Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

شب درازه کم کم همچی مشخص میشه این از اولیش بود که مثل توپ تو سایتها ترکیده همه میگن خوبه این بازی تو کنفرانس ماکرو نمایش داده شد وضعش اینه هنوز کاردیم با هم ryse هم میبینیم مخصوصا بخش داستانی و کیم پلیش رو و نمرات این بخشهارو اگر هر شرکتی بجز کرایتک میساختش حرفی واسه گفتن نبود منتظر غافلگیریهای بعدی باشید.

اگه همه چیز به قدرت سخت افزاری مربوط میشد که الان نینتدو باید صنعت گیم رو میبوسید میذاشت کنار و کلا یه سونی میموند تو عالم گیم قبل شروع این نسلم معلوم بود ps3 قویتره اما سرنوشتشو دیدیم یه نکته ی دیگه ام اینکه فعلا فقط بتل این شرایطو داره و توبازیای مولتی دیگه این اختلاف وجود نداره یا دیده نشده تا الان تو انحصاریاهم که FMS5,RYSE حرفی واسه گفتن نذاشتن
این سوء استفادتون از این موقعیتم خیلی جالبه که دارید باهاش رایز رو میکوبید در حالی که تا قبل این این جریان بتل از دست تریلرای رایز دیگه داشتید قبول میکردید که قدرت دوتا کنسول یکسانه اما الان باز جو گرفتتون در حالی که خودتونم میدونید در حال حاضر نسل بعدی ترین بازی همون رایز

پر فروش ترین بازی های نینتندو، بازی هایی از جمله ماریو هستند که به هیچ وجه کسی به خاطر گرافیکش اون هارو نمیخرن، بلکه نوآوری هاشه! بازی های سونی و مایکروسافت تقریبا توی ژانر های یکسانی هستند! پس اینجا مایکروسافت رو نچسبونید به نینتندو!

قبل شروع این نسلم معلوم بود ps3 قویتره اما سرنوشتشو دیدیم

میشه در مورد سرنوشت PS3 یه توضیحی بدید؟ اگه هم دارید پیچیدگیه Cell رو با وضعیتِ الانِ XBOX ONE مقایسه میکنید، سخت در اشتباهید! چند صفحه پیش یکی شاره کرد به این موضوع! PS3 پیچیده بود ولی در عین حال قدرت بیشتری داشت! اما اینجا هم پیچیدگی در میونه هم ضعیف بودن نسبت به رقیب! به مرور زمان بیشتر با این موضوع کنار خواهید اومد.

اگه همه چیز به قدرت سخت افزاری مربوط میشد که الان نینتدو باید صنعت گیم رو میبوسید میذاشت کنار و کلا یه سونی میموند تو عالم گیم قبل شروع این نسلم معلوم بود ps3 قویتره اما سرنوشتشو دیدیم یه نکته ی دیگه ام اینکه فعلا فقط بتل این شرایطو داره و توبازیای مولتی دیگه این اختلاف وجود نداره یا دیده نشده تا الان تو انحصاریاهم که FMS5,RYSE حرفی واسه گفتن نذاشتن
این سوء استفادتون از این موقعیتم خیلی جالبه که دارید باهاش رایز رو میکوبید در حالی که تا قبل این این جریان بتل از دست تریلرای رایز دیگه داشتید قبول میکردید که قدرت دوتا کنسول یکسانه اما الان باز جو گرفتتون در حالی که خودتونم میدونید در حال حاضر نسل بعدی ترین بازی همون رایز

این حرف: اگه همه چیز به قدرت سخت افزاری مربوط میشد . دیگه خیلی قدیمی شده. تا میبینید یه جاهایی به ضررتون هست سریع به این جمله ها سوییچ نکنین. هر وقت هم فروش 360 از ps3 بیشتر شد در مورد شکست سونی هم بحث میکنیم.

قدرت سخت افزاري مهم نيست چرا كنسول نسل بعد بخريم؟ منطق جديده نه؟ ميريم با PS3/Xbox360 بازي ميكنيم ديگه.
Ryse فوقش چقدر ميخواد سرگرم كنه؟! نهايتا ٢٠-٣٠ ساعت(بگذريم كه كلا از نظر گيمپلي و باقي موارد ضعيفه). بتلفيلد مهمه كه مولتيش بيش از ١٠٠ ساعت سرگرم ميكنه بايد بشينيد 720P بازي كنيد:)).
نينتندو بازي هاش نواوري دارن و گرافيك مهم نيست و طرفداراش هم فرق دارن. كسي كه كنسول نسل بعد ميخره سخت افزار درنظر ميگيره.

مسخره ترین نوع مقایسه هست که یک بازی دو نسلی که یک سازنده تنبل و ضعیف رو داره برای مقایسه گرافیکی قرار بدیم..تو نسل قبل هم ما BF 3رو هیچ وقت برای مقایسه قرار نمیدادیم چون چیزی در مقابل بازی های دیگه برای ارائه نداشت

شما بازی Ryse رو ول کردین چسبیدین به این بازی چیپ..؟

یک سازنده تنبل و ضعیف

یک سازنده ضعیف

ضعیف

3prnrl.jpg

اقا مهدی یعنی چی این حرفت ؟

مگه امکانش هست تو ریویوی بعدی شرایط به نفع ایکس وان رقم بخوره ؟ یا مثلا سورپرایزی داره مایکروسافت ؟

کلا فک کنم دیگه x1 بیشتر از این چیزی نخواهد داشت و همین نا امید کنندست

Embargo نسخه XO یک هفته بعد از بقیه نسخه ها هست هیچ ربطی به سورپرایز اینا نداره ...
البته خود سازنده بازی گفته که یه سری تکنیکها به نسخه XO بازی اضافه میشه که یکیش AO هست.

اما برام جای سواله با وجود این برتری ها ما در عمل این فاصله تا این اندازه نمیبینیم ..
والا من هم 4-5 تا ویدیو و کلی عکس دیدم. هر چی نگاه میکنم از لحاظ بصری تفاوت اونطوری نیست که تو اعداد و ارقام گفته میشه:دی یعنی مثلا اولش به کسی نگی شاید اصلا متوجه نشه انقدر تفاوت رزولوشن وجود داره. افراد خیلی زیادی هم تو Neogaf (قبله عالم:دی) اینو دارن میگن و در کل بیشترشون سورپرایز شدن و گفتن فکر میکردن تفاوت زیاد باشه. DF هم به این موضوع اشاره کرده که تو این پست گذاشتم:

http://forum.bazicenter.com/thread83443/page28/#post2920743

تنها جایی که تفاوت رزولوشن کاملا مشخص میشه دندونه هاست که اونم بعضی صحنه ها واضحه و بعضی دیگه باید خیلی دقت کرد. در عوض به نظرم یه مقداری کیفیت بافت ها رو X One بهتره. از لحاظ Performance هم PS4 بهتره البته. در واقع از لحاظ تکنیکی PS4 کاملا بهتره، ولی از لحاظ بصری زیاد تفاوت ندارن و سخت میشه متوجهش شد.

بزنه وان کپی خور بشه و پی اس نشه بعد اونوقت حال میده بشینی تحلیل های علمی و غیر علمی فن های پی اس رو بخونی.بتل با بهترین گرافیک با دسته داغون پی اس برید حالشو ببرید

- - -ویرایش - - -

والا من هم 4-5 تا ویدیو و کلی عکس دیدم. هر چی نگاه میکنم از لحاظ بصری تفاوت اونطوری نیست که تو اعداد و ارقام گفته میشه:دی یعنی مثلا اولش به کسی نگی شاید اصلا متوجه نشه انقدر تفاوت رزولوشن وجود داره. افراد خیلی زیادی هم تو Neogaf (قبله عالم:دی) اینو دارن میگن و در کل بیشترشون سورپرایز شدن و گفتن فکر میکردن تفاوت زیاد باشه. DF هم به این موضوع اشاره کرده که تو این پست گذاشتم:

تنها جایی که تفاوت رزولوشن کاملا مشخص میشه دندونه هاست که اونم بعضی صحنه ها واضحه و بعضی دیگه باید خیلی دقت کرد. در عوض به نظرم یه مقداری کیفیت بافت ها رو X One بهتره. از لحاظ Performance هم PS4 بهتره البته. در واقع از لحاظ تکنیکی PS4 کاملا بهتره، ولی از لحاظ بصری زیاد تفاوت ندارن و سخت میشه متوجهش شد.

ناظم جان دمت گرم کلا با این پستت خیلی حال کردم

31179007277002200725.png

چقدر بده ادم عکس ها رو دستکاری کنه بخاطر فن بوی بازی و کنسول ارزش نداره
طرف رفته عکسارو با فتوشاپ زغال کرده گذاشته فکر کرده آبرو ps4 رو میتونه بخره:))

آخرین ویرایش:
هر کدوم تو یه زمینه برتری دارند .

اگر رزولوشن هر دو نسخه مساوی بود خیلی بهتر میشد قضاوت کرد .

درضمن پایین بودن رزولوشن بستگی به سخت افزار نداره .
خیلی هم عالی
پس حتما DICe یادش رفته رزولوشن نسخه های کنسولی رو روی 4k بزاره

همونطور که گفتم هر نسخه یه برتری داره .

باید منتظر بازی های مولتی پلتفرم آینده باشیم ببینیم اونجا چه اتفاقی می افته .

با مقایسه ی یک بازی نمیشه برتری یه کنسول رو اعلام کرد .

منتظر مقایسه ی ghost , rivals , fifa 14 , black flag باشید .

- - -ویرایش - - -

خیلی هم عالی
پس حتما DICe یادش رفته رزولوشن نسخه های کنسولی رو روی 4k بزاره

به صفحه ی قبل مراجعه کن و به لینکی که گفتم برو . جوابت رو میگیری .

اره بهترين راه لاپوشوني قضيه پاك كردن صورت مسئله هست:bighug:=d>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or