Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

به نظرم حالا این قضیه بتلفیلد انقدرا بحرانی نیست برای مایکرو. این قضیه CoD اگه واقعیت داشته باشه رسماً یه فاجعست. حالا من نمیدونم دلیلش چیه. شاید همین دیر رسوندن کیت ها باشه ولی هر چی که هست از لحاظ تبلیغاتی آبروریزیه. انتظار نداشتم توی بازیه مولتی اول نسلی شاهد این قضیه باشیم

من الان این ویدیو ی مقایسه ی IGN رو دیدم نسخه ی وان بازی خیلی شفاف تر و قشنگ تر به نظر میاد حالا ما که از این تحلیلا سر در نمیاریم اما اون چیزی که با چشم آدم میبینه قشنگ تر بودن و شفاف تر بودن نسخه ی وان بازیه از قصد تریلرو به چند نفر که گیمر نبودن نشون دادم اونائام گفتن وانش جالب تر به نظر میاد
البته لبه ها واقعا تو نسخه ی وان تیز تره اما کنتراست بازی نورپردازی و شفافیت نسخه ی وان برتری داره نسبت به 4
یه جور گفتید اختلاف 50 درصد بیشتره گفتم دیگه نسخه ی وان بازی در حد 360 :d

باو کجا تکستچرهاش از PC بهتره؟:دی اینو ببین:

PC
XO
اینم PS4

یه کم دقت کنی معلومه PC بهتره. فقط نکته عجیب اینه که خود تکسچر تو PS4 فرق داره با اون دو تا ! همین عکس رو ببینی کلا چینش سنگ ها و تعدادشون تو X One و PC دقیقا عین همه، ولی تو PS4 کاملا متفاوته. نمیدونم چرا:-/
چه جالب!:d
کسی میدونه چرا اینجوریه؟

فکر میکنم برای کسایی که فن بازی در نمیارن و نمیدونستن کدوم کنسولو بخرن این تفاوت (و تفاوت های احتمالی آینده
yahoo_65.gif
:d) انتخابو براشون ساده میکنه :d

باو کجا تکستچرهاش از PC بهتره؟:دی اینو ببین:

PC
XO
اینم PS4

یه کم دقت کنی معلومه PC بهتره. فقط نکته عجیب اینه که خود تکسچر تو PS4 فرق داره با اون دو تا ! همین عکس رو ببینی کلا چینش سنگ ها و تعدادشون تو X One و PC دقیقا عین همه، ولی تو PS4 کاملا متفاوته. نمیدونم چرا:-/

ایناها : عکسهای دیگه هم خواستی بگو بذارم

PC
PS4
Xone

تازه اینم داشته باش که Xone رزش 720 ه و PC هم 1080 !! با این حال باز X1 شفاف تره !! این موضوع خیلی واسه من جالب شده ! انگار X1 یه تکسچر پک داره و PC و PS4 ندارن !!

حتی تو عکسی که تو گذاشتی من هرچی دقت میکنم اگه شفافیت بیشتر X1 رو نبینم ، مال PC رو که اصلا نمیبینم ! بازم میگم با توجه به اختلاف رزلوشن PC و X1 اختلاف وضوح باید فریاد بزنه ! ولی اینطور نیست .

یه کم دیگه بگذره نسخه X1 به عنوان نسخه برتر توی بازیسنتر معرفی میشه ! :دی
در مورد بافت های زمین و طرح روی لباس ها ، مثل اینکه حالت رندوم داره !!! :دی نمیدونم دقیقاً چه مدلی هست ، چون توی همچین بازی هایی تا حالا ندیدم کل بخش ها ثابت باشه ولی مثلاً کف زمین یا طرح لباس رندوم باشه ! :دی ولی DF این رو گفته :
Ground textures appear different during the campaign mode, with variations of the same texture being planted in the same spot. Neither one is especially greater in detail, suggesting these tiles are partially randomised, much like the soldier camo designs on our character's arms
یعنی مثلاً شاید تکسچری که توی نسخه X1 توی فلان بخش محیط هست ، توی نسخه PS4 افتاده توی یه بخش دیگه و توی تصویر دیده نمیشه ! نمیدونم والا !
همچنین در مورد این حالت کنتراست و تیره تر بودن نسخه X1 توی مقایسه های DF هم اینجا یه سری توضیحات داده شده که من زیاد سر در نمیارم ! :دی

آریا من تک تک عکسها رو بین هر 3 پلتفرم دیدم ، اختلاف تکسچر کم و زیاد داره ولی همیشه کم یا زیاد X1 هم از PC و هم از PS4 بهتره ، یعنی هیچ صحنه ای نبود که مثلا PS4 یا PC بهتر باشه ! الان این موضوع خیلی جالب شده ! چون هیچ منطقی پشتش نیست ، باز اگه فقط PS4 بود میشد باهاش کنار اومد که سازنده خواسته اینطوری تعادل رو به نوعی برقرار کنه ، ولی PC چی ؟!
تکنیک AA هم تاثیر داره روی شفافیت ولی این اختلاف مال AA نیست . Motion Blur هم X1 فقط مالتی پلیرش نداره و سینگلش داره .

آخرین ویرایش:
یه کم دیگه بگذره نسخه X1 به عنوان نسخه برتر توی بازیسنتر معرفی میشه ! :دی
در مورد بافت های زمین و طرح روی لباس ها ، مثل اینکه حالت رندوم داره !!! :دی نمیدونم دقیقاً چه مدلی هست ، چون توی همچین بازی هایی تا حالا ندیدم کل بخش ها ثابت باشه ولی مثلاً کف زمین یا طرح لباس رندوم باشه ! :دی ولی DF این رو گفته :
Ground textures appear different during the campaign mode, with variations of the same texture being planted in the same spot. Neither one is especially greater in detail, suggesting these tiles are partially randomised, much like the soldier camo designs on our character's arms
یعنی مثلاً شاید تکسچری که توی نسخه X1 توی فلان بخش محیط هست ، توی نسخه PS4 افتاده توی یه بخش دیگه و توی تصویر دیده نمیشه ! نمیدونم والا !
همچنین در مورد این حالت کنتراست و تیره تر بودن نسخه X1 توی مقایسه های DF هم اینجا یه سری توضیحات داده شده که من زیاد سر در نمیارم ! :دی

خب احتمالا تا فردا نسخه X1 میشه بهترین بعدش هم PC و بعد از اینا و با اختلاف PS4

این رزولوشن بالاتر و AA هم اهمیتی نداره چون به چشم نمیاد ، سایتا هم چیزایی که میگن مهم نیست چون چیزی که به چشم میبینیم نسخه فلان بهمان و ...

مردونه به این چیزهایی که اشاره میکنید اصلا تو بازی دقت کردید ؟خورشید نورش معلومه ، محو
بی خیال مهم خود بازی هست که باید قشنگ بازی

BF4 بازی نیست
DICE سازنده نیست
PS4 کنسول نیست
رزولوشن بالاتر و فریم بالاتر و AA و AO اصلا حساب نیست
نسخه PC هم که به درایت دوستان منسوخ اعلام شد

فقط میمونه Xbox 720:-*:x:d

مثل اینکه کم کم داریم بدهکار میشیم . 12 به بعد نسخه X1 تبدیل به نسخه برتر تو هر 3 پلتفورم خواهد شد :دی

شفافیت X1 واضحه ولی فقط همین چندین افکت هست که X1 اصلا نداره اونو . یه جریانی داره . چون دیگه از PC ULTRA که نمیتونه بهتر باشه ! چون همه منابع گفتن PC برتری ـه کاملا مشهودی داره .

پ.ن : خیلی راحت میتونستن رزولوشن رو بیارن پایین تکسچر رو ببرن بالا اگه نسخه 4 کمتر میبود .

آخرین ویرایش:
مثل اینکه کم کم داریم بدهکار میشیم . 12 به بعد نسخه X1 تبدیل به نسخه برتر تو هر 3 پلتفورم خواهد شد :دی

شفافیت X1 واضحه ولی فقط همین چندین افکت هست که X1 اصلا نداره اونو . یه جریانی داره . چون دیگه از PC ULTRA که نمیتونه بهتر باشه ! چون همه منابع گفتن PC برتری ـه کاملا مشهودی داره .

پ.ن : خیلی راحت میتونستن رزولوشن رو بیارن پایین تکسچر رو ببرن بالا اگه نسخه 4 کمتر میبود .
خب شاید Ultra نبوده؟ یادمه یکی از بیخود بودن نسخه کنسولی نسبت به PC شکایت کرده بود ولی تو این عکسا خیلی نزدیکن!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or