد چنین کاری ندارم .فقط میخوام لذت ببرم:bighug:
اخه میدونی روند بازی رو دچار اختلال میکنه مثلا یه جاش هس باید یه چندتا هلیکوپتر بزنی بعد اقا رفت بو باگ حالا هرچی من میرم راکت لانچرم رو پر میکنم میام این رو میزنم اصلا انگار نه انگار.
یه جاش از این باگا داشتم که مثلا پاهای کارکتر یه جا گیر میکنه بعد بالا تنش کش میاد چند متر جلوتر از خودش میره خدایی اخرین باز این باگو تو PC تو فکنم POP دیدم خیلی بده.گرافیکش اصلا تو اولین سکانس چهره همکارم انگار واقعا یه نفر از تو TV داره باهات حرف میزنه خداس ولی اخه همه چیز در حد متعادل خیلی بهتره...

اصل اين بازي به گيم پليش بود كه منهدمش كردن! سر بتاي بازي مي خواستم كنسول رو از وسط نصف كنم!:|
با دلي شكسته به cod:ghost هجرت مي كنيم.خداحافظ نبرد هاي بي همتاي بتلفيلد..

اصل اين بازي به گيم پليش بود كه منهدمش كردن! سر بتاي بازي مي خواستم كنسول رو از وسط نصف كنم!:|
با دلي شكسته به cod:ghost هجرت مي كنيم.خداحافظ نبرد هاي بي همتاي بتلفيلد..
گيمپلي و تمام باگ هاش رو درست كردن ، چند صفحه قبل گذاشتم ليستشو:d
Call of Dogz هم شد بازي؟:d

گيمپلي و تمام باگ هاش رو درست كردن ، چند صفحه قبل گذاشتم ليستشو:d
Call of Dogz هم شد بازي؟:d

اوهوم!:d اینو ندیده بودم!:d
ولی مپ های بازی برای ps3 مزخرفه! شده مثل dlc های بتل3!
شوتر دیگری هم داریم؟:| آخر نسلی بین مقوا و کاغذ پاره باید انتخاب انجام بدیم!:|

اگر دايس و EA و در طرف ديگه اكتي و IW يه مقدار ديگه اين دعواشون رو كش بدن بتل 4 رو كه خريدم قول ميدم CoD:Gh رو هم بخرم :d

خيلي با حال شده :d
اين يكي سگه اون رو ميكشه اون يكي پيغام ميده Roll Dice =))

خيلي دوست ميدارم CoD : DOGS عذر ميخوام همون Ghosts رو بخرم:d اما ميدونم در نهايت امر پيشماني است [-( اخه بازي بي سرور و بدون لگد اسلحه و فقط بكش برو جلو چه به من :| گر چند خود SPEC OPS ها و SURVIVAL هاش به علاوه كمپين اش كلي مي ارزه ولي خوب ديگه بتل بييييييتره :d

اره محسن بازم بازي هست !
مثلا" WD يا AC4 يا همون NFS ايي كه خودتو براش مي كشي :| برو به عنوان شوتر بازيشون كن :|:d

من امروز نسخه پلی 3 بازی بدستم رسید و دارم بازی میکنم!
کلا نیم ساعت بازی کردم!
خیلی خیلی نسبت به نسخه سوم بهتر شده!بخصوص روون تر شدن و کنترل بهتر کاراکتر.هوش مصنوعی دشمنا ک فکرکنم متوجه شده باشید بطور چشم گیری خوب شده و کشتنشون ادمو عذاب میده!پنهان میشن همه جا!نمیشه زدشون!
گرافیک بازی هم خیلی خوب شده ولی نباید از این نسل انتظار بیشتر از اینا داشت ولی خدایی خیلی خوب از آب در آمده باگی ندیدم هنوز!باگی که خیلی اذیت کنه!
احتمالا نسخه 360 بهتر باشه البته احتمال دادما!(چون 360 هارد نداره پلی 3 گرفتم)
نظر من اینه که همین اول بازی خیلی روند تند و سریع هست!یجورایی درگیر کننده تر همش شده که من بعنوان یکی از طرفداران دایس و EAتشکر میکنم واسه زحمتی ک کشیدن!
آرزو میکنم بتونیم روی کنسول های نسل بعد هم بازیش کنیم!

اگر دايس و EA و در طرف ديگه اكتي و IW يه مقدار ديگه اين دعواشون رو كش بدن بتل 4 رو كه خريدم قول ميدم CoD:Gh رو هم بخرم :d

خيلي با حال شده :d
اين يكي سگه اون رو ميكشه اون يكي پيغام ميده Roll Dice =))

خيلي دوست ميدارم CoD : DOGS عذر ميخوام همون Ghosts رو بخرم:d اما ميدونم در نهايت امر پيشماني است [-( اخه بازي بي سرور و بدون لگد اسلحه و فقط بكش برو جلو چه به من :| گر چند خود SPEC OPS ها و SURVIVAL هاش به علاوه كمپين اش كلي مي ارزه ولي خوب ديگه بتل بييييييتره :d

اره محسن بازم بازي هست !
مثلا" WD يا AC4 يا همون NFS ايي كه خودتو براش مي كشي :| برو به عنوان شوتر بازيشون كن :|:d

cod ghosts dedicatedسرور داره رو همه کنسول ها در مورد اسلحه بدون کیک هم دی‍گه نمیدونم چی بگم cod بازی کردی تا حالا قبول دارم بعضی gunکیک ندارن ولی باقی چرا

من امروز نسخه پلی 3 بازی بدستم رسید و دارم بازی میکنم!
کلا نیم ساعت بازی کردم!
خیلی خیلی نسبت به نسخه سوم بهتر شده!بخصوص روون تر شدن و کنترل بهتر کاراکتر.هوش مصنوعی دشمنا ک فکرکنم متوجه شده باشید بطور چشم گیری خوب شده و کشتنشون ادمو عذاب میده!پنهان میشن همه جا!نمیشه زدشون!
گرافیک بازی هم خیلی خوب شده ولی نباید از این نسل انتظار بیشتر از اینا داشت ولی خدایی خیلی خوب از آب در آمده باگی ندیدم هنوز!باگی که خیلی اذیت کنه!
احتمالا نسخه 360 بهتر باشه البته احتمال دادما!(چون 360 هارد نداره پلی 3 گرفتم)
نظر من اینه که همین اول بازی خیلی روند تند و سریع هست!یجورایی درگیر کننده تر همش شده که من بعنوان یکی از طرفداران دایس و EAتشکر میکنم واسه زحمتی ک کشیدن!
آرزو میکنم بتونیم روی کنسول های نسل بعد هم بازیش کنیم!
گرافیک بازی خداس این که اصلا شکی نیست اما باگ بازی رو کنسول نباید اصلا باگ داشته باشه PC نیست که بگی از کرک از CPU از GPU بازی رو کنسول از دیسک اوریج کپی میشه نباید وقتی داری میدوی زیر پات خالی بشه پرت بشی پایین با وقتی پشت دیوار میخوای پناه بگیری بری از دیوار رد بشی دشمن ببندت به گوله شما بازی رو تموم کنی درک میکنی چی میگم 95% بازی هاهم روی PS3 خیلی بهتر هست تا XBOX مخصوصا این بازی که امروز رو XBOX زدم شکر کردم باز فقط رو ps3 باگ داره رو XBOX نمیشه کلا بازی کرد 2متر جلوتر لود نمیشه تکسچر دوشمن داره میزنتت باید بری سمت گوله ای که داری میخوری ببنیش.=)) چرا EA این کارو کرد اخه...

1 ساعت پناه گرفته بودم مثلا" داشتم به طرف شلیک میکردم بعد متوجه شدم باگه چون مثل شلغم واستاده بود داشت منو نگاه میکرد:|
موتور fb3 فکرکنم برای ساختن باگ طراحی شده :)) ولی خدایی اگه وقت میزاشتن باگهارو ردیف میکردن کارشون خیلی عالی میشد،
صدای اسلحه ها خیلی خوبه و تنوعشون هم زیاده ، محیط بزرگه و بازی خیلی روون اجرا میشه
گرافیک هم خیلی خوب کارشده فقط اگه با تریلر نسل بعد مقایسه بشه آدم متوجه نبودن یه سری از آپشنها میشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or