noorihamid99
کاربر سایت
دوستان به نظرتون کدوم یکی ارزششو داره بخریمش بتل 4 یا کال اف ؟
خواهشا دوستان راهنمایی کنن هر کی نظرشو بگه ممنونش میشم
خواهشا دوستان راهنمایی کنن هر کی نظرشو بگه ممنونش میشم
( به خاطر همين تانك و وسايل نقليه
) خوب اين يارو اصلا" توي نخ بتل نيست كه بدونه چي به چيه !رفيق بسته به خودت داره يه مورد سليقه ايه !
بايد ديد اول كدومشون رو تا حالا بازي كردي ! بعد در مورد اون يكي كه بازي نكردي بري تحقيق كني و ويدئو ازش ببيني !
ببين يكي مثلا" اومده بود گفته بود چرا بتلفيلد وسيله نقليه داره و بازي بالانس نيست( به خاطر همين تانك و وسايل نقليه
) خوب اين يارو اصلا" توي نخ بتل نيست كه بدونه چي به چيه !
ولي يكي از نكات مورد بحث سرور هاي اختصاصي ه بتل ه كه واقعا" خودشون دنيايي مي ارزند ! وقتي دارم بازي هاي بدون سرور اختصاصي مثل بتل بازي مي كنم واقعا" كفرم در مياد و جوش ميارم!
من میخوام داستانش با حال باشه و گیم پلی بهتری داشته باشه و گرافیک هم برام خیلی مهمه حالا شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟ من بتلفیلد 3 رو بازی کردم و خیلی هم دوستش داشتم و کال اف هم که تکراریه حالا میگن این نسخه اش متحول شده واسه همین دو دلم
من میخوام داستانش با حال باشه و گیم پلی بهتری داشته باشه و گرافیک هم برام خیلی مهمه حالا شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟ من بتلفیلد 3 رو بازی کردم و خیلی هم دوستش داشتم و کال اف هم که تکراریه حالا میگن این نسخه اش متحول شده واسه همین دو دلم
اين هم يعني CoD بازي كردن 

این قسمت رو بزار به عهده داداشت:d

ایشالا زمان عرضه بازی برای نسل بعد هایپ میکنن ملت رو ، دیگه این نسل اهمیت خاصی براشون نداره :dبا هزاران شوق و ذوق رفتم ويدئوي جديد رو ببينم كه يه چندتا مپ و چيز ميز جديد توش نشون داده باشن تقريبا" 80% اش تكراري بود يا از جاهاي تكراري بود![]()
EA خجالت هم نمي كشهچند روز ديگه بازي مياد يه تريلر هايپ انداز نداده بيرون
ميخواد 29 اكتبر هايپ كنه
![]()
اره دیگه اسنایپش مثل مدال و cod هست خوشم نیومد کلا مانور خاصی رو بازیش نمیدم ولی خب میخرمش در هر صورتممد بذار اونايي كه زدي از بيمارستان بيان بيرون بعد بيا بتل4 :d
البته اين بار كارت خيلي راحت تر از كار با L96 ه ولي اون حس اسنايپر رو ديگه نداره و حال نميده ! بعد از اون هيچ گونه تشويقي براي بالاتر رفتن كار تيمي و بالا بردن سطح كلاس نيست بلكه همش ميشه كيل گرفتن
حدود يه هفته ديگه![]()