pouyan78
کاربر سایت
افت فریم افتضاح تو مولتی برای من نمیدونم چرا اصلا خیلی بده
مولتیش اولاش یکم خسته کننده به نظر میاد اما یک مدت بازی کنی بهش عادت میکنی و برات جذاب میشه همچنین لولت که بره بالاتر میتونی از امکانات بیشتری استفاده کنی
یک سوال من اونروز هرکاری کردم نتونستم با دوستم بازی کنم اصلا راهی نداره دوتایی بازی کنیم؟
مولتیش اولاش یکم خسته کننده به نظر میاد اما یک مدت بازی کنی بهش عادت میکنی و برات جذاب میشه همچنین لولت که بره بالاتر میتونی از امکانات بیشتری استفاده کنی
یک سوال من اونروز هرکاری کردم نتونستم با دوستم بازی کنم اصلا راهی نداره دوتایی بازی کنیم؟

فقط Dawnbreaker عالیه
؟ چرا اينا به جاي اينكه پيشرفت كنن پسرفت ميكنن. كدوم احمقي پارتي رو حذف ميكنه؟ اصلا من بتل رو تنهايي بازي نميكنم اكثرا پارتي ميرم تو بازي.
بعضی وقتا Punkbuster چیت رو تشخیص نمیده یکی میاد توی بازی گند میزنه به همه چیز بعضی وقتا هم گیر الکی میده نمیزاره درست و حسابی بازیتو بکنی حالا مشکلاتی که توسط سخت افزار سیستم خودت بعضی وقتا پیش میاد بماند در کل آنلاین بازی کردن BF روی PC هم مزایا و معایب خاص خودشو داره ولی به نظر من مزایای 64 نفره بازی کردن توی همچین بازی اونم با گرافیک و فریم عالی کل اون معایب رو تحت تاثیر خودش محو میکنه:d
:d