Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای سینگل پلیر میخوای بتل بخری؟ شک نکن COD از لحاظ داستان و سینگل بهتره:d
اما از نظر مولتی بتلفیلد بهتره.

حرفت کاملا تایید میشه، ولی فکر کنم ایندفعه DICE یه چیز خوبی از کمپین ساخته که روش زیاد مانور میده ولی خب بتل هست و مولتیش :d

ایشالا زمان عرضه بازی برای نسل بعد هایپ میکنن ملت رو ، دیگه این نسل اهمیت خاصی براشون نداره :d

اتفاقا ارشيا تمامي زور فروش رو EA بايد براي نسل حاضر بزنه !
چرا ؟
چونكه نسل حاضره كه ده ها ميليون دستگاه فروخته و عملا" مشتري هاي بالقوه هستن نه مثلا" PS4 كه نهايتا" 1.5 ميليون توي بازار هست تا چند وقت اول و حتي اگر X1 رو هم حساب كنيم به زور 3 ميليون ميشه در صورتي كه تعداد 360 ها و PS3 هاي فروخته شده خيلي بيشتر از اين حرف هاند و عملا" مشتري بيشتر دارند !
همه كه نميان برن براي PS4 بتل 4 بخرن !

دوستانی که بازیو سریع می گیرن منو اد بکنین که اون اولا تو تیمای دگوریه نوب نیوفتیم : PSN ID : SALB3R_DEMONLORD

رفيق من ادد ات مي كنم فردا صبح
HAWK__DRAGON
من يه يكي دو روز اول فقط نيستم اون هم ميره براي دانلوداش

اصلان پيام اش چيه ؟!:d

من قول ميدم اگر اين گرافيكي رو كه توي كات سين ها نشون دادن توي استوري تريلر توي PS3 هم بذارن قول ميدم همين جا بازي رو تا لول اخر ببرمش :|
نگيد نميشه شدنش شدنيه ! نمونه كامل اش MoH:WF ! هر چقدر هم بد بود اما گرافيك كات سين هاش فراي هر بازي ديگه ايي بود اون موقع !

اصلان پيام اش چيه ؟!:d

من قول ميدم اگر اين گرافيكي رو كه توي كات سين ها نشون دادن توي استوري تريلر توي PS3 هم بذارن قول ميدم همين جا بازي رو تا لول اخر ببرمش :|
نگيد نميشه شدنش شدنيه ! نمونه كامل اش MoH:WF ! هر چقدر هم بد بود اما گرافيك كات سين هاش فراي هر بازي ديگه ايي بود اون موقع !
نمیشه:d

دوستانی که بازیو سریع می گیرن منو اد بکنین که اون اولا تو تیمای دگوریه نوب نیوفتیم : PSN ID : SALB3R_DEMONLORD

رفيق تو مي گي ادد كنيد بعد PRIVACY SETTING گذاشتي كه نشه اددت كرد :| مارو FACEPALM كردي :|:d

دوستاني كه ميخوان دانلودي بگيرن من ميگم بيايد يه نفر دانلود كنه به بقيه بده ! من خودم سرعتم بد نيست يك روزه يا نهايتا" دو روزه دانلودش ميتونم بكنم !
ريجن 1 دارم
اگر كسي بهتر ميتونه دانلود كنه بگه

رفيق تو مي گي ادد كنيد بعد PRIVACY SETTING گذاشتي كه نشه اددت كرد :| مارو FACEPALM كردي :|:d

دوستاني كه ميخوان دانلودي بگيرن من ميگم بيايد يه نفر دانلود كنه به بقيه بده ! من خودم سرعتم بد نيست يك روزه يا نهايتا" دو روزه دانلودش ميتونم بكنم !
ريجن 1 دارم
شرمنده رفیق :d ادت کردم :)

ريجن 1 دارم

من میتونم دانلود کنم. نامحدود دارم دانلودمم رو 700-800 میچرخه. اگر کارتون گره خورد و نتونستید بگیرید شاید بتونم کمکتون کنم:d

من میتونم دانلود کنم. نامحدود دارم دانلودمم رو 700-800 میچرخه. اگر کارتون گره خورد و نتونستید بگیرید شاید بتونم کمکتون کنم:d

مرتضي گرفتيمون يا دست مون انداختي ؟ /:) :|

باو من SNR ام نابود شده جديدا" خود اينترنت ام قطع ميشه ! زنگ زدم ميگم درستش كنيد مي گن بايد خط ات رو بياريم روي يه مگ تا درست شه :|
اوضاعه ما داريم ايا :|

مرتضي گرفتيمون يا دست مون انداختي ؟ /:) :|

باو من SNR ام نابود شده جديدا" خود اينترنت ام قطع ميشه ! زنگ زدم ميگم درستش كنيد مي گن بايد خط ات رو بياريم روي يه مگ تا درست شه :|
اوضاعه ما داريم ايا :|
نه بابا گرفتیمون چیه؟ من ماه هایی که بازی دیجیتالی زیاد دارم برای دانلود کردن، نامحدود میگیرم این ماه هم بتمن و جهاد و بازیای پلاس هستن و سرویسو ارتقا دادم:d کلا من تو نت و اوضاعش خیلی خوش شانسم البته ادم صبوری هم هستم:d. خلاصه من در هر صورت این بازیا رو دانلود میکنم پس اگر نتونستی دان کنی یا مشکلی برای فایلت پیش اومد یه ندا بده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or