Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی از لحاظ گرافیکی خیلی خوبه !!
مستقیم از خود بازی عکس گرفتم !! ( با قابلیت اسکرین شات ! :d)

55290314296130032683.png

اده بابا گرافیکش خیلی خوب شده
من کلا همیشه بتل رو دوست داشتم اخه من از بازی هاش شبیه ساز خیلی خوشم میاد
حرکات دشمن و سربازای خودی
یا مثلا اونجا که دارن هواپیمایی رو میبرن رو عرشه کشتی خوب به اونی که داره علامت میده رو ببینید
خیلی بیستر کار شده..باز هم خداروشکر که روی پلی 3 خوب از اب درامد

بنظره من غیر از گرافیک چیزی ک روند بازی رو در نسخه سوم ضد حال شده بود کند بودن روند و هیجان کم بود..

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

cod ghosts dedicatedسرور داره رو همه کنسول ها در مورد اسلحه بدون کیک هم دی‍گه نمیدونم چی بگم cod بازی کردی تا حالا قبول دارم بعضی gunکیک ندارن ولی باقی چرا

يعني سرور هاي اختصاصي مثل سرور هاي بتل و EA داره ؟!؟!؟!؟ من باور نمي كنم اين كارها از اكتي بعيده :|

خوب ببين ديگه مطمئنا" روشون نميشه براي يه اسنايپر لگد نذارن ولي توي CoD الان چندين ساله كه مي گن MP7 PP19 و PDW ها شدن اسلحه ملي :|:d ( نقل قولي از اصلان :d)

يعني سرور هاي اختصاصي مثل سرور هاي بتل و EA داره ؟!؟!؟!؟ من باور نمي كنم اين كارها از اكتي بعيده :|

خوب ببين ديگه مطمئنا" روشون نميشه براي يه اسنايپر لگد نذارن ولي توي CoD الان چندين ساله كه مي گن MP7 PP19 و PDW ها شدن اسلحه ملي :|:d ( نقل قولي از اصلان :d)
dedicated server on all platforms confirm شدن pdw هم nerf شد ولی mp7 اره کیک نداره اسلحه op تو همه بازی ها هست

خوب امروز كه 28 اكتبر بود :d

طبق تجربه ام از زمان MoH:WF فردا ساعت 4-5 صبح بايد اومده باشه روي استور براي دانلود ! حالا اگر كسي از دوستان ساعت دقيق اش رو به وقت خودمون ميدونه بگه تا ما الكي علاف نشيم :|

چرا من زمان هارو قاطي كرده بودم :|

اگر درست باشه حرف داخل ps store حدود 20-30 دقيقه ديگه بازي بايد بياد توي دانلود ليست :|
زودتر بذارن دانلود كنيم ديگه :|

چرا من زمان هارو قاطي كرده بودم :|

اگر درست باشه حرف داخل ps store حدود 20-30 دقيقه ديگه بازي بايد بياد توي دانلود ليست :|
زودتر بذارن دانلود كنيم ديگه :|

حالا چند گیگ هست؟ من الان دارم یکی دوتا دی ال سی بتمن و تلو رو دانم میکنم واسه دستگرمی! بالا 15 گیگ میتونه باشه؟ دانلودش که هیچی انتقالش وایرلس دردسریه هنوز همت نکردم برم لن بگیرم:d

حالا چند گیگ هست؟ من الان دارم یکی دوتا دی ال سی بتمن و تلو رو دانم میکنم واسه دستگرمی! بالا 15 گیگ میتونه باشه؟ دانلودش که هیچی انتقالش وایرلس دردسریه هنوز همت نکردم برم لن بگیرم:d

خجالت بكش مردك برو لن بگير :|

نسخه جيلبريك كه حدود 10 گيگ بود اين هم بايد حدود 10 گيگ باشه ! 10 دقيقه ديگه است :d

===============================

ويرايش
هنوز نيمده :| نميدونم PST بود زمانش يا PDT !
فعلا" گزينه دانلود PRE-ORDER اش برداشته شده ولي چيزي براي دانلود نيومده :|
اگر PST بوده باشه بازم ميشه حدود يه ساعت ديگه :|

آخرین ویرایش:
همون 10 گیگ هست
فرقی نمیکنه چه کپی باشه چه نسخه اورج
چون طرف از دیسک کپی میگیره و میذاره تو دانلود
--------------
گرافیکش پیشرفت کرده صداش هم مثل قبل عالیه
ولی همون اوایل بازی باگ قشنگی داشت
یه 122 مگ هم اپدیت اومده دیگه نمیدونم باعث رفع باگها میشه یا نه

چي ١٠ گيگ؟ BF3 18 تا بود، اينم ٢٠ هست به احتمال زياد.
تا اونجایی که من یادمه نسخه دانلودی BF3 واسه PS3 حدود 12 گیگ بود اینو از اون جهت میگم چون خودم بازی رو واسه چند نفر از دوستام با Proxy ریختم روی دستگاه اونی که تو میگی احتمالا با DLC و آپدیتها اینقدر شده:d

ویرایش:همونجوری که دوستان گفتن بازی 10 گیگه:d

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره بازي رو استور اومد :|:d
دقيقا" 9.9 گيگ يا به عبارتي 10 گيگ ه ! من جا كم داشتم ( 15 گيگ ! شما 10 گيگ براي دانلود و 10 گيگ براي نصب ميخوايد كه 10 گيگ اول بعد نصب پاك ميشه ) مجبور شدم FC3 رو پاك كنم :| يكي به من نيست بگه چرا 11 گيگ اپديت و DLC بتل 3 رو نگه داشتي اونو پاك كردي :|

صادق بتل 3 كه 12 گيگ بود ! يامه مهرداد كه خريده بود ديجيتالي بهم مي گفت !

لينك دانلود US بازي براي كساني كه اوريج اند ! دوستان الكي دانلود نكنيد يهو :| طمع برتون داره فكر كنيد همين بازيه بخوايد بازيش كنيد ! بايد حتما" توي دانلود ليست تون باشه

http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...unBpHGoPHXRqRYSuB.pkg?product=0085&country=us

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or