cod ghosts dedicatedسرور داره رو همه کنسول ها در مورد اسلحه بدون کیک هم دیگه نمیدونم چی بگم cod بازی کردی تا حالا قبول دارم بعضی gunکیک ندارن ولی باقی چرا

:d ( نقل قولي از اصلان :d)dedicated server on all platforms confirm شدن pdw هم nerf شد ولی mp7 اره کیک نداره اسلحه op تو همه بازی ها هستيعني سرور هاي اختصاصي مثل سرور هاي بتل و EA داره ؟!؟!؟!؟ من باور نمي كنم اين كارها از اكتي بعيده
خوب ببين ديگه مطمئنا" روشون نميشه براي يه اسنايپر لگد نذارن ولي توي CoD الان چندين ساله كه مي گن MP7 PP19 و PDW ها شدن اسلحه ملي:d ( نقل قولي از اصلان :d)
چرا من زمان هارو قاطي كرده بودم
اگر درست باشه حرف داخل ps store حدود 20-30 دقيقه ديگه بازي بايد بياد توي دانلود ليست
زودتر بذارن دانلود كنيم ديگه![]()
حالا چند گیگ هست؟ من الان دارم یکی دوتا دی ال سی بتمن و تلو رو دانم میکنم واسه دستگرمی! بالا 15 گیگ میتونه باشه؟ دانلودش که هیچی انتقالش وایرلس دردسریه هنوز همت نکردم برم لن بگیرم:d

نميدونم PST بود زمانش يا PDT !

چي ١٠ گيگ؟ BF3 18 تا بود، اينم ٢٠ هست به احتمال زياد.خجالت بكش مردك برو لن بگير
نسخه جيلبريك كه حدود 10 گيگ بود اين هم بايد حدود 10 گيگ باشه ! 10 دقيقه ديگه است :d
تا اونجایی که من یادمه نسخه دانلودی BF3 واسه PS3 حدود 12 گیگ بود اینو از اون جهت میگم چون خودم بازی رو واسه چند نفر از دوستام با Proxy ریختم روی دستگاه اونی که تو میگی احتمالا با DLC و آپدیتها اینقدر شده:dچي ١٠ گيگ؟ BF3 18 تا بود، اينم ٢٠ هست به احتمال زياد.
:d
يكي به من نيست بگه چرا 11 گيگ اپديت و DLC بتل 3 رو نگه داشتي اونو پاك كردي 
طمع برتون داره فكر كنيد همين بازيه بخوايد بازيش كنيد ! بايد حتما" توي دانلود ليست تون باشه