Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رفيق بسته به خودت داره يه مورد سليقه ايه !

بايد ديد اول كدومشون رو تا حالا بازي كردي ! بعد در مورد اون يكي كه بازي نكردي بري تحقيق كني و ويدئو ازش ببيني !
ببين يكي مثلا" اومده بود گفته بود چرا بتلفيلد وسيله نقليه داره و بازي بالانس نيست :| ( به خاطر همين تانك و وسايل نقليه :| ) خوب اين يارو اصلا" توي نخ بتل نيست كه بدونه چي به چيه !

ولي يكي از نكات مورد بحث سرور هاي اختصاصي ه بتل ه كه واقعا" خودشون دنيايي مي ارزند ! وقتي دارم بازي هاي بدون سرور اختصاصي مثل بتل بازي مي كنم واقعا" كفرم در مياد و جوش ميارم!

رفيق بسته به خودت داره يه مورد سليقه ايه !

بايد ديد اول كدومشون رو تا حالا بازي كردي ! بعد در مورد اون يكي كه بازي نكردي بري تحقيق كني و ويدئو ازش ببيني !
ببين يكي مثلا" اومده بود گفته بود چرا بتلفيلد وسيله نقليه داره و بازي بالانس نيست :| ( به خاطر همين تانك و وسايل نقليه :| ) خوب اين يارو اصلا" توي نخ بتل نيست كه بدونه چي به چيه !

ولي يكي از نكات مورد بحث سرور هاي اختصاصي ه بتل ه كه واقعا" خودشون دنيايي مي ارزند ! وقتي دارم بازي هاي بدون سرور اختصاصي مثل بتل بازي مي كنم واقعا" كفرم در مياد و جوش ميارم!

من میخوام داستانش با حال باشه و گیم پلی بهتری داشته باشه و گرافیک هم برام خیلی مهمه حالا شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟ من بتلفیلد 3 رو بازی کردم و خیلی هم دوستش داشتم و کال اف هم که تکراریه حالا میگن این نسخه اش متحول شده واسه همین دو دلم

من میخوام داستانش با حال باشه و گیم پلی بهتری داشته باشه و گرافیک هم برام خیلی مهمه حالا شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟ من بتلفیلد 3 رو بازی کردم و خیلی هم دوستش داشتم و کال اف هم که تکراریه حالا میگن این نسخه اش متحول شده واسه همین دو دلم

پس پیشنهاد میکنم bf4 رو بری تو کارش

برای سینگل پلیر میخوای بتل بخری؟ شک نکن COD از لحاظ داستان و سینگل بهتره:d
اما از نظر مولتی بتلفیلد بهتره.

فكر كنم اون صفحه هم گفتم !

اين جدا كردن PROGRESSION هاي تمامي تجهيزات از اسلحه گرفته تا كلاس و كوفت و زهر مار هم خوبه هم بد !
خوبيش اينه كه تخصصي تر ميشه يعني يارو چسبيد به يه اسلحه ميدونه چيه و ازش چي ميخواد ولي از يه طرف بي مزه ميشه چون مثلا" براي باز كردن فلان اسلحه كه من دوستش دارم بايد هي برم توي يه سري مپ هاي مترو مانند هي ادم بكشم تا باز شه :| اين هم يعني CoD بازي كردن :|
تازه من با اين اوضاع مثلا" ديگه دنبال باز كردن SNIPER خفن ها نميرم چون مريض نيستم با يه BOLT ACTION وقت بذارم مثلا" 10000 امتياز بگيرم تا بعديش بازشه و روز از نو روزي از نو :|

تازه من با اين اوضاع مثلا" ديگه دنبال باز كردن SNIPER خفن ها نميرم چون مريض نيستم با يه BOLT ACTION وقت بذارم مثلا" 10000 امتياز بگيرم تا بعديش بازشه و روز از نو روزي از نو
این قسمت رو بزار به عهده داداشت:d

این قسمت رو بزار به عهده داداشت:d

ممد بذار اونايي كه زدي از بيمارستان بيان بيرون بعد بيا بتل4 :d

البته اين بار كارت خيلي راحت تر از كار با L96 ه ولي اون حس اسنايپر رو ديگه نداره و حال نميده ! بعد از اون هيچ گونه تشويقي براي بالاتر رفتن كار تيمي و بالا بردن سطح كلاس نيست بلكه همش ميشه كيل گرفتن :|

حدود يه هفته ديگه :|

با هزاران شوق و ذوق رفتم ويدئوي جديد رو ببينم كه يه چندتا مپ و چيز ميز جديد توش نشون داده باشن تقريبا" 80% اش تكراري بود يا از جاهاي تكراري بود :|
EA خجالت هم نمي كشه :| چند روز ديگه بازي مياد يه تريلر هايپ انداز نداده بيرون :| ميخواد 29 اكتبر هايپ كنه :|

با هزاران شوق و ذوق رفتم ويدئوي جديد رو ببينم كه يه چندتا مپ و چيز ميز جديد توش نشون داده باشن تقريبا" 80% اش تكراري بود يا از جاهاي تكراري بود :|
EA خجالت هم نمي كشه :| چند روز ديگه بازي مياد يه تريلر هايپ انداز نداده بيرون :| ميخواد 29 اكتبر هايپ كنه :|
ایشالا زمان عرضه بازی برای نسل بعد هایپ میکنن ملت رو ، دیگه این نسل اهمیت خاصی براشون نداره :d

ممد بذار اونايي كه زدي از بيمارستان بيان بيرون بعد بيا بتل4 :d

البته اين بار كارت خيلي راحت تر از كار با L96 ه ولي اون حس اسنايپر رو ديگه نداره و حال نميده ! بعد از اون هيچ گونه تشويقي براي بالاتر رفتن كار تيمي و بالا بردن سطح كلاس نيست بلكه همش ميشه كيل گرفتن :|

حدود يه هفته ديگه :|
اره دیگه اسنایپش مثل مدال و cod هست خوشم نیومد کلا مانور خاصی رو بازیش نمیدم ولی خب میخرمش در هر صورت8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or